Ford Home
Îndrăzneţul FORD KA

Original, prietenos şi fantastic de condus, Ka stabileşte standardele pentru maşinile mici. Liniile continue, proporţiile robuste şi noile culori ale caroseriei completează perfect designul special din interior.

 

De asemenea, la Ford Ka există opţiunea celei mai economice motorizari, cu nivel scăzut al emisiilor.

 

Dat fiind faptul că aceasta este o prezentare generală a Ford Ka, unele dintre dotările menţionate pot fi opţiuni standard pentru întreaga gamă, în timp ce altele pot fi dotări opţionale sau pot fi disponibile numai pentru anumite modele. Te rugăm să consulţi ghidul de produs sau sa contactezi cel mai apropiat dealer autorizat Ford.

Design
Cu un aspect complet nou, Ka îşi menţine stilul excentric şi individual.
O impresie de neuitat
Abordarea prin Designul kinetic ne-a permis crearea unui vehicul îndrăzneţ şi modern cu un stil dinamic şi expresiv - şi cu originalitate din belşug. Farurile mari combinate cu noua şi proeminenta mască a radiatorului, care pare să îţi zâmbească, marginile reliefate ale roţilor, laturile puternice şi liniile continue ajută la crearea unui aspect original al modelului Ka.
Colorează-ţi lumea!
Modelul Ka are o nouă gamă de culori, create pe nuanţe puternice, pastelate, disponibile şi în finisaje metalizate. Poţi alege, de asemenea, una dintre cele două nuanţe perlate: Piste, de un alb strălucitor, şi voluptosul Blush, care măresc exponenţial atractivitatea modelului Ka.
Interior
Interiorul modelului Ka are un design stilat, plin de dinamism, cu contraste îndrăzneţe, culori expresive şi detalii pline de imaginaţie. Absolut totul, de la tapiţerii şi până la comenzi exprimă o măiestrie şi o atenţie pentru detaliu rar întâlnite la maşinile din această clasă. Rezultatul - un mediu plăcut şi stilat, în care te vei simţi bine de fiecare dată.
Te-ai aşezat comod?
Vei descoperi un confort nemaivăzut la o maşină mică. Printre altele, vei beneficia de scaun pentru şofer reglabil electric pe patru direcţii, spaţiu de depozitare sub scaunul pasagerului, tetiere pentru locurile din spate şi buzunare pentru hartă (optional, pe Titanium).
Tehnologie
Tehnologia inclusă în noul Ka este la fel de progresistă ca şi designul exterior.
O audiţie perfectă
Noul Ka este prevăzut cu un sistem audio cu totul nou, cu şase difuzoare şi un CD player care poate reda şi fişiere MP3, aşa că poţi inscripţiona mai multe albume pe un singur disc. De asemenea, ai la dispoziţie o mufă mini jack pentru a îţi conecta MP3 player-ul. Pachetul opţional Avansat pentru Muzică include un amplificator separat, difuzoare de calitate superioară şi un subwoofer de 100 W pentru sunete joase vibrante (disponibil pentru Titanium).
Conectează-te cu prietenii şi formaţiile favorite
Sistemul Bluetooth® cu opţiunea mâini-libere  şi conector USB, îţi permite să iniţiezi, să primeşti sau să respingi apeluri folosindu-ţi vocea sau utilizând comenzile amplasate pe volan. De asemenea, poţi efectua apeluri tip conferinţă cu două numere separate (dacă telefonul tău mobil suportă această funcţie). În plus, îţi permite să asculţi muzică într-o varietate de formate, provenind de la un card de memorie, iPod sau alt MP3 player prin intermediul conexiunii USB (dotare opţională).
Stabilitate la drum
Noul Ka este prevăzut cu o multitudine de tehnologii de siguranţă, pentru o manevrare sigură în toate condiţiile. Este disponibil un sistem de suspensii complet nou, iar sistemul ABS este inclus în pachetul de dotări standard. Manevrabilitatea remarcabilă pe şosea a noului Ka poate fi şi mai mult îmbunătăţită cu Programul Electronic de Control al Stabilităţii, care previne alunecarea şi deraparea în condiţii de aderenţă scăzută.
Siguranţa înainte de toate
Noul Ka este prevăzut cu o caroserie mai uşoară, dar mai solidă pentru a îmbunătăţi siguranţa în cazul unui impact. De asemenea, include renumitul Sistem Inteligent de Protecţie de la Ford - o abordare complet integrată privind siguranţa. Sistemul include airbaguri frontale pentru şofer şi pasager, airbaguri laterale şi tip cortină, centuri de siguranţă în 3 puncte cu elemente de pretensionare şi limitatoare de tensiune plus scaune frontale cu sistem anti-alunecare.
O declaraţie completă
 
Moonlight
 
Flame
 
Midnight
 
Mustard olive
 
Blush
 
Cafe
 
Crystal
 
Dive
 
Piste
 
Scuba
 
Strobe
 
 
 
 
Adaugă