Ford Home
Ford Focus
FORD FOCUS
Cu aspectul său dinamic, numeroasele tehnologii intuitive şi performanţele impresionante, Focus oferă o experienţă la volan care creează dependenţă. Datorită celui mai bun motor pe benzină din clasa sa, Focus oferă, acum, şi o eficienţă excepţională a consumului şi un nivel foarte scăzut de emisii de CO2.

În plus, vei descoperi, în Focus, o gamă amplă de tehnologii de vârf, cum ar fi Sistemul de Asistenţă activă la parcare – un sistem care parchează maşina aproape singur, în locul tău. Pentru că Focus este, cu siguranţă, mai mult decât o maşină. Cu aspectul său dinamic, numeroasele tehnologii intuitive şi performanţele impresionante, Focus oferă o experienţă la volan care creează dependenţă.


Dat fiind faptul că aceasta este o prezentare generală a Ford Focus, unele dintre dotările menţionate pot fi opţiuni standard pentru întreaga gamă, în timp ce altele pot fi dotări opţionale sau pot fi disponibile numai pentru anumite modele. Te rugăm să consulţi ghidul de produs sau sa contactezi cel mai apropiat dealer autorizat Ford.
Un nou motor pe benzină, cel mai bun din această clasă
Noul motor pe benzină EcoBoost de 1 litru furnizează 125 CP – adică un nivel de putere la care te-ai aştepta de la un motor de 1,6 litri. Iar asta cu un consum cu 20% mai mic decât cel al unui motor pe benzină convenţional. De fapt, în materie de eficienţă a consumului, cifrele oferite de acest motor sunt comparabile cu cele ale unui motor diesel.

Află mai multe despre motorizări
 
Adaugă

Foto & Media

Ford Focus icon Ford Focus icon Ford Focus Wagon icon Ford Focus icon Ford Focus icon Ford Focus - stopuri icon Ford Focus - interior icon Ford Focus icon Ecran de 4,2" icon Ford Focus - interior icon