Ford Home
Soluții de finanțare prin Ford Leasing

Acum este și mai ușor să-ți iei un autoturism Ford. Trebuie doar să alegi una dintre cele două soluții de finanțare. Cu un simplu avans, beneficiezi imediat de o mașină nouă, plus servicii incluse foarte avantajoase.

Totul începe cu un proces rapid de analiză a dosarului și acordarea aprobării în cel mult 24 de ore. Comunicarea cu tine rămâne deschisă şi transparentă pe toată durata contractului, pentru a permite identificarea celor mai bune acţiuni la orice moment dat. Nu în ultimul rând, vei avea permanent acces, prin aplicaţia de suport online, la tot ceea ce ţine de contractul de leasing.

Pe lângă asta, avem oferte de finanţare dedicate pentru persoanele juridice!
Indiferent de nevoile de mobilitate ale afacerii tale, prin ofertele de finanţare din programul Ford Fleet Partner beneficiezi de soluţia de finanţare optimă.

Intră pe fordfleet.ro pentru mai multe detalii despre finanţarea cu dobândă de la 0%.

Acum si mai ACCESIBIL sa iti achizitionezi un FORD

Credit auto în lei, cu dobândă fixă de 6,9% (DAE de la 9.9%)

Creditul auto în lei pentru persoane fizice (inclusiv PFA)*, îți aduce maximum de flexibilitate și costuri minime. Printre principalele beneficii se numără:

 • Dobândă fixă, în lei, pe perioada de creditare: 6,9% pe an, DAE Începând cu 9,9%;
 • Posibilitate de utilizare a tichetelor valorice REMAT;
 • Asigurare casco opțională, pentru valorile sub 10.000 Euro;
 • 0% comision de analiză a dosarului;
 • Aprobare rapida, în showroom-urile Ford.


Finanțarea poate fi acordată pentru orice valoare între 4.500 și 100.000 de lei, cu un avans minim de 25% și o perioadă de finanțare de la 6 la 60 de luni. În funcție de valoarea totală, comisionul lunar de administrare a creditului este de 0,12%, iar comisionul de acordare, 790 de lei.

 

 Alte detalii: 

 • Autoturisme eligibile: Ford Ka, Ford Fiesta, Ford Focus, Ford B-MAX;
 • Asigurare de viață – opțional. Aceasta se acordă pentru persoanele în vârstă de până la 60 de ani și acoperă somajul, invaliditatea totală și permanentă, incapacitatea temporară de muncă sau decesul, după caz, conform condițiilor de asigurare;
 • Codebitor: după caz;
 • Varsta eligibilă: între 18 și 70 ani;
 • Documente necesare:

  - Buletin sau carte de identitate;
  - adeverintă de venit/ talon de pensie (decizie)/ documentație PFA, atestând veniturile;
  - factura de utilități (după caz);
  - factura proforma în lei.  

*Oferta este valabilă până la 31 martie 2014, în limita stocului disponibil, pentru Ford Ka, Fiesta, Focus, B-MAX, achiziționate prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA. Pentru un autoturism cu prețul de 55.000 lei inclusiv TVA, finanțat pentru o perioadă de 48 de luni, cu avans 13,750 lei (25%), valoarea totală a creditului va fi de 41.250 lei, cu dobândă anuală de 6,9%, comision lunar de administrare 49,5 lei, rate lunare egale, de 1035,37 lei.

Ți-ar plăcea să conduci o mașină nouă la fiecare 2-3 ani? Este posibil, prin oferta Leasing Inteligent Ford. Practic, beneficiezi periodic de cele mai moderne tehnologii și performanțe, cât și de un design în pas cu trendurile. În plus, vei putea alege între diverse tipuri de caroserie (berlină, break, monovolum etc.), în funcție de nevoile tale de-a lungul vieții.

La sfârșitul perioadei de finanțare ești eliberat de orice risc de revindere a mașinii, fiind mereu într-o situație favorabilă pentru a-ți schimba mașina.

Oferta Leasing Inteligent Ford presupune:

 • Plata pe loc a 30% din prețul autoturismului pe care vrei să-l achiziționezi;
 • Plata în 36 de rate lunare a încă 30% din prețul autoturismului;
 • După 3 ani, ai 3 opțiuni:
  1. Plătești valoarea reziudală și devii proprietarul mașinii;
  2. Poți solicita reeșalonarea valorii reziduale pentru încă 2 ani;
  3. Poți opta pentru înlocuirea mașinii cu una nouă.

În cazul în care, după 3 ani, optezi pentru înlocuirea mașinii cu una nouă, dealerul partener te va invita în showroom pentru evaluarea mașinii vechi și alegerea unui model nou. Apoi, dealerul îți va face o ofertă de răscumpărare pentru mașina veche. În cazul în care o accepți, trebuie să plătești către Ford Leasing suma convenită. 40% din prețul de buy-back va închide contractul vechi, iar restul de 60% se constituie avans parțial pentru noua mașină. După toți acești pași, dealerul partener îți livrează noua ta mașină.

Tip produs Modele Avans Perioadă (luni) VR Dobândă Tip dobandă Asigurare
Ford
Inteligent
Toate
modelele
[30% - 50%] [12-36] 40% 6.5%
6.9%
Variabila
Fixa
Ofertă promo
generală

Oferta este valabilă până la 31 martie 2014, în limita stocului disponibil, pentru orice autoturism (vehiculele utilitare sunt excluse) Ford achiziționat prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA. Pentru un autoturism cu prețul de 13.000 € fără TVA, finanțat pentru o perioadă de 36 de luni, cu avans 30%, valoare reziduală 40%, dobânda este de 6.5%, iar DAE 10.81%, Oferta include 6 luni CASCO gratuit și asigurare GAP.

Dotările pe care ți le-ai imaginat, la un preț imbatabil și cu dobândă 0%!
Ford Fleet Partner are o ofertă dedicată persoanelor juridice: Mondeo Trend 2.0 TDCi 140 CP – 16.250 €.

Pentru informații despre această ofertă, te rugăm să vizitezi pagina de promoție
 
Adaugă