Ford Home
Soluții de finanțare prin Ford Leasing

Acum este și mai ușor să-ți iei un autoturism Ford. Trebuie doar să alegi una dintre cele două soluții de finanțare. Cu un simplu avans, beneficiezi imediat de o mașină nouă, plus servicii incluse foarte avantajoase.

Totul începe cu un proces rapid de analiză a dosarului și acordarea aprobării în cel mult 24 de ore. Comunicarea cu tine rămâne deschisă şi transparentă pe toată durata contractului, pentru a permite identificarea celor mai bune acţiuni la orice moment dat. Nu în ultimul rând, vei avea permanent acces, prin aplicaţia de suport online, la tot ceea ce ţine de contractul de leasing.

Pe lângă asta, avem oferte de finanţare dedicate pentru persoanele juridice!
Indiferent de nevoile de mobilitate ale afacerii tale, prin ofertele de finanţare din programul Ford Fleet Partner beneficiezi de soluţia de finanţare optimă.

Intră pe fordfleet.ro pentru mai multe detalii despre finanţarea cu dobândă de la 0%.

Acum poţi achiziţiona un Ford prin credit auto cu 0%* dobândă!

Creditul auto în lei pentru persoane fizice (inclusiv PFA)*, îți aduce maximum de flexibilitate și costuri minime. Principalele caracteristici ale ofertei de creditare includ:

 • Dobândă de 0%*, pe perioada de finanţare (DAE începând cu 3,21%);
 • Comision de analiză a dosarului: 790 lei;
 • Asigurare casco opțională, pentru valorile sub 10.000 Euro;
 • Perioadă de finanţare Între 6 - 60 de luni;
 • Aprobare rapida, în showroom-urile Ford;


Alte detalii:

 • Autoturisme eligibile: Ford Ka, Ford Fiesta, Ford Focus, Ford B-MAX;
 • Asigurare de viață – opțional. Aceasta se acordă pentru persoanele în vârstă de până la 60 de ani și acoperă somajul, invaliditatea totală și permanentă, incapacitatea temporară de muncă sau decesul, după caz, conform condițiilor de asigurare;
 • Codebitor: după caz;
 • Varsta eligibilă: între 18 și 70 ani;
 • Finanţarea poate fi acordată pentru orice valoare între 4.500 și 100.000 de lei, cu un avans minim de 25%.
 • Documente necesare:
  • Buletin sau carte de identitate;
  • adeverintă de venit/ talon de pensie (decizie)/ documentație PFA, atestând veniturile;
  • factura de utilități (după caz);
  • factura proforma în lei.

*Promoţia este valabilă până la data de 30.09.2014 şi nu se cumulează cu reducerile oferite prin programele “Ford Trade-In” şi “Rabla”. Promoţia este valabilă în limita stocului disponibil, la dealerii participanţi la program.
Exemplu de calcul: pentru un autoturism in valoare de 65,925 lei (cu TVA), avans 16,481.25 lei (minim 25%), valoarea totala a creditului va fi de 49,443.75 lei pe 60 luni: rata anuala a dobanzii (fixa) 0%, comision de analiza dosar 790 lei, comision lunar de administrare credit 90 lei, valoarea ratei lunare (pentru rate egale) 927.3 lei, valoarea totala platibila 55,633.8 lei, DAE 4.9%. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea optionala de viata. In cazul in care se opteaza pentru asigurarea (facultativa) de viata, rata lunara devine 1,021.2 lei.

4,25% dobândă prin Ford Leasing

Beneficiaza de costuri reduse ale finantarii prin FORD Leasing!

Dobanda 4.25% , comision lunar de la 0%! Avans incepand cu 20%!

Oferta de leasing financiar este pentru persoane juridice si fizice, pentru achiziţii în Euro si reprezintă o oportunitate de a completa sau înnoi parcul auto, cu cele mai mici costuri de finanţare.

Concret, oferta de leasing financiar presupune:

 • Dobândă 4,25%
 • Avans incepand cu 20% din prețul autoturismului;
 • Perioadă de finanţare flexibilă – de la 12 până la 60 de luni;
 • Comision lunar de administrare de la 0% până la 0,05%;
 • Comision de analiza a dosarului de 2,5% din pretul de achizitie;


Autoturisme eligibile:

 • Ford Mondeo, Ford Focus - Comision lunar 0%
 • FORD Ka, Fiesta, B-Max, Focus, C-Max & S-Max, Ford Transit V347/348, Ranger P375, Custom V362 - Comision lunar 0,05%


*Oferta de mai sus adresată persoanelor juridice si fizice este supusă unor termeni şi condiţii, valabilă până la 31.08.2014, în limita stocului disponibil, pentru automobilele achiziţionate prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA. Exemplu de calcul: pentru un autoturism Ford Focus oferta cuprinde avans minim 3.511,00 € (include avans, taxa de management si costurile cu inmatricularea), DAE 6,16%, dobanda 4,25%, valoare reziduala 145,00 €.

Leasing Inteligent Ford

Ți-ar plăcea să conduci o mașină nouă la fiecare 2-3 ani? Este posibil, prin oferta Leasing Inteligent Ford. Practic, beneficiezi periodic de cele mai moderne tehnologii și performanțe, cât și de un design în pas cu trendurile. În plus, vei putea alege între diverse tipuri de caroserie (berlină, break, monovolum etc.), în funcție de nevoile tale de-a lungul vieții.

La sfârșitul perioadei de finanțare ești eliberat de orice risc de revindere a mașinii, fiind mereu într-o situație favorabilă pentru a-ți schimba mașina.

Oferta Leasing Inteligent Ford presupune:

 • Plata pe loc a 30% din prețul autoturismului pe care vrei să-l achiziționezi;
 • Plata în 36 de rate lunare a încă 30% din prețul autoturismului;
 • După 3 ani, ai 3 opțiuni:
  1. Plătești valoarea reziudală și devii proprietarul mașinii;
  2. Poți solicita reeșalonarea valorii reziduale pentru încă 2 ani;
  3. Poți opta pentru înlocuirea mașinii cu una nouă;


În cazul în care, după 3 ani, optezi pentru înlocuirea mașinii cu una nouă, dealerul partener te va invita în showroom pentru evaluarea mașinii vechi și alegerea unui model nou. Apoi, dealerul îți va face o ofertă de răscumpărare pentru mașina veche. În cazul în care o accepți, trebuie să plătești către Ford Leasing suma convenită. 40% din prețul de buy-back va închide contractul vechi, iar restul de 60% se constituie avans parțial pentru noua mașină. După toți acești pași, dealerul partener îți livrează noua ta mașină.

Tip produs Modele Avans Perioada (luni) VR Dobândă Tip dobândă Asigurare
Ford
Inteligent
Toate
modelele
[30% - 50%] [12-36] 40% 6.5%
6.9%
Variabilă
Fixă
Ofertă promo generală


Oferta este valabilă până la 30 septembrie 2014, în limita stocului disponibil, pentru orice autoturism (vehiculele utilitare sunt excluse) Ford achiziționat prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA. Pentru un autoturism cu prețul de 13.000 € fără TVA, finanțat pentru o perioadă de 36 de luni, cu avans 30%, valoare reziduală 40%, dobânda este de 6.5%, iar DAE 10.81%, Oferta include 6 luni CASCO gratuit și asigurare GAP.

Profită de ofertele toamnei!

Ford Fiesta, Focus sau B-Max te aşteaptă cu cele mai eficiente motorizări şi dotări de ultimă generaţie, la un super preţ! Merită să reintri în ritmul cotidian la volanul unui nou Ford.

 • Ford Fiesta - 8,900 Euro (TVA inclus)
 • Ford Focus - 12,500 Euro (TVA inclus)
 • Ford B-MAX - 11,200 Euro (TVA inclus)

Toamna aceasta, Ford iţi prezintă ofertele imbatabile. Pe langă dotările inteligente menite să iţi ofere o experienţă deosebită la volan, modelele Ford dispun şi de o gamă largă de motoare avansate. Printre acestea se evidenţiază noul propulsor EcoBoost de 1.0 litri, desemnat Motorul Internaţional al Anului pentru al treilea an consecutiv.

Alege maşina care ţi se potriveşte şi vino să beneficiezi de finanţare cu dobandă 0% prin Ford Leasing!

Ofertă supusă unor termene şi condiţii valabilă în limita stocului disponibil, la dealerii Ford. Oferta include şi valoarea tichetului Rabla oferit de Ford conform politicilor în vigoare şi al Programului National de Stimulare a Înnoirii Parcului National Auto 2014. Oferta este disponibilă pentru modelele Fiesta, Focus şi B-MAX. Detaliile complete referitoare la avantajul oferit şi la forma de finanţare cu 0% dobândă sunt disponibile la dealerul tău Ford.

 
Adaugă