Ford Home
Interior Connect Furgon
Caracteristici tehnice
Există o multitudine de dotări inovatoare de siguranţă şi tehnologii auto integrate în modelul Connect Furgon 5 locuri, de care veţi beneficia atât dumneavoastră cât şi pasagerii dumneavoastră. O nouă dotare pentru Ford Connect Furgon 5 locuri o reprezintă Programul electronic de stabilitate (ESP), în prezent dotare standard pentru modelul Limited. Acest program monitorizează şi, dacă este necesar, adaptează fiecare roată în parte pentru o manevrare optimă în toate condiţiile de drum.
Sistemul de frânare cu anti-blocare roţi (ABS)
ABS face ca roţile să nu se blocheze atunci când frânaţi. Acesta ajută la prevenirea derapajelor şi pierderii controlului asupra direcţiei dacă frânaţi în viraje sau atunci când trebuie să opriţi de urgenţă.
Sistem de distributie electronic a forţei de frânare (EBD)
Sistemul EBD echilibrează forţa de frânare aplicată pe fiecare dintre cele patru roţi. Rezultatul este o frânare mult mai stabilă şi, deci, distanţe de frânare mult mai scurte.
Controlul tracţiunii (TA)
Ca dotare opţională pe Connect Furgon 5 locuri, TA lucrează împreună cu motorul şi transmisia dumneavoastră pentru a contribui la prevenirea rotirii în gol a roţilor faţă şi, în condiţii extreme, reduce aceasta în mod semnificativ. 
Programul electronic de stabilitate (ESP)
Manevrabilitatea modelului Connect Furgon 5 locuri este îmbunătăţită prin intermediul Programului electronic de stabilitate (ESP), disponibil opţional. Acest sistem reglează automat puterea transmisă roţilor şi forţa de frânare, menţinând o traiectorie stabilă a vehiculului. De asemenea, vehiculele echipate cu sistemul ESP sunt prevăzute în dotarea standard cu sistemul de asistenţă la plecarea în rampă (HLA), care facilitează pornirea vehiculului în rampă, deoarece nu mai este necesară acţionarea frânei de mână.
Ştergătoare de parbriz cu senzor de ploaie
Combinaţia dintre ştergătoarele de parbriz cu senzor de ploaie (opţional) şi farurile automate asigură o perspectivă îmbunătăţită asupra drumului, atât pe timp de noapte cât şi în timpul zilei, indiferent de condiţiile meteorologice.
Interiorul Connect Furgon 5 locuri
Aer condiţionat
Pentru a fi sigur că pasagerii dumneavoastră călătoresc la cea mai plăcută temperatură, indifferent de condiţiile meteo ori de traficul de afară, sistemul de aer condiţionat este disponibil ca dotare standard pe anumite modele.
Bluetooth logo
Bluetooth®* cu comandă vocală
Tehnologia Bluetooth®* cu comandă vocală, disponibilă opţional, permite reglarea diferitelor echipamente fără să vă luaţi ochii de la drum sau mâinile de pe volan. De exemplu, prin utilizarea comenzilor vocale puteţi efectua şi primi apeluri pe telefonul mobil, schimba posturile radio, piesa de pe CD sau chiar controla sistemul de navigaţie cu DVD, disponibil opţional.
Geamuri faţă acţionate electric
Cum condiţiile actuale de traffic reclamă o concentrare tot mai mare, am introdus numeroase dotări care să vă ajute să vă păstraţi ochii pe şosea şi mâinile pe volan. Pentru un plus de confort, geamurile faţă acţionate electric sunt o dotare disponibilă pe întreaga gamă Tourneo Connect.
Navigaţie prin satelit
Toate modelele Connect Furgon 5 locuri pot fi echipate cu sisteme avansate de navigaţie prin satelit, uşor de utilizat, facilitând calcularea celui mai scurt traseu către destinaţie.
* Marca şi logo-urile pentru Bluetooth® sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc., iar folosirea lor de către Ford Motor Company Limited şi companiile sale partenere se face cu licenţă. Celelalte mărci şi denumiri comerciale aparţin respectivilor proprietari.
Parbriz încălzit Quickclear şi jeturi de apă caldă
Pentru a beneficia de mai mult timp pentru odihnă şi pentru a petrece mai puţin timp curăţând parbrizul în timpul dimineţilor de iarnă, am montat parbrizul Quickclear cu jeturi de apă caldă. Durează doar câteva secunde pentru a observa cât de repede este dezaburită partea interioară a parbrizului, în timp ce partea exterioară este degivrată.
Oglinzi laterale electrice şi încălzite
Confortul asigurat de oglinzile laterale electrice este evident, însă în cazul unor temperaturi exterioare scăzute, veţi aprecia cu adevărat posibilitatea de a porni şi a vedea exact în oglinzile laterale ce se întâmplă în spatele dumneavoastră.
Manevrabilitate agilă
Modelul Connect Furgon 5 locuri datorează manevrabilitatea sa excepţională unei combinaţii de factori. Servodirecţia face ca vehiculul să răspundă imediat la comenzile dumneavoastră, în timp ce caroseria rigidă, barele anti-ruliu faţă şi spate plus bara de stabilizare frontală asigură o ţinută de drum impresionantă. Există o multitudine de tehnologii opţionale care vă ajută să faceţi faţă condiţiilor nefavorabile de drum cum ar fi: 
 
• Sistemul de frânare cu anti-blocare roţi (ABS)
• Distribuţia electronică a forţei de frânare (EBD)
• Programul electronic de stabilitate (ESP) 
• Controlul tracţiunii (TA) 
 
Adaugă
Caracteristici
O planşă de bord reproiectată, cu o mulţime de funcţii noi, permite şoferului să acceseze rapid toate comenzile autovehiculului şi ale sistemului audio, în timp ce pasagerii se pot destinde în condiţii de confort optim.
Modelul Connect Furgon 5 locuri este prevăzut cu numeroase compartimente de depozitare, pentru a avea întotdeauna la îndemână lucrurile esenţiale, oferind şi un volum mare de încărcare.
Eleganţa modernă şi detaliile de design atractive conferă modelului Connect Furgon 5 locuri un aer distinct.
Modelul cu ampatament lung poate transporta până la opt pasageri în condiţii optime de confort.
Scaunele pot fi glisate înapoi sau înainte şi rabatate pentru un nivel excepţional de flexibilitate.
Uşile laterale glisante şi uşile spate cu deschidere largă asigură un acces de neegalat către interiorul vehiculului.
Connect Furgon 5 locuri este echipat cu o mulţime de funcţii, care se îmbină în mod armonios pentru a asigura o ţinută de drum impresionantă.
Şoferii dispun de numeroase opţiuni, pentru a găsi acel echilibru perfect între transportul pasagerilor şi asigurarea unui volum mare de încărcare.