Home > Autoturisme > C-MAX > Caracteristici > Siguranta si securitate

Siguranta

Te poti baza pe un pachet complet de masuri de siguranta, toate concepute pentru a asigura protectie maxima, tie si pasagerilor tai.

Evita coliziunile la viteze reduse

Tehnologia inovatoare „Oprire activa in oras” il ajuta pe sofer sa evite coliziunile in trafic lent si la viteze de pana la 50 km/h. Asistenta este oferita continuu, sistemul masurand distanta pana la vehiculul din fata,  cand acesta se afla in apropiere. Daca sistemul detecteaza ca vehiculul din fata a incetinit in mod neasteptat, va actiona franele automat.

Active City Stop
Electronic Stability Program

Mentine controlul, indiferent de conditii

Controlul electronic al stabilitatii monitorizeaza constant progresul vehiculului tau. Aceasta detecteaza devierile de la traseul ales, ca in cazul in care autovehiculul incepe sa patineze si corecteaza automat pozitia pe drum a autovehiculului, ajutandu-te sa mentii controlul asupra acestuia.

Sistemele de siguranta coordonate se activeaza intr-o fractiune de secunda

Ford C-MAX este echipat cu un Sistem inteligent de protectie (IPS), care coordoneaza o serie de caracteristici de siguranta pentru a-ti asigura protectie maxima tie si pasagerilor.

Intelligent Protection System
Anti-lock braking system

Sisteme avansate pentru o franare mai controlata

Sistemul de franare cu anti-blocare roti (ABS) si distributia electronica a fortei de franare se combina pentru a asigura o franare mai bine controlata. 

Power child door and window locks

Incuietori electrice pentru usile si geamurile din dreptul scaunelor copiilor

La actionarea unui buton, aceasta functie inovatoare impiedica functionarea comutatoarelor de deschidere a ferestrelor si usilor din spate.

Ajutor cand franezi la viteze mai mari

Sistemul de franare activa e o functie de siguranta inovatoare, care se activeaza cand te deplasezi cu viteze de peste 50 km/h (pe autostrada, de exemplu). Tehnologia utilizeaza un RADAR pentru a scana drumul din fata iar daca detecteaza o posibila coliziune, te va avertiza. Daca nu reactionezi, sistemul pre-incarca frana si incepe sa franeze pentru a te ajuta sa incetinesti. La viteze mai mici de 50 km/h, o alta tehnologie iti sta la dispozitie pentru a te ajuta: Oprire activa in oras. Combinate, cele doua tehnologii iti ofera siguranta asistentei la franare, la toate vitezele.

Ford C-MAX on the road
Red Ford C-MAX behind blue Ford car in garages

Un sistem care poate reduce gravitatea accidentelor sau le poate evita

Sistemul de asistenta pre-coliziune detecteaza vehiculele si pietonii de pe drumul din fata sau pe cei care s-ar putea intersecta cu traseul vehiculului si te avertizeaza cu privire la prezenta acestora. Daca nu reactionezi, sistemul aplica automat franele. Aceasta tehnologie e conceputa pentru a ajuta sa reduci riscul accidentelor sau pentru a le evita complet, functionand la viteze de pana la 80 km/h.

Top