Încărcarea Ford Capri®

Close

Încărcare la domiciliu


Utilizarea unui încărcător EV pentru casă

Investește într-un încărcător electric pentru casăCX740L - Home Charger pentru cel mai rapid și mai convenabil mod de încărcare la domiciliu. Poți chiar să lași Ford Capri® la încărcat peste noapte, la fel ca telefonul tău.

 

Folosind o priză standard

Cablul opțional de încărcare tip 2 Mode 2 se poate încărca de la orice priză de uz casnic de 230 VCX740L - Home Socket. Păstrate pentru situații ocazionale, care necesită încărcare.

Încarcă de pe drum

 

Rețeaua de încărcare BlueOval™

Obține acces la  rețeaua de încărcare Ford BlueOval™CX740L - BlueOval și încarcă Ford Capri® electric la oricare dintre cele peste 600.000 de puncte publice de încărcare c.a. și c.c. din 36 de țări europene.

 

IONITY

Una dintre numeroasele rețele de puncte de încărcare din cadrul BlueOval™ Charge Network, IONITY oferă acces la încărcătoare de curent continuu de mare putere pentru a încărca Capri® la viteză maximă.

 

Cabluri de încărcare

Noul tău Ford Capri® este dotat standard cu un cablu de încărcare de tip 2 Mode 3 pentru utilizare în orice puncte publice de încărcare C.A. Punctele de încărcare C.C. au propriul cablu pentru a îți ușura călătoria.