Home > Autoturisme > EDGE > Caracteristici > Utilitate

Loc suficient pentru toate dorintele tale

Fie ca evadezi din oras intr-o binemeritata vacanta, fie ca ai nevoie de o „terapie” de cumparaturi sau vrei sa mergi la o runda de golf, Ford Edge are tot spatiul din lume pentru dorintele si pasiunile tale. Chiar si cei mai inalti pasageri de pe locurile din spate vor avea spatiu suficient sa-si intinda picioarele. Adaugarea unei bare de remorcare amovibile si a sinelor optionale pentru acoperis mareste capacitatea spatiului de incarcare, oricum impresionant, al vehiculului.

Ford Edge tie-down rings close up

Suport securizat pentru sarcini grele

Cand transporti obiecte grele sau delicate in portbagaj, este important sa le pastrezi in siguranta, pentru a le impiedica sa se miste si sa se deterioreze sau sa produca defectiuni SUV-ului. Ansamblurile de ancorare din portbagajul Ford Edge te ajuta sa fii sigur ca incarcatura ramane in locul dorit.

Mare putere de remorcare, cu o bara de tractare optionala

Daca alegi sa montezi o bara de tractare, noul Edge are o capacitate de remorcare de peste 1500 kg.

Ford Edge tow bar
Ford Edge roof racks and rails

Transporta mai multe, cu sinele pentru plafon optionale

Sinele optionale de acoperis pot imbunatati utilitatea autoturismului tau si ii pot imbunatati imaginea. Sunt, de asemenea, necesare pentru montarea de bare transversale aditionale.

Scaune inteligente, complet rabatabile

Multumita designului inteligent al scaunelor din spate, acestea se pot plia complet, oferindu-ti un volum de incarcare de 1.800 litri, in spate, care este, de asemenea, usor de accesat.

Ford Edge fold flat seats viewed from inside the car
Ford Edge view inside the load compartment

Pastreaza masina ta Edge in cea mai buna conditie.

Pentru a te ajuta sa protejezi portbagajul masinii tale pe toata durata vietii sale, am creat suportul reversibil pentru podeaua portbagajului. Acest suport este creat dintr-un material durabil din cauciuc pe o parte, iar pe cealalta parte se regaseste sigla Edge pe material textil. Pentru protectie aditionala, suportul poate fi extins sa acopere si scaunele din spate. Deci, fie ca transporti biciclete, un caine ud, crose de golf sau aproape orice altceva, poti fi sigur ca portbagajul va arata cat se poate de bine pentru mult timp.

Top