Apasă aici pentru a conversa cu asistentul virtual și pentru mai multe informații

NOUL FORD EXPLORER 100% ELECTRIC PROMOȚII PERSOANE FIZICE

Persoane fizice Persoane juridice

 • NOUL EXPLORER 100% ELECTRIC De la 39.500 €

  Ford Explorer Select, Baterie cu autonomie extinsa, 286 CP, Tractiune spate, transmisie automata.

  Pret de la 39.500 Euro TVA inclus prin programul Rabla Plus*

  Autonomie electrica maxima de 602 km**

  New Explorer

  SPECIFICAȚII/ELEMENTE INCLUSE:

  • Ford SYNC Move 14.6“ + Private Locker
  • Scaun sofer cu memorie si masaj
  • Faruri cu tehnologie LED
  • Scaune sofer/ pasager incalzite
  • Wireless Apple CarPlay /Android Auto
  • Pilot automat adaptiv cu Stop & Go
  • Sistem audio cu 7 boxe incl Soundbar
  • Navigatie conectata
  • MegaConsola (17 L) cu suport pahare
  • Aer conditionat automat 2 zone
  • Culoare Arctic Blue

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Oferta este adresata exclusiv persoanelor fizice pentru modelul Ford Explorer Select, Baterie cu autonomie extinsa, 286 CP, Tractiune spate, transmisie automata.

  *Foarte important! Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program si a contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2020-2024 („Programul Rabla 2024”) dupa cum urmeaza: contravaloarea ecotichetului pentru achiziționarea unui autovehicul nou pur electric, indiferent de numărul de autovehicule uzate predate spre casare,în valoare de 25.500 lei.

  ** Bazat pe încărcarea completă de 602 km cu Explorer Select tracțiune spate cu baterie cu autonomie extinsă, fără opțiuni. Autonomie estimată utilizând procedura armonizată la nivel mondial de testare a autovehiculelor ușoare (WLTP). Cifrele prezentate sunt în scopuri de comparabilitate și trebuie comparate numai cu alte vehicule testate prin aceleași proceduri tehnice. Autonomia actuală variază în funcție de condiții, cum ar fi elemente externe ca temperatura, stilul de condus, profilul traseului, întreținerea vehiculului și vechimea și starea bateriei litiu-ion. Autonomia totală conform WLTP de 602 km  reflectă un ciclu combinat de conducere, iar autonomia foarte ridicată (Extra High) de 470 km conform WLTP reflectă condusul pe autostradă – ambele teste sunt efectuate în condiții controlate, cu o temperatură ambiantă de 23 de grade Celsius și fără sarcină climatică sau electrică.

  Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile celui de-al treilea trimestru al anului 2024 si sunt valabile DACA PROGRAMUL RABLA 2024 ESTE APLICAT IN AL TREILEA TRIMESTRU AL ANULUI 2024 continand termenele si conditiile de la paragraful anterior SI IN MASURA IN CARE Administratia Fondului pentru Mediu valideaza atat participarea dealerului in cadrul programului cat si dosarul de finantare a clientului final. *Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie si de evaluarile Administratiei Fondului pentru Mediu referitor la cumulul ecobonusurilor.

  FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Ford Explorer Select, Baterie cu autonomie extinsa, 286 CP, Tractiune spate, transmisie automata, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 15.1  kWh /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 0. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program in limita stocului disponibil. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

  Toate datele, informaţiile, instrucţiunile, comunicatele şi alte documente relevante în legătură cu Programul Rabla  sunt publicate pe pagina de internet a institutiei competente, www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare – Rabla

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

  Oferta este valabila in perioada 01.07.2024-30.09.2024. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate

Top