Home > Autoturisme > NOUL EXPLORER > Promotii > Promotii persoane fizice

Promotii Noul Ford Explorer pentru persoane fiziceFord Important Information - Non Commercial Vehicles: Retail

Explorer

NOUL FORD EXPLORER

Alege o promotie:

Alege alt model

 • Explorer Platinum 3.0l Plug-in Hybrid 457CP, transmisie Automata Modular Hibrid cu 10 trepte de viteza

  De la 76.400 € (TVA inclus)
  prin Programul Rabla Plus*

  Black Ford Explorer Platinum

  Construit pentru aventurile vietii

  Ford Explorer reprezinta un simbol al excelentei SUV-urilor. Exteriorul sau elegant si impunator este conturat sa emane abilitate si rafinament.

  Interiorul versatil frumos finisat ofera spatiu confortabil pentru pana la 7 persoane, in timp ce permite de asemenea spatiu generos pentru bagaje. Un sistem de propulsie Plug-in Hybrid avansat, combinat cu un sistem inteligent de tractiune integrala asigura putere deplina la cerere cu un nivel ridicat de eficienta.

  Iar cu o serie de caracteristici aditionale si tehnologii inteligente, Noul Ford Explorer este construit meticulos pentru ca tu sa poti infrunta orice conditii de drum in confort si stil.

  Dotari incluse pentru Explorer Platinum 3.0l Plug-in Hybrid 457CP, transmisie Automata Modular Hibrid cu 10 trepte de viteza:

  • Sistem Terrain Management cu selector mod de conducere (7 tipuri de setari)
  • Sistem de asistenta la parcare (paralel si perpendicular)
  • Sistem camere video cu vedere 360° cu Split View si spalator
  • Cruise Control Adaptiv Inteligent cu Stop&Go
  • Scaune fata cu Active Motion
  • Ecran touchscreen 10.1” (vertical)
  • Sistem B&O cu 14 difuzoare (980 Wati)
  • Scaune fata incalzite si ventilate, reglabile electric cu functie de masaj

  *Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Oferta este adresata exclusiv persoanelor fizice pentru modelul Ford Explorer Platinum, 3.0l Plug-In Hibrid 457 CP, transmisie Automata Modular Hybrid cu 10 trepte de viteza

  Foarte important! Aceasta oferta contine o valoarea de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services SRL si a contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024 („Programul Rabla Plus 2022”), dupa cum urmeaza: contravaloarea ecotichetului pentru achiziționarea unui autovehicul nou electric hybrid (Nota: în cazul în care în Certificatul de Conformitate este înscrisă şi cantitatea de emisii de CO2 conform sistemului NEDC, se acordă pentru autovehiculul nou electric hibrid, care generează maximum 78g CO2/km în sistem NEDC) în schimbul casării a două autovehicule uzate (29.000 lei)  si contravaloarea ecobonusului pentru casarea fiecărui autovehicul uzat cu o vechime de cel puțin 15 ani de la data fabricației și care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară (2X1.500 lei).

  Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile celui de-al 4-lea trimiestru al anului 2022 IN MASURA IN CARE Administratia Fondului pentru Mediu valideaza atat participarea dealerului in cadrul programului cat si dosarul de finantare a clientului final. *Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie si de evaluarile Administratiei Fondului pentru Mediu referitor la cumulul ecobonusurilor.

  FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 in sistemul WLTP pentru Ford Explorer Platinum, 3.0l Plug-In Hibrid 457 CP, transmisie Automata Modular Hybrid cu 10 trepte de viteza, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 3.1l/100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 71. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

  Toate datele, informaţiile, instrucţiunile, comunicatele şi alte documente relevante în legătură cu Programul Rabla se publică pe pagina de internet a institutiei competente, www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare - Rabla.

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

  Campanie valabilă până la data de 31 Martie 2023. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.

Top