Home > Autoturisme > NOUL EXPLORER > Promotii > Promotii persoane juridice

Promotii Noul Ford Explorer pentru persoane juridiceFord Important Information - Non Commercial Vehicles: Retail

Explorer

NOUL FORD EXPLORER

Alege o promotie:

Alege alt model

 • EXPLORER 3.0T PHEV 450 CP,

  transmisie automata, tractiune integrala*

  Black Ford Explorer Platinum

  Ford Explorer reprezinta un simbol al excelentei SUV-urilor. Exteriorul sau elegant si impunator este conturat sa emane abilitate si rafinament.

  Interiorul versatil frumos finisat ofera spatiu confortabil pentru pana la 7 persoane, in timp ce permite de asemenea spatiu generos pentru bagaje. Un sistem de propulsie Plug-in Hybrid avansat, combinat cu un sistem inteligent de tractiune integrala asigura putere deplina la cerere cu un nivel ridicat de eficienta.

  Iar cu o serie de caracteristici aditionale si tehnologii inteligente, Noul Ford Explorer este construit meticulos pentru ca tu sa poti infrunta orice conditii de drum in confort si stil.

  Dotari incluse pentru EXPLORER 3.0T PHEV 450 CP, transmisie automata, tractiune integrala:

  • Aer conditionat tri-zona cu reglare automata
  • Scaun sofer cu reglare electrica si functie de masaj
  • Scaune fata cu Active Motion
  • Ecran tactil de 10.1” (vertical)
  • Sistem B&O cu 14 difuzoare (980W)
  • Sistem de asistenta la parcare (paralele si perpendicular)
  • Sistem de asistenta Ford Co-Pilot 360
  • Cruise Control Adaptiv Inteligen cu Stop&GO si Trafic Jam Assist

  *Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Foarte important! Plaja de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru EXPLORER 3.0T PHEV 450 CP, transmisie automata, tractiune integrala, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: 3.1l / 100 km – 10.4l / 100km; nivel emisii CO2 (g/km): 71 g/km – 237 g/km. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro

  Campania este valabila in perioada 01.10-31.12.2021. Se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.

Top