Test Drive Gaseste un dealer Programare service AskFord
Home > Autoturisme > FIESTA

NOUL FORD FIESTA ECOBOOST HYBRID

Disponibil acum, motorul Ford EcoBoost Hybrid confera un nou nivel de eficienta agilului Fiesta.

Tehnologia Mild Hybrid ofera mai multa putereEchivalent cu 16 CP, o acceleratie mai rapida cu 20% si o eficienta a consumului de combustibil mai mare cu 10%Comparativ cu motoarele, mentinand in acelasi timp ADN-ul axat pe o experienta distractiva la volan, care face parte integranta din experienta Fiesta.

Alege stilul care ti se potriveste...

Alege culoarea si stilul de caroserie care ti se potrivesc si ia decizia care te avantajeaza cel mai mult!

Alege motorizarea potrivita pentru tine

Tehnologia EcoBoost Hybrid

Fiesta EcoBoost Hybrid utilizeaza un motor electric cu o baterie de 48 volti pentru a sustine motorul pe benzina. In loc sa foloseasca doar energie electrica, motorul electric ofera asistenta la cuplu motorului, oferind o putere suplimentara echivalenta cu 16 CP, o acceleratie cu pana la 20% mai buna, reducand necesitatea schimbarii treptelor de viteza. Foloseste, de asemenea, tehnologia de franare regenerativa, care incarca bateria modelului Mild Hybrid prin captarea energiei care se pierde de obicei atunci cand incetinesti. Acest lucru te ajuta sa maresti economia de combustibil si sa reduci emisiile.

Optiunea diesel mai inteligenta

Ford Focus este disponibil, la alegere, in variantele de motorizare de 1.5 si 2.0 litri EcoBlue, care incorporeaza cea mai noua tehnologie diesel pentru a imbunatati puterea, cuplul si economia de consum, in acelasi timp cu reducerea emisiilor. Aceste motoare ofera o putere impresionanta de 120 CP sau 190 CP. In functie de alegerea ta, vei avea totodata optiunea unei transmisii manuale sau automate avansate.

Ford Kuga EcoBlue diesel engine

Performanta fara compromis

Motorul de 1.5 litri Ford EcoBoost pe benzina foloseste o combinatie intre injectie directa de combustibil si turboalimentare impreuna cu tehnologia dezactivarii cilindrilor, pentru a oferi putere superioara impreuna cu eficienta remarcabila. Disponibil in variantele de 120 CP sau 150 CP, te vei bucura de performanta fara compromis la care te-ai astepta de la un motor conventional de 1.5 litri, dar cu o economie mai buna de consum si emisii CO2 reduse.

Cu adevarat inteligent

Tehnologia trebuie sa aiba mereu un scop. Cand pornesti Fiesta, dai viata unei game complete de functii si sisteme avansate. De exemplu, Asistenta activa la parcare, Tempomatul adaptiv, Asistenta la pastrarea benzii, Recunoasterea indicatoarelor rutiere...Fii gata sa te bucuri de tehnologii atat de inteligente si utile, incat te vei intreba cum te-ai descurcat fara ele pana acum.

Ford Fiesta ST-Line driving over bridge
Grey Ford Fiesta Vignale on bridge

Relaxant si revigorant.

Daca tehnologiile inteligente functioneaza fara probleme in casa ta, ar trebui sa faca la fel si in masina. Fiesta este echipat cu SYNC 3, pentru a-ti face viata mai usoara, cu un sistem de sunet B&O, pentru a-ti face calatoriile mai distractive, si cu un plafon panoramic care poate fi deschis, pentru a permite patrunderea luminii si aerului la fiecare deplasare. In plus, aplicatia FordPass iti permite sa te conectezi cu modelul tau Fiesta oriunde te-ai afla si sa deblochezi si mai multe functii inteligente. Pregateste-te sa descoperi toate acestea si multe altele intr-un spatiu care iti ofera confortul si utilitatea la care visezi.

Bucura-te de performanta. Imbratiseaza eficienta.

De ce sa alegi intre performante antrenante si eficienta? Cu Ford Fiesta le poti avea pe toate. Motorul Ford EcoBoost pe benzina. de 1,0 litri, este castigator al premiului Motorul international al anului de cinci ori, iar acum este la dispozitia ta. Tehnologia Auto Start-Stop te ajuta sa economisesti combustibil, ori de cate ori opresti la semafor. Iar dinamica de condus sofisticata si manevrabilitatea precisa iti asigura o experienta placuta la volan si fara niciun compromis.

Red Ford Fiesta Titanium

Siguranta si securitatea ta sunt prioritare

Fiesta integreaza o serie de tehnologii avansate , concepute pentru a te proteja pe tine, pasagerii tai si vehiculul, in caz de accident. Printre dotarile esentiale se numara si Sistemul de oprire activa in oras, protectoarele de margini pentru portiere si SYNC 3 cu asistenta de urgenta. Mai sunt disponibile multe alte sisteme, unele avand rolul de a preveni accidentele.

Ford Promotions

Promotii si oferte speciale

Profita acum

FIESTA - Toate versiunile

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top