Test Drive Gaseste un dealer Programare service AskFord
Home > Autoturisme > FIESTA

FORD FIESTA

Ce culoare iti place?

Sa admiri culorile si variantele de caroserie e simplu. Sa te decizi e mai greu.

 

Cu adevarat inteligent

Tehnologia trebuie sa aiba mereu un scop. Cand pornesti Fiesta, dai viata unei game complete de functii si sisteme avansate. De exemplu, Asistenta activa la parcare, Tempomatul adaptiv, Asistenta la pastrarea benzii, Recunoasterea indicatoarelor rutiere...Fii gata sa te bucuri de tehnologii atat de inteligente si utile, incat te vei intreba cum te-ai descurcat fara ele pana acum.

Relaxant si revigorant. Valoros si inteligent

Daca tehnologiile inteligente functioneaza fara probleme in casa ta, ar trebui sa se comporte la fel si in masina. De aceea, Fiesta este echipat cu SYNC 3 pentru a-ti usura viata, cu B&O pentru a-ti face calatoriile mai distractive, și cu un plafon panoramic ce poate fi deschis, pentru ca fiecare deplasare sa fie si mai placuta. Pregateste-te sa descoperi toate acestea si multe altele, intr-un spatiu ce-ti ofera tot confortul si functionalitatea la care visezi.

Grey Ford Fiesta Vignale on bridge

Bucura-te de performanta. Imbratiseaza eficienta.

De ce sa alegi intre performante antrenante si eficienta? Cu Ford Fiesta le poti avea pe toate. Motorul Ford EcoBoost pe benzina. de 1,0 litri, este castigator al premiului Motorul international al anului de cinci ori, iar acum este la dispozitia ta. Tehnologia Auto Start-Stop te ajuta sa economisesti combustibil, ori de cate ori opresti la semafor. Iar dinamica de condus sofisticata si manevrabilitatea precisa iti asigura o experienta placuta la volan si fara niciun compromis.

Siguranta si securitatea ta sunt prioritare

Fiesta integreaza o serie de tehnologii avansate , concepute pentru a te proteja pe tine, pasagerii tai si vehiculul, in caz de accident. Printre dotarile esentiale se numara si Sistemul de oprire activa in oras, protectoarele de margini pentru portiere si SYNC 3 cu asistenta de urgenta. Mai sunt disponibile multe alte sisteme, unele avand rolul de a preveni accidentele.

Ford Promotions

Promotii si oferte speciale

Profita acum

FIESTA - Toate versiunile

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top