Home > Autoturisme > FIESTA > Caracteristici > Performanta si eficienta

Performanta

De ce sa alegi intre performanta si eficienta? Cu Ford Fiesta le poti avea pe ambele. Motorul Ford EcoBoost pe benzina, de 1,0 litri, este castigator al premiului Motorul international al anului de sase ori*, iar acum este la dispozitia ta. Tehnologia avansata te ajuta sa economisesti combustibil si sa reduci poluarea, iar dinamica de condus sofisticata si manevrabilitatea precisa iti asigura o experienta la volan placuta si fara niciun compromis.

Mai multa putere. Mai multa eficienta. Mai multa placere.

Motorul revolutionar pe benzina Ford EcoBoost de 1,0 litri, cu 3 cilindri, iti asigura puterea de 140 CP la care te-ai astepta de la un motor de 1,6 litri conventional, insa cu o economie mai mare de combustibil si emisii de CO2. Castig pe toate fronturile. Poti, de asemenea, sa alegi un motor pe benzina de 1,1 litri, care iti pune la dispozitie pana la 85 CP.

Puterea diesel

Preferi un motor diesel? Atunci alege motorul TDCi de 1,5 litri, care dezvolta nu mai putin de 85 CP si ofera un consum decombustibil redus. Daca doresti si mai multa putere, plus eficienta, alege un motor de 120 CP.

Render of Ford diesel engine
Ford Fiesta manual transmission

Manuala sau automata? Tu decizi

Gama de transmisii a fost gandita pentru a te ajuta sa profiti la maximum de motorizarea pe care o alegi. Ai la dispozitie optiuni manuale – una cu 5 si doua cu 6 viteze – precum si o transmisie automata cu 6 viteze.

Ford Fiesta battery

Reincarca-ti bateria mai eficient

Spre deosebire de sistemele conventionale, sistemul de incarcare regenerativ inteligent reincarca bateria doar cand este nevoie si, ori de cate ori este posibil, evita realizarea acestei operatiuni cand apesi pedala de acceleratie. Acest lucru poate reduce si mai mult consumul de combustibil si nivelul de emisii.

Top