Home > Autoturisme > FIESTA > Promotii > Promotii persoane juridice

Promotii Ford Fiesta pentru persoane juridiceFord Important Information - Non Commercial Vehicles: Retail

fiesta

FORD FIESTA

Alege o promotie:

Alege alt model

 • Fiesta Titanium 1.0 Ecoboost mHEV 125CP, Transmisie Manuala

  Avantaj client de pana la 3500 € fara TVA*

  ford fiesta titanium

  De ce sa alegi intre performanta si eficienta? Cu Ford Fiesta le poti avea pe ambele. Disponibil in varianta mild hybrid, Fiesta este acum mai eficient ca niciodata. Sistemul sau de propulsie avansat EcoBoost Hybrid este proiectat sa reduca emisiile si sa sustina motorul pe benzina cu extra putere atunci cand este nevoie. Iar tehnologia de auto-incarcare inseamna ca bateria hybrid se va reincarca in timp ce te deplasezi.

  Dotari incluse pentru Fiesta Titanium 1.0 Ecoboost mHEV 125CP, Transmisie Manuala:

  • Aer conditionat automat
  • Cruise Control
  • Faruri de ceata
  • Asistena la plecarea din rampa
  • Senzori de ploaie
  • Sistem audio si comenzi radio pe volan
  • Ecran tactil de 8”
  • Conexiune Bluetooth

  *Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Campania este adresata exclusiv persoanelor juridice.

  Valoarea recomandata a autovehiculului este de 11794 Euro + TVA (14034 Euro TVA inclus).

  *Pretul recomandat al autovehiculului este rezultat dupa deducerea din pretul de lista a valorii reprezentand avantajul client si nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program in limita stocului disponibil. Valoarea de pret afisata este rezultata in urma aplicarii cumulative a unui suport financiar din partea Ford Romania SA si a unui suport financiar recomandat, informativ, oferit de distribuitorul autorizat Ford. Valoarea finala de achizitie pe baza careia se va calcula nivelul finantarii variaza in functie de cursul de schimb agreat cu distribuitorul si/sau finantatorul. Ambele suporturi financiare se scad din pretul de lista al autovehiculului.

   

  IMPORTANT: Plaja de valori de consum in sistemul WLTP, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: 4.3-6.6l /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 97 - 149. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Detalii pe ford.ro si in reteaua Ford. Consultati www.rarom.ro pentru detalii referitoare la procedura de testare si autoritatile relevante pentru determinare costuri cu impozite/taxe aferente detinerii unui autoturism.

  Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Valabilitate: 22.10-31.12.2020

Top