Test Drive Gaseste un dealer Programare service AskFord
Home > Autoturisme > FIESTA

FORD FIESTA

Alege stilul care ti se potriveste...

Alege culoarea si stilul de caroserie care ti se potrivesc si ia decizia care te avantajeaza cel mai mult!

Alege motorizarea potrivita pentru tine

Bucura-te de performantele si eficienta unei masini hybrid

Disponibil in varianta mild hybrid, Fiesta este acum mai eficient ca niciodata. Sistemul sau de propulsie avansat EcoBoost Hybrid este proiectat sa reduca emisiile si sa sustina motorul pe benzina cu extra putere atunci cand este nevoie. Iar tehnologia de auto-incarcare inseamna ca bateria hybrid se va reincarca in timp ce te deplasezi.

Optiunea diesel mai inteligenta

Ford Focus este disponibil, la alegere, in variantele de motorizare de 1.5 si 2.0 litri EcoBlue, care incorporeaza cea mai noua tehnologie diesel pentru a imbunatati puterea, cuplul si economia de consum, in acelasi timp cu reducerea emisiilor. Aceste motoare ofera o putere impresionanta de 120 CP sau 190 CP. In functie de alegerea ta, vei avea totodata optiunea unei transmisii manuale sau automate avansate.

Ford Kuga EcoBlue diesel engine

Performanta fara compromis

Motorul de 1.5 litri Ford EcoBoost pe benzina foloseste o combinatie intre injectie directa de combustibil si turboalimentare impreuna cu tehnologia dezactivarii cilindrilor, pentru a oferi putere superioara impreuna cu eficienta remarcabila. Disponibil in variantele de 120 CP sau 150 CP, te vei bucura de performanta fara compromis la care te-ai astepta de la un motor conventional de 1.5 litri, dar cu o economie mai buna de consum si emisii CO2 reduse.

Cu adevarat inteligent

Tehnologia trebuie sa aiba mereu un scop. Cand pornesti Fiesta, dai viata unei game complete de functii si sisteme avansate. De exemplu, Asistenta activa la parcare, Tempomatul adaptiv, Asistenta la pastrarea benzii, Recunoasterea indicatoarelor rutiere...Fii gata sa te bucuri de tehnologii atat de inteligente si utile, incat te vei intreba cum te-ai descurcat fara ele pana acum.

Ford Fiesta ST-Line driving over bridge
Grey Ford Fiesta Vignale on bridge

Relaxant si revigorant. Valoros si inteligent.

Atunci cand tehnologiile inteligente functioneaza fara efort in casa ta, ar trebui sa faca acelasi lucru si in masina ta. Din acest motiv, Fiesta este echipat cu SYNC 3 pentru a-ti face viata mai usoara, un sistem audio B&O care face calatoriile mai distractive si un plafon panoramic care poate fi deschis pentru ca fiecare iesire sa fie cu atat mai placuta. Pregateste-ste sa descoperi toate acestea si chiar mai mult intr-un spatiu care iti ofera tot confortul si toata accesibilitatea pe care ti le-ai putea dori vreodata.

Bucura-te de performanta. Imbratiseaza eficienta.

De ce sa alegi intre performante antrenante si eficienta? Cu Ford Fiesta le poti avea pe toate. Motorul Ford EcoBoost pe benzina. de 1,0 litri, este castigator al premiului Motorul international al anului de cinci ori, iar acum este la dispozitia ta. Tehnologia Auto Start-Stop te ajuta sa economisesti combustibil, ori de cate ori opresti la semafor. Iar dinamica de condus sofisticata si manevrabilitatea precisa iti asigura o experienta placuta la volan si fara niciun compromis.

Red Ford Fiesta Titanium

Siguranta si securitatea ta sunt prioritare

Fiesta integreaza o serie de tehnologii avansate , concepute pentru a te proteja pe tine, pasagerii tai si vehiculul, in caz de accident. Printre dotarile esentiale se numara si Sistemul de oprire activa in oras, protectoarele de margini pentru portiere si SYNC 3 cu asistenta de urgenta. Mai sunt disponibile multe alte sisteme, unele avand rolul de a preveni accidentele.

Ford Promotions

Promotii si oferte speciale

Profita acum

FIESTA - Toate versiunile

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top