Home > Autoturisme > NOUL FOCUS > Promotii > Promotii persoane fizice
Focus

NOUL FOCUS

Alege o promotie:

Alege alt model

 • Focus Titanium 1.0l
  EcoBoost Hybrid 125CP,
  Transmisie manuala

  De la 20.500 € (TVA inclus)
  Prin Programul Rabla*
  + 5 ani garantie complexa in limita a 100.000 km**

  Ford Kuga in Blue

  NOUL FORD FOCUS

  Cu un nou design remarcabil si conectivitate de ultima generatie, experienta Focus este mai atractiva ca niciodata.
  Noul ecran tactil color si intuitiv, de 13,2 inchi, dispune de tehnologia SYNC 4. Navigatie Conectata si Ford Secure te mentin conectat(a) fara probleme si iti permit accesul la caracteristici de securitate de ultima generatie.

  Dotari incluse pentru versiunea Ford Focus Titanium 1.0l EcoBoost Hybrid 125CP, transmisie manuala:

  • Faruri cu tehnologie LED
  • Sistem multimedia SYNC4
  • Touchscreen 13.2”
  • Sistem de navigatie
  • DAB
  • Apple CarPlay & Android Auto
  • 6 difuzoare
  • Sistem Keyless Entry
  • Aer conditionat automat 2 zone
  • Senzori de parcare fata si spate

  *Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Oferta este adresata exclusiv persoanelor fizice pentru modelul Noul Ford Focus Titanium, 1.0l EcoBoost Hybrid 125CP, transmisie manuala.

  Foarte important! Aceasta oferta contine o valoarea de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program si a contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2020-2024 („Programul Rabla 2022”), dupa cum urmeaza: contravaloarea primei de casare pentru achiziționarea unui autovehicul nou în schimbul casării a două autovehicule uzate (9.000 lei), contravaloarea ecobonusului pentru casarea fiecărui autovehicul uzat cu o vechime de cel puțin 15 ani de la data fabricației și care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară (2X1.500 lei) si contravaloarea ecobonusului care se acordă pentru autovehiculul nou, exceptând motocicletele, echipat cu sistem de propulsie hybrid (3.000 lei).

  Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile celui de-al 4-lea trimestru al anului 2022 IN MASURA IN CARE Administratia Fondului pentru Mediu valideaza atat participarea dealerului in cadrul programului cat si dosarul de finantare a clientului final. *Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie si de evaluarile Administratiei Fondului pentru Mediu referitor la cumulul ecobonusurilor.

  FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 in sistemul WLTP pentru Noul Ford Focus Titanium, 1.0l EcoBoost Hybrid 125CP, transmisie manuala, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 5.2-5.3 /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 117-119. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

  Toate datele, informaţiile, instrucţiunile, comunicatele şi alte documente relevante în legătură cu Programul Rabla se publică pe pagina de internet a institutiei competente, www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare - Rabla.

  **Garantia complexa de 5 ani este compusa din garantia de baza/producator (2 ani) + garantia comerciala (3 ani, supusa termenelor si conditiilor Ford Protect)

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

  Oferta este valabila in perioada 1 octombrie 2022 – 31 decembrie 2022. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.

Top