Home > Autoturisme > NOUL FOCUS ST > Caracteristici > Confort si functionalitate

Puterea intalneste rafinamentul

Focus ST a fost conceput pentru a iesi in evidenta. Interiorul este proiectat pentru a se ridica la acest standard. Scaunele auto RECARO, cu marca ST caracteristica, sunt completate de un volan sport, cu fund plat. Un schimbator de viteze din aluminiu si pedale din aliaj completeaza aspectul. Ford SYNC 3 ofera control asupra tuturor lucrurilor, de la climatul interior si setarile audio, pana la telefonul mobil si navigatia prin satelit - toate prin intermediul unui ecran tactil, intuitiv, color, de 8 ", sau prin utilizarea unor comenzi vocale simple. Cu sistemul audio B&O poti asculta muzica preferata, asa cum este menita sa fie ascultata.

Ford Focus ST recaro seats close up

Scaunul soferului conceput pentru performanta

Pentru a te ajuta sa profiti la maximum de Focus ST, acesta este disponibil cu scaune sport RECARO, inspirate de cele ale masinilor de curse. Extrem de ergonomice, aceste scaune sunt optimizate pentru a iti oferi pozitia ideala, din care sa controlezi (si sa te bucuri de) masina ta Focus ST.

Cheia ta catre o lume mai bine conectata

Pentru prima data, noul Focus ST este disponibil cu modemul FordPass ConnectFordPass Connect Modem. Sistemul ofera o gama larga de avantaje inestimabile, inclusiv WiFiWi-Fi hotspot Ro LTE de pana la 4G, pentru pana la zece dispozitive, si informatii in direct privind traficulFordPass with Live Traffic trimise direct la sistemul de navigatie prin satelit integrat, pentru a te ajuta sa eviti traficul intens. in caz de accident, FordPass Connect va plasa chiar si un eCallFordPass eCall catre serviciile de urgenta, care furnizeaza locatia vehiculului tau.

Ford Focus ST FordPass connect mobile app
Ford Focus ST interior wireless charging pad

Incarcare in mers

Interiorul modelului Focus ST este proiectat pentru a mari la maximum spatiul si confortul. De exemplu, spatiul de depozitare din fata schimbatorului de viteze este suficient de mare pentru cele mai mari telefoane inteligente. Datorita incarcarii wireless, pentru telefoane inteligente compatibile, este mult mai usor sa te asiguri ca dispozitivele tale sunt intotdeauna gata de utilizare.

Top