Test Drive Gaseste un dealer Programare service AskFord
Home > Autoturisme > NOUL FOCUS ST > Caracteristici > Experienta la volan

Experienta personalizata

Focus ST ofera cea mai buna experienta de condus Focus. Cu Modurile de deplasare selectabile, inclusiv „Normal”, „Alunecos”, „Sport” si „Pista”, poti transforma perfect modelul Focus dintr-o masina sport rafinata intr-o masina de performanta captivanta. sasiul reglat cu precizie a fost combinat cu Amortizarea controlata continuu (CCD), care ajusteaza continuu setarile suspensiei, pentru a asigura o calitate a cursei si o dinamica de condus remarcabile, indiferent de conditii. Acesta este un Focus, construit pentru drum si nascut pentru pista.

Ford Focus ST interior drive selector close up

Perfectioneaza-ti experienta de condus

Focus ST este disponibil cu patru moduri de deplasare selectabile: „Alunecos”, „Normal”, „Sport” si „Pista”Tooltip. Fiecare setare regleaza fin performanta acestui hatchback de serie, prin modificarea diagramei de functionare a motorului, a pozitiei pedalei de acceleratie, a pedalei de frana si a raspunsului directiei. Acesta este combinat cu vectorizarea imbunatatita a cuplului de torsiune, Controlul electronic al stabilitatii si cu sasiul reglat pentru performanta, pentru o manipulare optima, indiferent daca te deplasezi pe autostrada sau te bucuri de o zi pe pista.

Calitate extraordinara a deplasarii

Noul Focus ST vine echipat cu tehnologia Ford sofisticata de Amortizare controlata continuu (CCD)Tooltip. Acest sistem inteligent monitorizeaza continuu suspensia vehiculului. Apoi regleaza raspunsurile individuale de amortizare, pentru a oferi un confort sporit si o dinamica remarcabila deplasarii. 

Pentru vehiculele pe benzina, echipate cu pachetul optional de performanta Ford, o versiune imbunatatita, adaptiva a CCDTooltip efectueaza ajustari suplimentare ale setarilor suspensiei. in functie de modul de actionare individual selectat, sistemul va regla fin setarile amortizorului individual, pentru a optimiza modul de deplasare ales.

Blue Ford Focus ST front view in motion
Ford Focus ST launch control dashboard close up

Cel mai rapid de la linia de start

Conceput pentru a oferi o pornire armonioasa si pentru a accelera la maximum la linia de start, Focus ST este echipat cu functia de Control al demarajuluiTooltip. Setezi rpm-ul maxim al motorului si-ti poti lasa piciorul pe acceleratie, in timp ce masina mentine rpm-ul dorit.

Top