Home > Autoturisme > NOUL KA+ > Caracteristici > Confort si functionalitate

Simte-te in largul tau, in mai multe feluri

Noile KA+ si KA+ Active sunt inzestrate cu o gama larga de tehnologii inteligente pentru a asigura o pozitie mult mai confortabila, in timpul condusului. Pentru prima oara, si modelul KA+ beneficiaza de sistemul avansat de info-divertisment SYNC 3, cu ecran tactil si comanda vocala.

Ford Ka+ interior with SYNC touchscreen in the central panel

Preia comanda cu tehnologia avansata hands-free cu SYNC 3

SYNC 3 este cea mai avansata versiune de pana acum. Este mai rapida si mai usor de utilizat, cu comenzi vocale imbunatatite si mai multe functii. SYNC 3 include, de asemenea, aplicatiile AppLink, CarPlay si Android AutoTooltip, pentru a afisa informatiile smartphoneului tau pe ecranul tactilde, 6.5”.

Curata parbrizul rapid cu Quickclear

Aceasta dotare inteligenta e creata pentru a-ti permite sa pornesti rapid in diminetile geroase. Trebuie doar sa atingi un buton si filamente extrem de subtiri se supraincalzesc, pentru a curata parbrizul de gheata, ceata si abur, precum si pentru a ajuta la dezghetarea stergatoarelor. Sistemul actioneaza in cateva secunde, chiar si la temperaturi negative.

Ford KA+ windscreen with quickclear heated
Ford KA+ rain sensing wipers

Stergatoare care se regleaza automat, in functie de ploaie

Stergatoarele de parbriz cu senzor de ploaie se activeaza in secunda cand detecteaza stropi de apa pe parbrizul autovehiculului, iar apoi isi regleaza viteza pentru a face fata oricaror conditii meteo. Poti alege din mai multe niveluri de sensibilitate, care determina cat de multa umiditate trebuie sa se acumuleze inainte ca stergatoarele sa se activeze.

Confort suplimentar cu scaunele incalzite

Scapa de frigul din diminetile geroase cu ajutorul scaunele din fata incalzite. Apasa butonul si mentine o temperatura confortabila a scaunului atat timp cat doresti.

Ford KA+ heated seats with arrows
MyFord dock screen

Un loc sigur pentru toate dispozitivele tale

Sistemul de andocare e conceput pentru a-ti tine dispozitivul de navigare prin satelit, telefonul inteligent sau player-ul MP3.

Utilizarea in comun a masinii, fara probleme, cu ajutorul caracteristicii MyKey

MyKey iti permite sa setezi limita maxima de viteza, semnalul care sa atraga atentia asupra purtarii centurii de siguranta si chiar volumul sistemului audio. Aceasta tehnologie este conceputa pentru a-ti asigura linistea atunci cand imprumuti masina unui prieten sau unui membru al familiei, deoarece poti programa restrictiile dorite pentru cheia respectiva. Poti pastra personal cheia de „admin” si chiar sa ai mai multe exemplare din ambele chei, daca doresti.

 

Ford KA+ MyKey on seat
Top