Home > Autoturisme > NOUL KA+ > Caracteristici > Experienta la volan

Condusul este intotdeauna o placere

Indiferent ca te plimbi prin oras sau mergi pe autostrada, noul KA+ este mereu distractiv de condus si reactioneaza prompt. In interior, este plin de tehnologii inteligente, care iti fac viata mai usoara si te ajuta sa reduceti costurile. De exemplu, Tempomatul adaptiv te poate ajuta sa economisiti carburant, mentinand noul KA+ in cadrul unei viteze prestabilite de tine.

Orange Ford KA+ front headlamp close up

Faruri care se aprind automat atunci cand este necesar

Farurile automate sunt prevazute cu senzori care detecteaza lumina atunci cand incepe sa se intunece afara sau la schimbarea brusca a conditiilor de iluminat. Aceasta declanseaza aprinderea automata a farurilor, ceea ce face condusul mai usor.

Drumuri mai putin obositoare, mai economice

Tempomatul adaptiv te ajuta sa-ti mentii vehiculul in limita de viteza prestabilita de tine. Te poate ajuta sa economisesti combustibil, sa reduci situatiile de depasire a vitezei si, la fel ca toate sistemele de control al vitezei, iti permite sa mentii viteza aleasa fara sa fi nevoit sa tii piciorul pe pedala de acceleratie.

Silver Ford Ka+ in the city driving at night
Ford KA+ reverse parking at night

Parcare usoara in spatii inguste

Noul KA+ este suficient de compact si de agil pentru a incapea in locurile de parcare inguste din oras, iar senzorii spate te vor ajuta sa parchezi cu toata increderea. Acestia detecteaza momentul in care te afli prea aproape de un obiect si te alerteaza vizual pe consola centrala, impreuna cu un avertisment sonor.

Un plus de control in cazul pornirilor in rampa

Sistemul de asistenta la pornirea din rampa impiedica temporar alunecarea in spate sau in fata, cand pornesti din panta. Sistemul functioneaza prin mentinerea presiunii la nivelul sistemului de franare pentru un interval suplimentar de 2-3 secunde, asigurandu-ti mai mult timp si control, cand muti piciorul de pe pedala de frana, pe cea de acceleratie. Acest sistem este de asemenea util cand opresti si pornesti autovehiculul pe suprafete alunecoase.

Ford KA+ orange parked near traffic light on hill
Top