Home > Autoturisme > NOUL KA+ > Caracteristici > Siguranta si securitate

Protectie de jur-imprejur

Promotii per Printre acestea se numara Sistemul de control electronic al stabilitatii, care detecteaza orice deviere de la linia de mers aleasa, adica, in cazul in care masina incepe sa derapaze, corecteaza automat pozitia pe drum, ajutandu-te sa mentii controlul vehiculului.

Mentine controlul indiferent de conditii 

Controlul electronic al stabilitatii monitorizeaza constant evolutia masinii tale. Detecteaza cand un vehicul pierde din aderenta si aplica automat un impuls de franare pe roti separate, stabilizand astfel masina. Folosind senzorii avansati de la sistemele de franare cu anti-blocare roti si de control al tractiunii, functia de control electronic monitorizeaza total comportamentul vehiculului.

Orange Ka+ driving around bend
Orange Ford Ka+ driving around bend showing traction control

Aderenta maxima cu efort minim

Un sistem avansat de control al tractiunii elimina alunecarea in exces a rotilor si iti asigura cea mai buna aderenta, performanta si stabilitate, atunci cand ai mai mare nevoie. Sistemul monitorizeaza incontinuu si ajusteaza puterea livrata rotilor individuale ale vehiculului, asigurand contact si aderenta maxime, cand accelerezi.

Protejarea si securizarea vehiculului impotriva furtului

Noul KA+ este dotat cu incuietori de usi cu telecomanda si cu un sistem de securitate Thatcham. Acesta include o alarma de perimetru si un sistem de blocare dubla. Cu ajutorul blocarii duble, usile nu pot fi deschise din interior, nici macar daca cineva incerca sa intre in masina spargand un geam lateral.

Grey Ford Ka+ with alarm illustration
Ford Ka+ back seat SOFIX child seat attachment

Ajutor pentru mentinerea copiilor in siguranta

Noul KA+ este conceput pentru a tine copiii mici in siguranta in fiecare calatorie. Si este dotat cu puncte ISOFIX pentru fixarea scaunului pentru copil in spate, asa ca poti folosi cu usurinta doua scaune pentru copii.

Top