Home > Autoturisme > KA+ > Caracteristici > Siguranta si securitate

Siguranta

Ford KA+ e dotat cu multe functii de siguranta inteligente, proiectate pentru a te proteja cand sofezi si cand vrei sa parchezi. De exemplu, sistemul Ford SYNC e prevazut cu functie de Asistenta in caz de urgenta, care va apela automat serviciile de urgenta in locul tau, in eventualitatea unui accident. Ford KA+ are mereu grija de tine.

 

Protectie completa

Pe langa airbagurile frontale pentru pasagerul din fata si sofer, exista si airbaguri laterale pentru protejarea toracelui si airbaguri tip cortina pentru protejarea capului.

Transparent Ka+ showing the positions of airbags inside of the car
Red Ford Ka+ left front wheel detail

Avertizare timpurie in cazul unei pene

Daca vreunul dintre pneuri incepe sa piarda presiune in timpul deplasarii, Sistemul de monitorizare a presiunii in pneuri (TPMS) te avertizeaza imediat, prin aprinderea unei pictograme pe panoul de bord.

Aderenta maxima cu efort minim

Un sistem avansat de control al tractiunii elimina alunecarea in exces a rotilor si iti asigura cea mai buna aderenta, performanta si stabilitate, atunci cand ai mai mare nevoie. Sistemul monitorizeaza incontinuu si ajusteaza puterea livrata rotilor individuale ale vehiculului, asigurand contact si aderenta maxime, cand accelerezi.

Red Ford Ka+ cruising in the city showing the Traction Control in a curve
Top