Home > Autoturisme > KA+ > Promotii > Promotii persoane fizice

Promotii Ford KA+ pentru persoane fizicePromotti Ford

KA+

FORD KA+

Alege o promotie:

Alege alt model

 • FORD KA+

  doar 7.950 €** TVA inclus

  cu pachet Ultimate inclus

  Ford KA+ a redefinit asteptarile de la o masina din clasa sa, oferind un spatiu si o versatilitate impresionante, dar pastrand mobilitatea modelelor de mici dimensiuni si, mai ales, pretul accesibil al acestora. Acum, KA+ este si mai accesibil prin programul rabla 2018.

  Profita de pretul special pentru modelul Ford KA+ cu motor 1,2l, de 85 CP, si beneficiezi fara costuri suplimentare si de o serie de dotari optionale:

  Ford KA+ Active
   
  Pachet de echipare Ultimate
  • Senzori parcare spate;
  • Geamuri fata si spate actionate electric;
  • Oglinzi exterioare incalzite si rabatabile electric;
  • Aer conditionat automat.

  Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  **Imaginea din campanie este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale, aceasta campanie fiind supusa unor termeni si conditii. Foarte important inainte de a decide achizitia:
  1) Pretul modelului este obtinut dupa cumularea: i) contravalorii suportului comercial acordat de Ford Romania; ii) contravalorii suportului comercial acordat de dealerii participanti in campanie;  iii) O contravaloare estimata a tichetului valoric de casare (colocvial denumit “Rabla”)  de 6.500 lei de care se poate beneficia in conditiile prevazute de legislatia relevanta;
  2) Campania este adresata exclusiv persoanelor fizice si este valabila in limita stocului disponibil la dealerii participanti la program, cu valabilitate pana la 31.12.2018 sau in limita disponibilitatii fondurilor AFM;
  Sumele prezentate anterior pot varia in functie de valoarea tichetului valoric Rabla astfel cum va fi aprobat prin legislatia relevanta, dar si de cursul de schimb RON/EUR la data tranzactiei si/sau emiterii documentatiei de finantare.
  Campania nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale suplimentare celor mentionate mai sus.
  Valorile de emisii si consum rezultate in urma aplicarii algoritmului prezentat mai jos sunt de 114g CO2/km si respectiv 5.0 l/100km in regim mixt.
  Foarte important in ceea ce priveste masurarea valorilor de emisii si consum:
  Începând cu data de 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi vor fi omologate folosind Procedura de Testare a Vehiculelor Ușoare Armonizată la nivel Mondial (WLTP), care este o procedură de testare nouă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2, într-o manieră mai realistă. De la 1 septembrie 2018, in ceea ce priveste modelele noi de autovehicule, WLTP va înlocui integral Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), care reprezintă procedura actuală de testare folosita acum.
  Dat fiind ca aceste noi conditii de testare sunt mai realiste, consumul de combustibil și emisiile de CO2 masurate conform procedurii WLTP sunt, in majoritatea situatiilor, mai mari decat valorile masurate conform NEDC.
  Avand in vedere ca anul 2018 este un an de tranzitie din perspectiva aplicarii ambelor proceduri de testare, valorile prezentate in acest document sunt valori tranzitorii in ceea ce priveste emisiile de CO2 si consumul de combustibil, avand in vedere ca valorile WLTP sunt transpuse in valori NEDC prin intermediul unui algoritm (procedura NEDC CO2MPAS) folosit in aceasta perioada de tranzitie. Aceste noi proceduri de masurare a valorilor de emisii si consum (NEDC CO2MPAS si WLTP) influenteaza taxarea/impozitarea autovehiculelor. Pentru mai multe informatii legate de nivelul emisiilor si consum, contactati reteaua noastra de dealeri autorizati Ford.
  Valori precum consumul de combustibil si/sau de curent electric sau distanta maxima parcursa in modul electric sunt masurate in prezent in conformitate cu procedura NEDC CO2MPAS si cu Regulamentul European 2017/1151. Aceste valori se pot modifica pe masura adaptarii la la procedurile de omologare in continua evolutie.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare va rugam consultati www.rarom.ro, sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

Top