Home > Autoturisme > NOUL KA+ > Promotii > Promotii persoane fizice

Promotii Noul Ford KA+ pentru persoane fizicePromotti Ford

ka+

NOUL FORD KA+

Alege o promotie:

Alege alt model

 • Ford KA+ Essential la:

  doar 8.400 €** cu TVA inclus prin Programul Rabla

   

  Ford Ka+ Zetec

  Mare, dar la un preț mic – aceasta este una din definițiile posibile pentru modelul Ford KA+. Oferindu-ți spațiu si confort la care nu te-ai astepta, dar păstrând mobilitatea și funcționalitatea specifice unei mașini din această clasă.

  Profită de prețul special pentru modelul Ford KA+ Essential cu motor 1.2l 70 CP, transmisie manuală 5 trepte și beneficiezi de:

  • Radio, Bluetooth;
  • Aer condiționat manual;
  • Device dock;
  • USB.

   

  Termeni și condiții aplicabile promoției:

  ** Imaginea este cu titlu de prezentare și nu creează obligații contractuale. Această campanie este supusă unor termeni și condiții iar prețul include TVA și este calculat la un curs exemplificativ de 4.7 RON/EUR. Foarte important înainte de a decide achiziția:1) Prețul modelului este obținut după cumularea: i) contravalorii suportului acordat de Ford România; ii) contravalorii suportului acordat de dealerii participanți în campanie; 2) Campania este adresată persoanelor fizice; 3) este valabilă în limita stocului disponibil la dealerii participanți la program.

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotări opționale suplimentare celor deja menționate, este supusă unor termene, respectiv condiții și este valabilă în limita stocului de vehicule disponibil la dealerii participanți în program. Având în vedere implementarea graduală, începând cu 1 septembrie 2017, a noii Proceduri de Testare a Vehiculelor Ușoare Armonizată la nivel Mondial (WLTP), care înlocuiește treptat Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), valorile de emisii și consum sunt prezentate în valori intermediare folosind procedura Co2mpass (CO2MPAS/BT – back translated) conform legislației europene în vigoare. Consumul NEDC (CO2MPAS/BT – back translated) este de 5.1 l /100 km, emisii CO2 (g/km): 117, valoare măsurată în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare.

  Pentru informații de ordin legal suplimentare va rugăm consultați www.rarom.ro, secțiunea dedicată acestei teme și autoritățile/legislația fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculează pe baza valorilor indicate mai sus.

  Detalii și explicații suplimentare despre campanie - la dealerii autorizați Ford participanți la campanie.

  Oferta în limita stocului disponibil, valabilă până la 10.10.2019.

Top