NOUL FORD KUGA

Frumos conturat, remarcabil de eficient, mai mult decat capabil. Ca parte a angajamentului Ford de a completa gama noastra cu modele electrice, noul Kuga este disponibil in trei versiuni de vehicule electrificate: Ford Kuga EcoBlue Mild Hybrid, Kuga Hybrid cu auto-incarcare si Kuga Plug-in Hybrid.

Tehnologia hibrida avansata a Ford este conceputa pentru a oferi o abordare mai curata, mai silentioasa si mai rafinata a condusului SUV-urilor. Modelele Kuga Hybrid sunt disponibile chiar si cu tractiune integrala (AWD) pentru capabilitate sporita. 

La fel de sofisticate, modelele Kuga EcoBlue pe motorina (tractiune fata si tractiune integrala) si EcoBoost pe benzina ofera optiuni avansate de motoare non-hibride. Alegerea iti apartine.

Modelul prezentat este Titanium

Red Kuga Plug-In Hybrid side view

CARE SISTEM DE PROPULSIE ESTE POTRIVIT PENTRU TINE?

Ai vrea sa alegi o optiune Ford Kuga electrificata, dar nu stii prin ce difera acestea? Vezi in continuare mai multe informatii despre tehnologiile Ford Kuga Mild Hybrid, Hybrid, si Plug-in Hybrid, precum si alte grupuri motopropulsoare disponibile pe benzina si motorina.

CAT AI PUTEA ECONOMISI DIN COSTURILE DE INTRETINERE TRECAND LA KUGA PLUG-IN HYBRID?

Foloseste tool-ul nostru de calcul pentru a afla ce economii poti face prin trecerea la un motor PHEV comparative cu benzina sau dieselKuga Calculator.

{{::labels.currentVehicleHeaderText}}

{{averageMileageSlider.label}}

{{::labels.energyCostHeaderText}}

{{::configuration.chargeAtHome.text}}
{{::configuration.chargeAtWork.text}}

{{::labels.yourSavingHeaderText}}

{{::labels.yourSavingSecondaryText}}

{{::finalStepFormatting.prefix}} {{result}} {{::finalStepFormatting.postfix}}

{{::configuration.resultText.mobileResultText}} {{::configuration.resultText.desktopResultText}}
Ford Kuga towing speedboat

EFICIENTA CU AUTO-INCARCARE

Disponibil de la sfarsitul lui 2020, Kuga Hybrid cu auto-incarcare imbina un motor de inalta eficienta de 2.5L Duratec cu un motor electric pe baterie si AWD optional. La fel ca si cu varianta EcoBlue Hybrid, sistemul recaptureaza energia pierduta in timpul decelerarii. Dar bateria de dimensiuni mai mari poate stoca mai multa energie pentru a imbunatati si mai mult economia de consum si chiar facilita condusul pe distante scurte pe modul exclusiv electric.

Woman adjusting Ford Kuga rear seats

SCAUNELE FLEXIBILE SE ADAPTEAZA NEVOILOR TALE

Designul interior dinamic al noului Ford Kuga iti ofera toata libertatea de care ai nevoie pentru a te adapta oricarei calatorii. Utilizarea inteligenta a spatiului iti ofera un spatiu util generos de 612L. Ai nevoie de extra spatiu pentru o calatorie lunga sau preferi luxul unui spatiu suplimentar pentru picioare in spate? Scaunele spate flexibile sunt reglabile pe orizontala pentru a se potrivi nevoilor tale, crescand spatiul util din spate cu 67L atunci cand sunt glisate catre inainte - asa ca nu vei avea niciodata probleme cu spatiul de incarcare.

Ford Kuga side view with NCAP logo

SIGURANTA

DE 5 STELE

Ca dovada a abilitatii sale de a te proteja pe tine si pe pasagerii tai, Kuga a obtinut un calificativ de 5 stele din partea Euro NCAP, principala organizatie independenta din Europa privind siguranta. Iar in rezultatul testarilor recente ale tehnologiilor de asistare a soferului desfasurate pe parcursul a 2 saptamani, Kuga s-a clasat inaintea celorlalti concurenti cu calificativul „bine”, demonstrand inalte performante in toate domeniile si un bun echilibru intre implicarea soferului si asistenta vehiculului, cu o robusta rezerva de siguranta.

KUGA - TOATE VERSIUNILE

Specificatii tehnice (PDF)

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii