Home > Autoturisme > NOUL KUGA > Promotii > Promotii persoane fizice

Promotii Ford Kuga pentru persoane fizice

Kuga

NOUL FORD KUGA

Alege o promotie:

Alege alt model

 • Ford Kuga - toate nivelurile de echipare, motorizarile 1.5L Benzina 150 CP si 1.5L Diesel 120 CP

  Dublare prima de casare Rabla*
  7 ani garantie complexa,
  in limita a 100.000 km**

  Ford Kuga in Blue

  Frumos conturat, remarcabil de eficient, mai mult decat capabil. Ford Kuga. La fel de sofisticate, modelele Kuga EcoBlue pe motorina si EcoBoost pe benzina ofera optiuni avansate de motorizari non-hibride. Alegerea iti apartine.

  Dotari disponibile pentru Ford Kuga:

  • Sistem e-Call
  • Camera video pentru mers in marsarier
  • Sistem Keyless Entry + Start
  • Sistem de navigatie
  • Cadran bord digital 12.3"
  • Senzori de parcare fata si spate
  • Oglinzi cu reglare electrica si incalzite
  • SYNC 3 cu Navigatie
  • Touchscreen 8”
  • Radio cu DAB si 6 difuzoare

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Oferta este adresata persoanelor fizice si juridice pentru modelul Ford Kuga - toate nivelurile de echipare, motorizarile 1.5 Benzina 150 CP si 1.5 Diesel 120 CP.

  *Foarte important! Aceasta este o oferta de reducere a pretului de lista, este aplicabila pentru unitatile intrate in stoc cu mai mult de 90 de zile anterior datei de 1 Noiembrie 2022. Aceasta oferta contine o valoarea de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program si a contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2020-2024 („Programul Rabla 2022”), dupa cum urmeaza: contravaloarea primei de casare pentru achiziționarea unui autovehicul nou în schimbul casării a două autovehicule uzate (9.000 lei), contravaloarea ecobonusului pentru casarea fiecărui autovehicul uzat cu o vechime de cel puțin 15 ani de la data fabricației și care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară (2X1.500 lei).

  Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile celui de-al 4-lea trimestru al anului 2022 IN MASURA IN CARE Administratia Fondului pentru Mediu valideaza atat participarea dealerului in cadrul programului cat si dosarul de finantare a clientului final. *Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie si de evaluarile Administratiei Fondului pentru Mediu referitor la cumulul ecobonusurilor.

  FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Kuga 1.5 Benzina 150CP FWD, transmisie manuala, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 6.6-6.7 /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 149-152, iar pentru Kuga 1.5 Diesel 120 CP, transmisie manuala si automata: consum 4.7-5.5 /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 124-153. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

  Toate datele, informaţiile, instrucţiunile, comunicatele şi alte documente relevante în legătură cu Programul Rabla se publică pe pagina de internet a institutiei competente, www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare - Rabla.

  **Garantia complexa de 7 ani este compusa din garantia de baza/producator (2 ani) + garantia comerciala (5 ani, supusa termenelor si conditiilor Ford Protect), inclusa in pretul de tranzactie.

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

  Campanie valabilă până la data de 31 Martie 2023. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.

 • Ford Kuga – 2.5L Duratec Full Hybrid, 190CP FWD/AWD, transmisie automata CVT, toate nivelurile de echipare

  Dublare prima de casare Rabla*
  8 ani garantie complexa,
  in limita a 160.000 km**

  Ford Kuga in Blue

  Descopera pasiunea pentru Aventura

  Ford Kuga Hybrid (FHEV) cu auto-incarcare combina motorul extrem de eficient Duratec de 2,5 litri cu motorul electric. Kuga Hybrid recupereaza energia pierduta de obicei in timpul decelerarii. Acest lucru este similar cu EcoBlue Hybrid, dar bateria mai mare poate stoca mai multa energie pentru a economisi si mai mult combustibil si chiar pentru deplasarea pe distante scurte folosind numai energie electrica.

  Dotari disponibile pentru Ford Kuga FHEV 2.5L 190CP FWD/AWD, transmisie automata CVT:

  • Jante aliaj 17” Shadow Silver
  • Camera video pentru mers in marsarier
  • Sistem Keyless Entry + Start pentru portierele din fata
  • Sistem e-Call
  • Cadran bord digital 12.3"
  • Senzori de parcare fata si spate
  • Oglinzi cu reglare electrica si incalzite
  • SYNC 3 cu Touchscreen 8” si sistem de navigatie
  • Aer conditionat automat
  • Senzori de ploaie

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Oferta este adresata persoanelor fizice si juridice pentru modelul FORD KUGA 2.5 Duratec Full Hibrid, 190CP FWD/ AWD, transmisie automata CVT (toate nivelurile de echipare).

  *Foarte important! Aceasta oferta contine o valoarea de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services SRL si din partea dealerilor participanti la program si a contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2020-2024 („Programul Rabla 2022”), dupa cum urmeaza: contravaloarea primei de casare pentru achiziționarea unui autovehicul nou în schimbul casării a două autovehicule uzate (9.000 lei), contravaloarea ecobonusului pentru casarea fiecărui autovehicul uzat cu o vechime de cel puțin 15 ani de la data fabricației și care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară (2X1.500 lei) si contravaloarea ecobonusului care se acordă pentru autovehiculul nou, exceptând motocicletele, echipat cu sistem de propulsie hybrid (3.000 lei).

  Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile celui de-al 4-lea trimestru al anului 2022 IN MASURA IN CARE Administratia Fondului pentru Mediu valideaza atat participarea dealerului in cadrul programului cat si dosarul de finantare a clientului final. *Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie si de evaluarile Administratiei Fondului pentru Mediu referitor la cumulul ecobonusurilor.

  FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Ford Kuga 2.5 Duratec Full Hibrid, 190CP FWD, transmisie automata CVT, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 5.4 /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 123. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

  Toate datele, informaţiile, instrucţiunile, comunicatele şi alte documente relevante în legătură cu Programul Rabla se publică pe pagina de internet a institutiei competente, www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare - Rabla.

  **Garantia complexa de 8 ani este compusa din garantia de baza/producator (2 ani) + garantia comerciala (6 ani, supusa termenelor si conditiilor Ford Protect), inclusa in pretul de tranzactie.

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

  Campanie valabilă până la data de 31 Martie 2023. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.

 • Ford Kuga – ST-Line X 2.5 Duratec Plug-in Hybrid, 225CP FWD, transmisie automata CVT

  Dublare prima de casare Rabla*
  8 ani garantie complexa,
  in limita a 160.000 km**

  Ford Kuga in Blue

  Descopera pasiunea pentru Aventura

  Ford Kuga Plug-in Hybrid (PHEV) combina un motor electric pe baza de baterie cu motorul pe benzina Duratec de 2,5 litri, oferind o putere combinata de 225 CP, impreuna cu o economie remarcabila de combustibil si cu emisii de CO2 de 122 – 128g/km in regim mixt, WLTP global. In plus, bateria hibrida are o garantie de 8 ani sau 160.000 km (oricare survine mai intai).

  Dotari disponibile pentru Ford Kuga – ST-Line X 2.5 Duratec Plug-in Hybrid, 225CP FWD, transmisie automata CVT:

  • Autonomie de pana la 65,7  km (WLTP)
  • Sistem audio B&O cu SYNC III
  • Ecran tactil de 8" si sistem de navigatie
  • Cadran bord digital 12.3" si 6 difuzoare
  • Aer conditionat automat 2 zone
  • Senzori de parcare fata si spate
  • Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare
  • Haion actionat electric
  • Sistem Keyless Entry + Start pentru usile din fata
  • Oglinzi exterioare electrice, incalzite, rabatabile electric
  • Senzori de ploaie
  • Camera video pentru mers in marsarier
  • Senzori de parcare fata si spate
  • Pilot automat si modem incorporat
  • Scaun sofer reglabil electric pe opt directii incluzand reglaj lombar

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Oferta este adresata persoanelor fizice si juridice pentru modelul FORD KUGA 2.5 Duratec Plug-In Hybrid 225CP FWD, transmisie automata CVT (nivelurile de echipare ST-LINE X si VIGNALE)

  *Foarte important! Aceasta oferta contine o valoarea de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services SRL si a contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024 („Programul Rabla Plus 2022”), dupa cum urmeaza: contravaloarea ecotichetului pentru achiziționarea unui autovehicul nou electric hybrid (Nota: în cazul în care în Certificatul de Conformitate este înscrisă şi cantitatea de emisii de CO2 conform sistemului NEDC, se acordă pentru autovehiculul nou electric hibrid, care generează maximum 78g CO2/km în sistem NEDC) în schimbul casării a două autovehicule uzate (29.000 lei)  si contravaloarea ecobonusului pentru casarea fiecărui autovehicul uzat cu o vechime de cel puțin 15 ani de la data fabricației și care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară (2X1.500 lei).

  Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile celui de-al 4-lea trimestru al anului 2022 IN MASURA IN CARE Administratia Fondului pentru Mediu valideaza atat participarea dealerului in cadrul programului cat si dosarul de finantare a clientului final. *Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie si de evaluarile Administratiei Fondului pentru Mediu referitor la cumulul ecobonusurilor.

  FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Kuga ST-LINE X 2.5 Duratec Plug-in Hibrid, 225 CP FWD, transmisie automata CVT, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 1.0 l /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 22-23. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

  Toate datele, informaţiile, instrucţiunile, comunicatele şi alte documente relevante în legătură cu Programul Rabla se publică pe pagina de internet a institutiei competente, www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare - Rabla.

  **Garantia complexa de 8 ani este compusa din garantia de baza/producator (2 ani) + garantia comerciala (6 ani, supusa termenelor si conditiilor Ford Protect), inclusa in pretul de tranzactie.

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

  Campanie valabilă până la data de 31 Martie 2023. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.

Top