Home > Autoturisme > NOUL KUGA > Caracteristici > Confort si functionalitate

Aventura incepe din interior

De la linii fluide si finisaje interioare rafinate invelite in piele, la privelisti cuprinzatoare, asigurate de acoperisul de sticla panoramic - o senzatie de miscare energizata curge prin fiecare detaliu de design al noului Kuga. Iar o serie de tehnologii sofisticate asista si imbunatatesc fiecare calatorie.

New Ford Kuga LCD display

Hands-free cu SYNC 3 

Ford SYNC 3 este un sistem avansat, care iti permite sa ramai conectat si sa controlezi telefonul, muzica si sistemul de navigatie prin comenzi vocale normale. Poti chiar sa vezi afisata o lista a restaurantelor din zona in care te afli, doar activand comanda vocala si spunand „imi este foame”. Sistemul iti poate citi cu voce tare si mesajele text. Ecranul tactil color raspunde la gesturi de tip „ciupire si glisare”, pentru navigare intuitiva. SYNC 3 se conecteaza, de asemenea, la Apple CarPlay si la Android Auto, iar Applink te ajuta sa accesezi unele dintre aplicatiile preferate de pe telefonul tau.

Deblocheaza accesul la o lume a conectivitatii

Un modem integrat FordPass ConnectFordPass Connect Kuga duce experienta noului Ford Kuga la un nivel superior. Are o gama de functii utile, inclusiv Wi-FiWifi Hotspot 2020 integrat, sistem de navigatie la bord imbunatatit si actualizari in timp real privind traficulLive Traffic 2020. Localizeaza-ti vehiculul, blocheaza si deblocheaza usile sau, daca ai un vehicul cu transmisie automata, chiar porneste motorul de la distanta. Iar in eventualitatea unui accident, FordPass Connect poate trimite automat un eCall (apel de urgenta) catre serviciile de urgenta si le poate comunica unde se afla vehiculul tau.

Daca detii un Kuga Plug-In Hybrid, aplicatia FordPass iti ofera si mai multe functii, exclusive pentru PHEV. Vizualizeaza nivelul actual al bateriei si autonomia; monitorizeaza-ti stilurile de condus si de utilizare a energiei; localizeaza statiile publice de incarcare si seteaza orele preferate de incarcare la domiciliu. Poti chiar sa pre-setezi temperatura cabinei pentru a fi gata de plecare.

A hand with mobile phone with FordPass App
Woman checking her phone whilst charging Ford Kuga

Acces la incarcare prin smartphone

In cazul in care alegi un Plug-in Hybrid, l-am creat astfel incat sa fie mai usor sa iti mentii noul Kuga incarcat. Ford lucreaza cu NewMotion, cea mai mare retea publica de incarcare din Europa. Acest parteneriat iti permite sa accesezi o serie de solutii suplimentare de incarcare prin intermediul smartphone-ului.  

Poti localiza si naviga catre cele mai apropiate statii de incarcare si chiar sa platesti pentru asta in aplicatie.

Incarcare usoara, la domiciliu

Noul Kuga Plug-in Hybrid este livrat cu doua cabluri de incarcare standard: unul pentru incarcarea regulata la domiciliu si altul pentru statiile publice de incarcare. 

Vrei ca incarcarea la domiciliu a Plug-in Hybrid-ului tau sa fie cat mai rapida posibil? Te poate ajuta priza de perete Ford Wall-Box. Cu ajutorul unuia dintre partenerii nostri de instalare experti, te putem ajuta sa instalezi acasa o priza de perete Ford Wall-Box, de putere mai mare, ca dotare optionala. Prizele de perete Ford Wall-Box ofera timpi de incarcare mai scurti, comparativ cu incarcarea prin prize conventionale.

Wall Charging point detail
New Ford Kuga handsfree tailgate

Nu mai scotoci dupa chei

Hayonul hands-free face ca accesul la compartimentul de incarcare al Kuga sa fie usor, chiar si atunci cand ai mainile ocupate. Cu brelocul KeyFree in buzunar sau in geanta, faci pur si simplu o miscare usoara cu piciorul sub centrul barei de protectie din spate, iar hayonul hands-free se va ridica fara sa atingi nimic. De asemenea, acesta poate fi deschis si inchis si in timp ce te afli in interiorul masinii.

Lumea ta se deschide

Bucura-te de mai mult aer liber din confortul propriului tau Ford Kuga. Acoperisul panoramic, actionat electric, iti permite sa te simti cufundat in peisajul inconjurator. Acoperisul se afla deasupra primului si celui de-al doilea rand de scaune, inundand interiorul cu lumina naturala si oferind aer proaspat din belsug atunci cand este deschis. Geamul glisant are, de asemenea, un strat reflectorizant solar pentru a mentine interiorul rece atunci cand este inchis, in timp ce parasolarul intern ofera umbra suplimentara atunci cand ai nevoie. 

New Ford Kuga driving over a bridge
New Ford Kuga showing wireless charging

Incarca in mers

Interiorul modelului Kuga este conceput pentru a mari la maximum spatiul si confortul. De exemplu, compartimentul media din consola centrala este suficient de incapator pentru cele mai mari smartphone-uri. Iar datorita incarcarii wireless, disponibila, de asemenea, pentru smartphone-urile compatibileWireless charging Kuga 2020, nu a fost niciodata mai usor sa te asiguri ca dispozitivele tale sunt mereu gata de utilizare.

Top