Home > Autoturisme > KUGA > Caracteristici > Confort si functionalitate

Confort

Intr-un Ford Kuga, fiecare functie tine cont in primul rand de nevoile tale. Asadar, relaxeaza-te si bucura-te de calatorie in timp ce o serie de tehnologii inteligente lucreaza pentru tine.

 

Ford Kuga interior with SYNC in detail

Preia comanda cu tehnologia avansata hands-free cu SYNC 3

SYNC 3 este cea mai avansata versiune de pana acum. Este mai rapida si mai usor de utilizat, cu comenzi vocale imbunatatite si mai multe functii. Noua interfata are butoane mai mari pentru o utilizare mai facila, iar ecranul tactil colorat recunoaste acum gesturi de strangere si glisare specifice smartphoneurilor si tabletelor pentru o navigare si mai intuitiva. SYNC 3 include, de asemenea, aplicatiile AppLink, CarPlay si Android AutoMobile Data Charges, pentru a afisa informatiile smartphoneului tau pe ecranul tactil.

Hayon cu deschidere hands-free pentru deschidere si inchidere fara efort

Daca ai mainile ocupate, iar masina detecteaza in apropiere tocul cheii KeyFree, nu trebuie decat sa misti piciorul sub bara de protectie din spate si hayonul se va deschide (sau se va inchide) automat.

Woman in white dress uses hands free tailgate opening while standing behind grey Ford Kuga
Panorama roof detail from the inside a Ford

Plafon panoramic pentru o senzatie mai luminoasa si mai aerisita

La apasarea unui buton, parasolarul actionat electric din plafon gliseaza, permitand luminii naturale sa treaca prin plafonul panoramic. In acelasi timp, geamul care reflecta lumina razelor mentine racoarea si te protejeaza de razele UV daunatoare.

Caldura, chiar si in zilele friguroase

Atunci cand te afli la volan, vei tolera mult mai usor zilele geroase multumita unui volan incalzit. Alege scaunele din piele si cele doua scaune din fata vor fi incalzite pentru a iti maximiza confortul.

Ford Kuga interior view of the front seats
Ford audio system in detail

Sunet de inalta fidelitate

Un sistem audio de inalta calitate este inclus in pachetul de dotari standard cu Ford SYNC 3 si asigura o claritate exceptionala a sunetului in intreaga masina. Un sistem Sony premium optional, cu radio DAB, iti ofera o experienta de sunet superioara.

Top