Home > Autoturisme > NOUL KUGA > Caracteristici > Experienta la volan

Prin oras sau pe drumuri de tara serpuite

Concepute pentru a combina stilul elegant si randamentul puternic al SUV-ului: Noile sisteme ale modelului Ford Kuga,Tempomatul adaptiv inteligent, tractiunea integrala si Modurile de deplasare selectabile te ajuta sa iti adaptezi experienta de condus la orice conditii rutiere.

All New Red Ford Kuga driving on bridge above water

Usureaza deplasarea in conditii de trafic intens. 

Tempomatul adaptiv inteligent, cu sistemul oprire-pornire iti permite sa setezi atat viteza de deplasare, cat si distanta fata de vehiculul din fata. Daca tempomatul detecteaza o incetinirea traficului, sistemul va mentine distanta prestabilita, chiar si atunci cand conditiile nu permit viteza de deplasare preferata. In caz de trafic intens, poate chiar sa opreasca complet. Cand drumul din fata se elibereaza, sistemul accelereaza automat din nou, pana la viteza aleasa, ceea ce il face ideal pentru a trece prin situatiile cu oprire-pornire frecventa in aglomeratia din mediile urbane. Disponibil cu sistemul Kuga de asistenta la mentinerea benzii, care te ajuta sa ramai centrat pe banda de autostrada, astfel incat acele calatorii lungi sa devina si mai placute.

Informatii importante, cu doar o privire

Ecranul de la nivelul capului proiecteaza informatii cheie in campul tau vizual, astfel incat sa poti ramane cu ochii la drum. Fiind compatibil cu ochelarii de soare polarizati, imaginea clara si luminoasa iti poate afisa continutul dorit - inclusiv viteza vehiculului, navigatia, notificarile tempomatului si datele trimise de sistemul de recunoastere a semnelor de circulatie. 

All new Ford Kuga interior with head up display close up
All New red Ford Kuga close crop o front LED headlights

Te ajuta sa vezi in viraje

Sistemul adaptiv de iluminat frontal al Kuga ofera o iluminare remarcabila in conditii variate. Aceste faruri atragatoare LED utilizeaza tehnologia camerei video pentru a monitoriza drumul din fata si a adapta modelele de lumina in consecinta. 

Luminile predictive pentru curbe utilizeaza marcajele benzii pentru a detecta si ilumina curbele drumului, inainte de a intra in acestea. Lumina bazata pe semne detecteaza daca te apropii de un sens giratoriu sau de un indicator de oprire si adapteaza lumina farului astfel incat sa se potriveasca configuratiei drumului. Faza lunga fara stralucire regleaza unghiul farului pentru iluminare maxima; in timp ce camera frontala ajuta sistemul sa-i protejeze alti soferi de stralucire si sa iti mareasca la maximum vizibilitatea in curbe. 

Top