Ford Kuga being charged by woman

INCARCAT SI GATA DE PLECARE

FORD KUGA PLUG-IN HYBRID

Modelul prezentat este Ford Kuga ST-Line X Plug-in Hybrid

NOUL GHID DE INCARCARE PENTRU KUGA PLUG-IN HYBRID DE LA FORD

Este usor sa mentii vehiculul Ford Kuga Plug-In Hybrid incarcat. Odata ce este complet incarcat, poti conduce pana la 65 km (WLTP global) numai cu energie electrica, crescand pana la 88 km pentru condusul in conditii de trafic urban.

Pe aceasta pagina vei gasi tot ce trebuie sa stii despre incarcarea noului vehicul Kuga Plug-In Hybrid, inclusiv informatii despre timpii de incarcare, autonomia electrica, emisiile de CO2 si multe altele. 

CAT DUREAZA SA INCARC UN KUGA PLUG-IN HYBRID?

Timpul necesar pentru incarcarea bateriei vehiculului Kuga Plug-In Hybrid poate varia in functie de locul in care te afli (acasa sau in public) si de tipul de conexiune utilizata.

Un cablu de incarcare la domiciliu este furnizat impreuna cu vehiculul tau Kuga ca dotare standard. Poti astfel sa conectezi vehiculul Kuga la o priza de uz casnic pentru reincarcare. In plus, cu ajutorul incarcatorului de perete Ford Connected Wallbox, beneficiezi de incarcare mai rapida la domiciliu. Acesta este un accesoriu optional, disponibil contra unui cost suplimentar.

Tabelul de mai jos arata cat timp dureaza incarcarea bateriei Plug-In Hybrid de la 0 la 100%, cu un cablu standard de uz casnic, la Ford Connected Wallbox si la o statie publica de incarcare.

  Timp de incarcare
Incarcare la priza exterioara la domiciliu (stecher de 230 V cu 2 pini) 6 - 6,5 ore
Incarcare la Ford Connected Wallbox recomandat de Ford (7 kw) 3 - 3,5 ore
Incarcare la statii publice de incarcare 3 - 3,5 ore
next
prev

CABLURI DE INCARCARE KUGA

Kuga Plug-In Hybrid beneficiaza in mod obisnuit de un cablu de incarcare la domiciliu pentru vehicule electrice. Poti achizitiona un cablu de incarcare in statii publice de la dealerul tau.

Ford Kuga PHEV home charging cable

CABLU DE INCARCARE LA DOMICILIU (CABLU DE ASISTENTA)

Functioneaza cu un stecher cu 2 pini la un capat si un stecher cu 7 pini la celalalt

Timp de încărcare (aprox.): 6 ore

Wallbox charging station close up

STATIE DE INCARCARE LA DOMICILIU WALLBOX

Cu un cablu de tip 2

Timp de încărcare (aprox.): 3.5 ore

Ford Kuga PHEV public charging cable

CABLU DE INCARCARE PUBLICA

Cablu de tip 2 cu capete tata si mama

Timp de încărcare (aprox.): 3.5 ore

INCARCAREA KUGA PHEV LA DOMICILIU

Este usor sa reincarci Kuga PHEV la domiciliu. 

Vehiculul Kuga beneficiaza de un cablu de incarcare la domiciliu. Acesta are un stecher traditional de uz casnic la un capat si un stecher care se conecteaza la masina la celalalt capat. Nu trebuie decat sa conectezi Kuga la o priza de perete pentru a incepe incarcarea.

Daca instalezi un punct de incarcare la domiciliu Wallbox, vitezele de incarcare vor fi mult mai mari. Priza ta de perete va include si un cablu de incarcare de tip 2, pentru a permite viteze de incarcare mai bune.

Fie ca utilizezi o priza standard de uz casnic sau o priza de tip Wallbox, poti gestiona preferintele de incarcare prin intermediul ecranului SYNC al vehiculului sau prin aplicatia FordPass. Poti astfel programa cand doresti sa se incarce Kuga, astfel incat sa fie intotdeauna gata odata cu tine.

INCARCAREA KUGA PHEV IN PUBLIC

Daca nu esti acasa si trebuie sa incarci bateria vehiculului Plug-In Hybrid, statiile publice de incarcare sunt o solutie simpla si convenabila.

Pentru a reincarca Kuga in public, va trebui sa achizitionezi cablul pentru statiile publice de incarcare. Aceste cabluri utilizeaza un conector de tip 2 cu stecher atat tata, cat si mama. 

INSTALAREA UNUI PUNCT DE INCARCARE LA DOMICILIU WALLBOX

Va trebui sa instalezi un Wallbox daca doresti sa reincarci la domiciliu vehiculul Kuga Plug-In Hybrid cat mai repede posibil. Odată instalat, vă puteți reîncărca complet Kuga de la 0-100% în aprox. 3,5 oreTooltip.

SPECIFICATII KUGA PLUG-IN HYBRID

Tabelul de mai jos prezinta gama, performantele si datele privind emisiile Kuga PHEV. 

Toate datele sunt furnizate de WLTP. In cazul in care conduci pe distante scurte si utilizezi numai energie electrica, emisiile de CO2 sunt zero.

Autonomie electrica (incarcare completa) 65 km
Autonomie urbana (incarcare completa) 88 km
Putere maximaTooltip 225 CP
Emisii de CO2Tooltip 122 – 128g/km
Consum de combustibil (combinat mediu ponderat) 5.3 – 5.6L/100km
next
prev

CAT COSTA INCARCAREA UNUI KUGA PLUG-IN HYBRID?

Costul incarcarii Kuga Plug-In Hybrid variaza in functie de locul in care te afli: la domiciliu sau un punct public de incarcare. Tabelul de mai jos ofera o estimare a costului reincarcarii bateriei.

  Cost mediuCost mediu Cost/km
Incarcare la domiciliu 11.60 lei 0.35 lei
next
prev

SI ASTA NU E TOT!

Kuga Plug-In Hybrid este adesea eligibil pentru o subventie guvernamentala pentru vehiculele cu tehnologie hibrid.

Ford Kuga side view

CONECTIVITATE PENTRU SMARTPHONE

Aplicatia FordPass asigura integrarea perfecta cu Kuga Plug-in Hybrid prin intermediul smartphone-ului. Asigurarea accesului la o serie de caracteristici, cum ar fi alerte privind navigatia si starea generala a vehiculului. Caracteristicile specifice Plug-in Hybrid includ localizarea punctelor publice de incarcare, gestionarea programelor de incarcare la domiciliu si chiar setarea orelor de plecare. Urmariti videoclipul nostru despre modul in care FordPass poate imbunatati experienta ta de proprietar al noului tau Kuga PHEV.

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii