Home > Autoturisme > NOUL KUGA > Caracteristici > Utilitate

Utilitate

Design exterior rafinat, contemporan. Spatiu interior flexibil si adaptabil. Noul Ford Kuga este vehiculul perfect pentru a-ti scoate la suprafata simtul interior al aventurii. Si, avand la dispozitie o gama larga de accesorii de transport pe acoperis, Ford Kuga este mai mult decat capabil sa te ajute sa te deplasezi in weekend.

All New Ford Kuga interior showing flexible seating

Scaune spate flexibile, adaptabile 

Designul interior dinamic al noului Ford Kuga iti ofera libertatea absoluta de a te adapta la fiecare calatorie. Ai nevoie de mai mult spatiu in portbagaj pentru o calatorie lunga sau preferi luxul unui spatiu in plus pentru picioare, la scaunele din spate? Scaunele flexibile din spate gliseaza inainte sau inapoi pentru a se potrivi nevoilor tale, marind capacitatea de depozitare din spate cu 67 litri atunci cand sunt rabatate, astfel incat nu vei avea nicio problema sa iei cu tine tot ce iti este necesar.

Spatios si practic

Usureaza cumparaturile si drumurile la scoala. Sau de ce sa nu punem cateva biciclete in spate si sa mergem sa exploram? Kuga are un spatiu de pana la 645 de litri in spatele celui de-al doilea rand de scaune. Iar daca scaunele din spate sunt rabatate, exista o capacitate de depozitare de pana la 1530 litri, astfel incat vei avea intotdeauna spatiul de depozitare de care ai nevoie.

All New red Ford Kuga viewed from back with open booth to show  loadspace
New Ford Kuga showing close up on tow bar

Carlig de remorcare retractabil: mereu la indemana cand ai nevoie

Carligele de remorcare sunt, de regula, fixe, asa ca se vad in permanenta in spatele vehiculului. Dar carligul de remorcare optional detasabil a Kuga, este usor de rabatat in spatele barei de protectie, atunci cand aceasta nu este utilizata.

Spatii de depozitare utile peste tot

Designul curat, ordonat al interiorului modelului Kuga genereaza mult spatiu util de depozitare in cabina. Compartimentul media din consola centrala are suficient spatiu pentru cele mai mari telefoane. Exista suporturi mari pentru pahare, pentru sofer si pasager, si chiar si usile sunt proiectate pentru a mari la maximum spatiul.

All new Ford Kuga interior
All new Ford Kuga close up on roof rails

Bare acoperis

Barele de acoperis elegante, din aluminiu satinat sau cu finisaj negru, imbunatatesc aspectul impresionant de SUV al noului tau Ford Kuga; formand, in acelasi timp, atasamentul de baza necesar pentru o serie de accesorii de transport pe acoperis.

Top