Home > Autoturisme > KUGA > Caracteristici > Utilitate

Utilitate

Te uiti la Kuga si te simti de neoprit.

Sa nu te mire. E un vehicul construit pentru a te ajuta sa dai frau liber spiritului de aventura. Are toate functille si tehnologiile necesare pentru a te duce catre sportul, jocul sau activitatea ta preferata...

 

 

Ford Kuga tow bar

O bara de remorcare retractabila: mereu la indemana cand ai nevoie

Barele de remorcare sunt, de regula, fixe, asa ca se vad in permanenta in spatele autoturismului. Insa bara de remorcare optionala cu eliberare electrica a noului Kuga faciliteaza ascunderea barei de remorcare in spatele barei de protectie atunci cand nu este folosita.

Bancheta usor pliabila

Bancheta usor pliabila se imparte 60:40 si poate fi rabatata printr-o operatie simpla, cu o singura mana, pentru a crea mai mult spatiu in spate.

Folded rear seats in a Ford Kuga rear view into the interior
Ford Kuga stowage space detail

Spatiu pentru tot ce ai nevoie

Spatiul din portbagajul Fordului Kuga este atat generos, cat si flexibil. Astfel incat sa poti lua cu tine tot ce iti trebuie pentru un weekend sportiv, o vacanta cu familia sau o „fuga” la cumparaturi. In interiorul autoturismului se afla numeroase zone de depozitare utile, pentru tot felul de lucruri, de la sticle mari de apa, un atlas de dimensiuni A4 si o umbrela, la obiecte mai mici, precum ochelarii de soare, telefonul mobil si cheile.

Adapteaza spatiul din portbagaj dupa nevoie

Oferind simultan confortul necesar pentru cinci ocupanti, podeaua compartimentului de bagaje poate fi lasata in jos, pentru a crea un spatiu mai adanc, de 406 litri. Sau, in modul cu doua locuri, o poti ridica, pentru a crea o zona de incarcare plata si o capacitate impresionanta, de 1.603 litri, cu un compartiment ascuns dedesubt.

Loaded boot space in red Ford Kuga
White Ford Kuga rear view with roof rails visible

Transporta mai multe cu sinele optionale pentru plafon

Sinele optionale pentru plafon pot imbunatati caracterul practic si imaginea Fordului Kuga. Sunt, de asemenea, necesare pentru montarea de bare transversale si a altor accesorii.

Top