Home > Autoturisme > NOUL KUGA > Caracteristici > Utilitate

Pregatit pentru orice

Design exterior rafinat, contemporan. Spatiu interior fexibil si adaptabil. Noul Ford Kuga este vehiculul perfect pentru a scoate la suprafata simtul aventurier. Ofera o capacitate impresionanta de remorcare, de pana la 2.100 kgTooltip, cu motorul diesel de 2.0l si 1.500 kg cu Plug-in Hybrid. Iar cu gama larga de accesorii de transport pe acoperis, Ford Kuga este mai mult decat capabil sa te ajute sa te deplasezi in weekend.

All New Ford Kuga interior showing flexible seating

Scaune spate flexibile, adaptabile 

Designul interior dinamic al noului Ford Kuga iti ofera libertatea absoluta de a te adapta la fiecare calatorie. Ai nevoie de mai mult spatiu in portbagaj pentru o calatorie lunga sau preferi luxul unui spatiu in plus pentru picioare, la scaunele din spate? Scaunele flexibile din spate gliseaza inainte sau inapoi pentru a se potrivi nevoilor tale, marind capacitatea de depozitare din spate cu 67 litri atunci cand sunt rabatate, astfel incat nu vei avea nicio problema sa iei cu tine tot ce iti este necesar.

Sine plafon

Sinele pentru acoperis elegante, din aluminiu satinat sau cu finisaj negru, imbunatatesc aspectul impresionant de SUV al noului tau Ford Kuga; In acelasi timp, formeaza atasamentul de baza necesar pentru o serie de accesorii de transport pe acoperis. 

All new Ford Kuga close up on roof rails
New Ford Kuga showing close up on tow bar

Tractiunea este super puterea lui 

De la remorca mica, la rulota sau barca pe peridoc, cu ajutorul capacitatii impresionante de tractare de pana la 2.100 kg, noul Ford Kuga este mai mult decat capabil sa iti duca planurile de weekend departe.

Carlijul de remorcare optional, retractabil si cu actionare electrica, este pliabil manual, ca sa-l depozitezi usor atunci cand iti este necesar. Il declansezi printr-o simpla atingere de buton si-l retractezi printr-o actiune rapida si usoara. Un carlig de remorcare complet detasabil este, de asemenea, disponibil in mod optional. 

Spatios si practic

Usureaza incursiunile la cumparaturi si drumurile la scoala. Sau, de ce sa nu punem cateva biciclete in spate si sa mergem sa exploram? Scaunele flexibile, din spate ale Kuga si capacitatea de depozitare de pana la 1534 de litri iti asigura intotdeauna intreaga capacitate de depozitare de care vei avea nevoie. 

All New red Ford Kuga viewed from back with open booth to show  loadspace
Top