Home > Autoturisme > NOUL KUGA > Promotii > Promotii persoane fizice

Promotii Ford Kuga pentru persoane fizice

Kuga

NOUL FORD KUGA

Alege o promotie:

Alege alt model

 • Kuga Titanium 1.5 Benzina 150 CP, cutie manuala

  21.250 € (TVA inclus) prin

  Programul Rabla*

  Garantie complexa 7 ani in limita a 100.000km*

  Ford Kuga in Blue

  Noul Ford Kuga. Superb conceput, remarcabil de eficient, mai mult decat inzestrat.

  O lume a conectivitatii deschisa inaintea ta, sisteme avansate de protectie a pasagerilor si pietonilor, tehnologii care ajuta soferul in conditii de trafic intens, totul pentru ca tu sa beneficiezi de cea mai placuta experienta a unui SUV modern in oras sau pe orice tip de drum in timp ce iti optimizezi si profiti la maximum de timpul tau.

  Dotari incluse pentru Kuga Titanium 1.5l Benzina 150CP MT:

  • Aer conditionat cu reglare automata
  • Sistem de navigatie
  • Ecran tactil de 8”
  • Sistem Keyless Entry
  • Incarcare telefon wireless
  • Bancheta cu functie de glisare
  • Scaune fata ajustabile manual pe 8 directii
  • Sistem de asistenta precoliziune
  • Camera video pentru mers in marsarier
  • Cadrane de bord digitale
  • Jante aliaj

  *Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Oferta este adresata exclusiv persoanelor fizice pentru modelul Kuga Titanium 1.5 Benzina 150 CP, cutie manuala. Foarte important inainte de a decide achizitia: Pretul modelului este obtinut dupa cumularea: i) contravalorii suportului acordat de Ford Romania; ii) contravalorii suportului recomandat, acordat de dealerii participanti in campanie; iii) contravalorii primei de casare prin programul Rabla (6500 lei conform Program Rabla. Prima de casare si implicit pretul de tranzactionare recomandat sunt aplicabile in masura in care Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) valideaza aplicatia clientului, in cadrul procesului de analiza/decontare dosar. *Valoarea finala de achizitie poate varia in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie si de evaluarile autoritatii fondului pentru mediu referitor la incadrarea autoturismului pe reglementarile legale referitoare la prima de casare prin programul Rabla.

  Emisii mixte CO2 (NEDC) pentru Kuga Titanium 1.5 Benzina 150 CP, cutie manuala: 125-133 gr/km; consum mixt (NEDC): 5.5-5.9 l/100km. Cifrele oficiale privind consumul de combustibil si emisiile de CO2, prezentate aici, sunt obtinute in urma unor masuratori desfasurate in conformitate cu cerintele tehnice si specificatiile legislatiei in vigoare, respectiv Directivele Europene (EC) 715/2007 si (EC) 692/2008, cu amendamentele ulterioare. Cifrele privind consumul de combustibil si emisiile de CO2 sunt prezentate pentru o versiune/un model de autovehicul si nu pentru un autovehicul individual. Procedura standard de testare folosita permite efectuarea de comparatii intre diferite tipuri de vehicule si diferiti producatori. In plus fata de eficienta consumului unui vehicul, consumul final si emisiile de CO2 ale unui vehicul sunt determinate si de stilul de sofat si de alti factori non-tehnici. CO2 este principalul gaz responsabil pentru efectul de sera si efectul de incalzire globala. Pentru detalii suplimentare privind consumul si emisiile de CO2 pentru vehiculele noi, te rugam sa iei legatura cu un dealer Ford.

  Kuga Titanium 1.5 Benzina 150 CP, cutie manuala beneficiaza de 2 ani garantie legala + 5 ani garantie conventionala in limita a 100.000 km cumulat la finalul intregii perioade.

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati www.rarom.ro, sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

  Toate datele, informaţiile, instrucţiunile, comunicatele şi alte documente relevante în legătură cu Programul Rabla se publică pe pagina de internet a institutiei competente, www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare - Rabla.

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro

  Oferta valabila in limita stocului disponibil pana la 31.10.2020 sau in limita disponibilitatii tichetelor Rabla.

Top