Home > Autoturisme > KUGA > Promotii > Promotii persoane juridice

Promotii Ford Kuga pentru persoane juridiceFord Important Information - Non Commercial Vehicles: Retail

Kuga

FORD KUGA

Alege o promotie:

Alege alt model

 • OFERTĂ PRIN PROGRAMUL RABLA DEZVOLTAT DE FORD***

  Ford KUGA ST-Line High 2.0l Diesel 180 CP cu tracțiune integrala si cutie Powershift.

  Fiesta active 1

  E practic, dar rafinat. Puternic și cu un design modern. Inteligent și cât se poate de impunător. Ce-ți poți dori mai mult de la un SUV?

  Ford Kuga ST Line High cu avantaj client de pana la 8.600 € TVA inclus** prin Programul Rabla dezvoltat de Ford. Mai mult, oferta include următoarele tehnologii:

  • Sistem de monitorizare a unghiului mort
  • Sistem de asistenta a menținerii benzii de rulare
  • Pilot automat adaptiv, Sistem de prevenire a coliziunii (Active City Stop)
  • Parbriz încălzit

  *** Programul Rabla dezvoltat de Ford este un program distinct și nu contravine dispozițiilor Programului de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2017-2019 dezvoltat de Autoritatea Fondului pentru Mediu și alte instituții relevante din România.

  Termeni și condiții aplicabile promoției:

  **Campania este adresata persoanelor fizice si juridice. Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creează obligații contractuale. Campania prezinta un discount recomandat al prețului de lista (discount = “Avantaj client” si  conține TVA, curs exemplificativ 4,75 RON/EUR; prețul final achiziție variază in funcție de cursul de schimb contractat). Important: Avantaj Client este o valoare rezultata dupa aplicarea cumulativa a suportului Ford si a suportului recomandat oferit de distribuitor.

  Valori emisii si consum in sistemul Co2mpass (CO2MPAS/BT – back translated) conform legislației europene in vigoare: 6,4 l /100 km, nivelul de emisii CO2 (g/km): 165. 

  Detalii pe www.rarom.ro si in reteaua Ford. Consultati www.ford.ro pentru detalii referitoare la procedura de testare si autoritatile relevante pentru determinare costuri cu impozite/taxe aferente detinerii unui autoturism.

  Oferta in limita stocului disponibil, valabila pana la 31.12.2019

Top