Home > Autoturisme > NOUL KUGA > Promotii > Promotii persoane juridice

Promotii Ford Kuga pentru persoane juridice

Kuga

NOUL FORD KUGA

Alege o promotie:

Alege alt model

 • Dobanda incepand cu 0%

  Garantie de producator 2+5 ani in limita a 100.000 km**

  Ford Kuga

  Cand vorbim despre business, vorbim despre parteneriat, despre incredere si despre modul in care poti fi in miscare in fiecare moment. 

  Noul Ford Kuga, cu design inovator, este un SUV hybrid de ultima generatie, economic, silentios si sofisticat care poate fi partenerul de business ideal. Este echipat cu cea mai noua tehnologie hybrid de la Ford si cu o serie de tehnologii inteligente de asistenta pentru sofer, pregatit sa iti ofere o experienta inedita de conducere. Eficienta motorului plug-in hybrid asigura un consum mic de combustibil si o autonomie de pana la 56 de km. Acum poti sa treci pe electric prin simpla apasare a unui buton. 

  O lume a conectivitatii deschisa inaintea ta, sisteme avansate de protectie a pasagerilor si pietonilor, tehnologii care ajuta soferul in conditii de trafic intens, totul pentru ca tu sa beneficiezi de cea mai placuta experienta a unui SUV modern in oras sau pe orice tip de drum in timp ce ai grija de business-ul tau. 

  Noul Ford Kuga este disponibil acum pentru persoane juridice in orice versiune, Titanium, Titanium X, ST-line, ST-line X, Vignale, cu dobanda incepand cu 0% si garantie de producator de 2+5 ani in limita a 100.000 km**

  Solicita acum o oferta si un reprezentant Ford iti va oferi toate detaliile!

  *Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. 

  Aceasta este o oferta financiara referitoare la dobanda incepand de la 0% aferenta finantarii achizitiei unui model Kuga prin intermediul UniCredit Leasing Corporation IFN; este adresata exclusiv persoanelor juridice; este emisa de UniCredit Leasing Corporation IFN SA cu dobanda anuala incepand cu 0%. Pretul de achizitie va fi rezultatul aplicarii simultane a discounturilor Ford aplicabile si a discounturilor recomandate aplicate de fiecare dealer participant in parte.

  Exemplul de calcul pentru modelul Kuga Titanium 1.5 EcoBoost 150CP, cutie manuala, in valoare de 19.663 Euro+TVA (23.398,97 Euro TVA inclus), avans 25% in valoare de 4,915.75 Euro+TVA (5,849.74 Euro TVA inclus), pe 60 luni; rata anuala a dobanzii 0% fixa, comision analiza dosar 2,5% din pretul masinii (491.58 Euro + TVA= 584.97 Euro, TVA inclus), comision lunar de administrare 0,10% (14.75 Euro +TVA=17.55 Euro TVA inclus), valoarea ratei lunare 257.26 Euro+TVA (306.14 Euro TVA inclus). Rata lunara contine principal, dobanda si comision de administrare lunar. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea CASCO. Valorile de mai sus sunt calculate la un curs exemplificativ de 4,9 RON/EUR. TVA se va aplica in acord cu legislatia in vigoare la data emiterii prezentei la un nivel de 19%. TVA este calculat in acord cu legislatia in vigoare la data emiterii prezentei la un nivel de 19%. Oferta este valabila in perioada 1.01.2020-31.03.2020, cu posibilitate de prelungire.

  Valoarea finala de finantare variaza in functie de cursul de schimb RON/EUR utilizat de dealer.

  Valorile emisiilor masurate conform standardului prevazut de standardul WLTP (WLTP - Regulamentul (CE) nr. 1151/2017 si regulamentele de punere in aplicare) sunt prevazute pe fiecare model Ford Kuga si pot fi consultate mai jos si in reteaua de dealeri participanti. 

  1. Motorizare 1.5 l EcoBoost 150 CP, cutie manuala; valoare globala maxima emisii CO2:157 g/km, consum combustibil valoare globala intre 6.6-6.9l/ 100km
  2. Motorizare 1.5l EcoBlue 120CP, cutie manuala; valoare globala maxima emisii CO2:139 g/km, consum combustibil valoare globala intre 5.1-5.3l/ 100km
  3. Motorizare 1.5l EcoBlue 120CP, cutie automata; valoare globala maxima emisii CO2:148 g/km consum combustibil valoare globala intre 5.4-5.6l/ 100km
  4. Motorizare 2.0l EcoBlue mHEV 150CP, cutie manuala; valoare globala maxima emisii CO2:147 g/km, consum combustibil valoare globala intre 5.5-5.6l/ 100km
  5. Motorizare 2.0l EcoBlue 190CP, cutie automata; valoare globala maxima emisii CO2:163 g/km, consum combustibil valoare globala intre 5.9-6.2l/ 100km
  6. Motorizare 2.5 Plug In Hibrid 225CP (PHEV), cutie automata CVT; valoare globala maxima emisii CO2: 32g/km, consum combustibil valoare globala 1.4l/100km

  **Garantia oferita este o garantie complexa compusa din: 

  Pentru autovehiculele dotate cu motoare termice: 2 ani garantie legala + 5 ani garantie conventionala in limita a 100.000 km cumulat la finalul intregii perioade. 

  Pentru autovehiculul Plug In Hibrid: 2 ani garantie legala + 6 ani garantie conventionala in limita a 160.000 km cumulat la finalul intregii perioade. 

  *Oferta este valabila pentru nivelurile de echipare Titanium, Titanium X, ST Line, ST Line X si Vignale toate motorizarile. Este exclus din oferta nivelul de echipare Trend, toate motorizarile.

  Valoarea de achizitie a autoturismului nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta de finantare emisa de catre finantator este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati www.rarom.ro, sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

  Detalii si explicatii suplimentare despre produsele Ford - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

Top