Test Drive Gaseste un dealer Programare service AskFord
Home > Autoturisme > NOUL KUGA

NOUL FORD KUGA 

Superb conceput, remarcabil de eficient, mai mult decat inzestrat. 

Superb conceput, remarcabil de eficient. Ca parte a angajamentului Ford de a lansa 14 vehicule electrificate pana in 2020, Kuga este disponibila in trei optiuni hybrid: Plug-in Hybrid, EcoBlue Hybrid si, de la sfarsitul anului 2020, un Full Hybrid care va completa trioul. Tehnologia hybrid avansata de la Ford este conceputa ca o abordare mai curata, mai silentioasa si mai rafinata a conducerii de SUV-uri.

Ce culoare iti place?

Sa admiri culorile e simplu. Sa te decizi e mai greu.

New Ford Kuga video

Ce motorizare este potrivita pentru tine?

Un amestec excelent de benzina si energie electrica

Tehnologia avansata Plug-in Hybrid (PHEV) a Kuga combina un motor electric, pe baza de baterie, cu un motor pe benzina Duratec de 2,5 litri. Bateria hibrida poate fi reincarcata la domiciliu sau la statiile de incarcare publice. Energia recuperata in timpul franarii ajuta, de asemenea, la incarcarea bateriei in timp ce conduci. Atunci cand este complet incarcat, Kuga PHEV are o autonomie exclusiv electrica de pana la 56 km si hibrida totala de pana la 748 km.

Asistenta suplimentara pentru motorul tau

Kuga EcoBlue Hybrid integreaza un motor electric si o baterie de 48 volti. Sistemul hybrid usor recupereaza energia pierduta de obicei la franare, apoi o utilizeaza pentru a furniza energie suplimentara motorului diesel de 2,0 litri. Aceasta contribuie la reducerea emisiilor si imbunatateste economia de combustibil.

New Ford Kuga in blue parked in garage

Eficienta prin auto-incarcare

Disponibila de la sfarsitul anului 2020, Kuga Hybrid cu incarcare automata combina motorul de inalta eficienta Duratec, de 2,5 litri, si motorul electric pe baterie. Precum in cazul EcoBlue Hybrid, sistemul recupereaza energia pierduta de obicei in timpul decelerarii. Dar bateria mai mare poate stoca mai multa energie, pentru a imbunatati in continuare economia de combustibil si chiar a se deplasa pe distante scurte numai cu energia electrica.

Optiunea pe motorina mai inteligenta

Ford Kuga este disponibil cu o gama variata de motoare EcoBlue, de 1,5 si 2,0 litri, integrand cea mai recenta tehnologie Diesel, pentru a imbunatati puterea, cuplul si economia, reducand, in acelasi timp, emisiile. Motoarele ofera o putere impresionanta de 120 CP sau 190 CP.  In functie de alegerea ta, vei avea, de asemenea, optiunea unei transmisii manuale sau automate, avansate.

Kuga EcoBlue engine

Performanta lipsita de compromisuri 

Motorul pe benzina Ford EcoBoost de 1,5 litri utilizeaza o combinatie de injectie directa de combustibil si turbo-incarcare, impreuna cu tehnologia de dezactivare a cilindrilor, pentru a oferi o putere uluitoare, cu eficienta remarcabila. Disponibil in varianta de 150 CP, te vei bucura de toate performantele lipsite de compromisuri la care te-ai putea astepta de la un motor conventional de 1,5 litri, dar cu o economie mai buna de combustibil si emisii de CO2 mai mici.

Cat ai putea economisi din costurile de intretinere trecand la Kuga Plug-in Hybrid?

{{::labels.currentVehicleHeaderText}}

{{::labels.energyCostHeaderText}}

{{::labels.yourSavingHeaderText}}

{{::labels.yourSavingSecondaryText}}

{{::finalStepFormatting.prefix}} {{result}} {{::finalStepFormatting.postfix}}

Economii estimate pe 1 an de zileEstimated 1 year savings

Vreau sa fiu informat(a)

Tot ce este mai bun din ambele lumi

Indiferent de destinatie, noua Kuga Plug-in Hybrid utilizeaza doua surse de alimentare, pentru a te ajuta sa ajungi la destinatie mai eficient ca oricand. Un motor electric avansat iti permite sa efectuezi deplasari mai scurte, de pana la 56 km, cu emisii zero si poate fi reincarcat in orice loc in care ai acces la o sursa de alimentare. Pentru deplasarile mai lungi, motorul pe benzina iti garanteaza ca poti merge cat de mult ai nevoie si ajuta la reincarcarea bateriei hibride in timpul functionarii, in timp ce energia captata din franarea regenerativa extinde autonomia electrica si mai mult.

Asistentul tau personal din timpul condusului

Ford Co-Pilot 360 combina o gama de tehnologii care lucreaza impreuna pentru a crea o experienta de condus mai confortabila si mai placuta. Tempomatul adaptiv iti regleaza automat viteza in functie de viteza vehiculului din fata. Sistemul poate chiar sa recunoasca indicatoarele de viteza si sa iti regleze viteza in mod corespunzator. Iar tehnologia de centrare pe banda de circulatie poate oferi asistenta la directie, respectand marcajele drumului, pentru a te ajuta sa te pozitionezi pe mijlocul benzii.

Descopera o lume a conectivitatii

Un modem FordPass ConnectFordPass Connect Kuga 2020 integrat duce experienta noului Ford Kuga la un nivel superior, cu o serie de caracteristici utile, inclusiv Wi-FiWiFi 4G Kuga 2020 integrat, sistem de navigatie la bord imbunatatit si actualizari in timp real privind traficulLiveTraffic Kuga 2020. Localizeaza-ti vehiculul, blocheaza si deblocheaza usile sau, daca ai un vehicul cu transmisie automata, chiar porneste motorul de la distanta. Iar in eventualitatea unui accident, FordPass Connect poate trimite automat un eCall (apel de urgenta) catre serviciile de urgenta si le poate comunica unde se afla vehiculul tau.

Daca detii un Kuga Plug-In Hybrid, aplicatia FordPass iti ofera si mai multe functii, exclusive pentru PHEV. Vizualizeaza nivelul actual al bateriei si autonomia; monitorizeaza tiparele de condus si de utilizare a energiei; localizeaza statiile publice de incarcare si seteaza orele preferate de incarcare la domiciliu. Poti chiar sa pre-setezi temperatura cabinei pentru a fi gata de plecare.

A hand with mobile phone with FordPass App

Un sistem care poate ajuta la protejarea pietonilor

Asistenta la pre-coliziune, cu functia de detectare a pietonilor, utilizeaza o tehnologie cu camera pentru a scana drumul din fata. In cazul unui pericol de coliziune cu un vehicul, un pieton sau un biciclist, sistemul te va avertiza. Daca nu reactionezi la timp, sistemul poate aplica in mod automat forta totala de franare pentru a ajuta la reducerea gravitatii unei coliziuni frontale, sau chiar la evitarea ei.

Scaunele flexibile se adapteaza nevoilor tale

Noua Kuga este conceputa pentru a fi gata de orice, cu un nou design interior dinamic, care iti ofera libertate extrema si se adapteaza la orice calatorie. Utilizarea inteligenta a spatiului iti ofera o capacitate de incarcare de 645 litri. Ai nevoie de mai mult spatiu in portbagaj pentru o calatorie lunga sau preferi luxul unui spatiu in plus pentru picioare, la scaunele din spate? Scaunele flexibile din spate gliseaza in fata si in spate, pentru a se potrivi nevoilor tale, crescand capacitatea de depozitare spate cu 67 litri atunci cand acestea sunt pozitionate maxim in fata - asa ca nu vei avea nicio problema sa iei cu tine tot ce iti este necesar.

All New Ford Kuga back seats with woman adjusting them

NOUL KUGA - Toate versiunile

Specificatii tehnice (PDF 3MB)
Ford Promotions

Promotii si oferte speciale

Profita acum
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top