Home > Autoturisme > Masini de familie

Aici la Ford nu am considerat niciodata ca alegerea unei masini de familie trebuie sa compromita placerea condusului - sau designul atragator si stilat. 

Vehiculele noastre de familie imbina spatiul si caracterul practic al masinii cu un design de ultima ora, tehnologie inteligenta, caracteristici avansate de siguranta si o experienta la volan exceptionala. 

Si indiferent cati pasageri sau cate bagaje ai de transportat, o gama larga de motoare inovatoare iti ofera un consum redus, precum si un nivel scazut de emisii, la fiecare calatorie pe care o faci.

 

Dotari esentiale pentru o masina de familie

Ford Sync

Ford SYNC

Ford SYNC iti permite sa controlezi muzica, sa efectuezi si sa preiei apeluri de pe telefonul mobil, utilizand comenzi vocale directe si simple. Poti utiliza comenzi vocale pentru a reda melodii de pe o unitate USB sau MP3/iPod®, sau pentru a reda muzica de pe un telefon compatibil cu Bluetooth®. In plus, sistemul citeste cu voce tare chiar si mesajele text pe care le primesti (in functie de tipul de telefon mobil conectat).

Ford EcoMode

Ford Eco Mode

Sistemul inovator Ford Eco Mode evalueaza continuu efectele stilului personal de condus asupra consumului de combustibil. Acesta analizeaza viteza, schimbarea treptelor de viteza, franarea si nivelurile de anticipare, plus raportul personal de deplasari pe distante scurte si lungi. Apoi, software-ul inteligent it ofera recomandari legate de modul de imbunatatire a economiei de combustibil.

Ford Adaptive Cruise Control

Oprire activa in oras

Tehnologia inovatoare „Oprire activa in oras” il ajuta pe sofer sa evite coliziunile in trafic lent si la viteze de pana la 50 km/h. Asistenta este oferita continuu, sistemul masurand distanta pana la vehiculul din fata,  cand acesta se afla in apropiere. Daca sistemul detecteaza ca vehiculul din fata a incetinit in mod neasteptat, va actiona franele automat.

Red Ford Focus Estate on Road

FOCUS

Cu un exterior complet restilizat, mai sculptural, si cu un spatiu in cabina mai avansat si mai sofisticat ca niciodata, acesta este cel mai rafinat Focus de pana acum. 

Acest model integreaza, de asemenea, o gama larga de noi tehnologii remarcabile. De exemplu, Ford SYNC 3 cu comanda vocala si ecran tactil de 8” iti permite sa controlezi in mod intuitiv sistemele de navigatie, divertisment si climatizare ale masinii, doar cu ajutorul vocii. Sistemul de asistenta activa la parcare a fost imbunatatit pentru a-ti usura parcarile paralele, cat si pe cele perpendiculare. 

TOURNEO CONNECT

Membrul de marime medie al familiei Tourneo, Ford Tourneo Connect este proiectat pentru familiile mai mari, care necesita capacitati considerabile de transport – fie pentru personae, fie pentru bagaje sau chiar marfa. Disponibil in doua versiuni de ampatament, ambele cu scaune spate rabatabile, modelele Tourneo Connect cu 5 locuri si Grand Tourneo Connect cu 7 locuri sunt alegerile perfecte pentru cei ce isi doresc un amestec versatil de capacitate de transport, spatiu pentru pasageri, confort si tehnologie. Finisajele din habitaclu, realizate cu atentie la fiecare detaliu, ofera o ambianta atractiva si confortabila.

 

Yellow Ford Tourneo Connect with family on beach
Grey Ford Kuga on road

NOUL KUGA

Design impunator, ultra-contemporan, atat la interior, cat si la exterior. Performanta si eficienta fara compromisuri. O lista impresionanta de caracteristici, sisteme si tehnologii inteligente. Si caracter practic, flexibilitate si utilitate exact asa cum iti doresti. 

Daca acolo unde altii vad obstacole tu vezi oportunitati, atunci vei vedea posibilitatile infinite oferite de noul Ford Kuga.

MONDEO

Stilul elegant, impunator si ultramodern creeaza un profil dinamic, o declaratie impunatoare ce exprima performanta si eficienta acestui model. Imbinand designul sofisticat si inteligent, cu executia precisa si tehnologiile de ultima ora, Mondeo duce experienta de condus la un nou nivel.

 

Red Ford Mondeo Estate on Road

MASINILE DE FAMILIE FORD

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top