CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Autoturisme > Masini de familie

La Ford, am considerat mereu ca alegerea unei masini de familie nu trebuie sa compromita placerea de a conduce sau un design cu stil, care sa intoarca priviri.

Vehiculele noastre de familie imbina spatiul si practicalitatea cu un design de ultima generatie, cu tehnologie inteligenta, caracteristici avansate de siguranta si o experienta captivanta a condusului.

Si indiferent cat volum si cata greutate ai nevoie sa cari, o gama inovativa de motoare iti va oferi o superba eficienta in consumul de combustibil si va minimiza emisiile la fiecare calatorie.

Dotari esentiale pentru o masina de familie

Ford Sync 3 Interior close up

Ford SYNC

Ford SYNC 3 te ajuta sa ramai conectat si sa iti controlezi telefonul, aplicatiile de navigatie si de divertisment cu ajutorul unor comenzi vocale naturale. Si, pentru a face lucrurile și mai intuitive, poti deasemenea naviga prin meniuri cu simple gesturi de prindere si glisare pe ecranul tactil color.

Ford EcoMode

Ford Eco Mode

Sistemul inovator Ford Eco Mode evalueaza continuu efectele stilului personal de condus asupra consumului de combustibil. Acesta analizeaza viteza, schimbarea treptelor de viteza, franarea si nivelurile de anticipare, plus raportul personal de deplasari pe distante scurte si lungi. Apoi, software-ul inteligent it ofera recomandari legate de modul de imbunatatire a economiei de combustibil.

Ford Adaptive Cruise Control

Oprire activa in oras

Tehnologia inovatoare „Oprire activa in oras” il ajuta pe sofer sa evite coliziunile in trafic lent si la viteze de pana la 50 km/h. Asistenta este oferita continuu, sistemul masurand distanta pana la vehiculul din fata,  cand acesta se afla in apropiere. Daca sistemul detecteaza ca vehiculul din fata a incetinit in mod neasteptat, va actiona franele automat.Tooltip

Grey Ford Kuga on road

NOUL KUGA

Design impunator, ultra-contemporan, atat la interior, cat si la exterior. Performanta si eficienta fara compromisuri. O lista impresionanta de caracteristici, sisteme si tehnologii inteligente. Si caracter practic, flexibilitate si utilitate exact asa cum iti doresti. 

Daca acolo unde altii vad obstacole tu vezi oportunitati, atunci vei vedea posibilitatile infinite oferite de noul Ford Kuga.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top