Home > Autoturisme > MONDEO > Caracteristici > Confort si functionalitate

Sistemul de asistent

Noul Ford Mondeo utilizeaza tehnologii si design inteligente pentru a se asigura ca tu si pasagerii tai profitati la maximum de fiecare deplasare. De la iluminatul ambiental, adaptabil in functie de starea ta de spirit, la controlul automat al temperaturii si chiar la scaunele multi-contur cu masaj, fiecare detaliu a fost proiectat pentru a te relaxa cand te afli la volan. Si acum disponibil ca wagon, Mondeo are mai mult spatiu pentru bagajele tale decat oricand inainte.

Ford Mondeo interior detail showing stowage space

FordPass Connect - Cheia catre o lume mai bine conectata

Ford Mondeo este acum disponibil cu modemul incorporat FordPass ConnectTraffic Live, care iti aduce noi caracteristici si beneficii atunci cand conduci. Datorita unui Hotspot WiFi 4GWifi Hotspot 2020 pentru pana la 10 dispozitive, poti conecta online pe oricine calatoreste cu tine in masina. De asemenea, iti poti continua calatoria fara probleme cu actualizarile Live TrafficFordPass Connect Live Traffic 1/2020 in timp real, disponibile in sistemul tau de navigatie din masina. Masina ta Ford si telefonul tau pot interactiona ca niciodata pana acum.

Descarca aplicatia FordPass pentru a accesa si mai multe optiuni

FordPass Connect devine si mai puternic dupa ce il conectezi cu telefonul tau prin aplicatia FordPass. Odata conectat, vei debloca o serie de functii noi si inovatoare. De exemplu, poti utiliza telefonul ca sa-ti localizezi masina sau ca sa-i blochezi si deblochezi usile de la distanta. Poti monitoriza nivelul combustibilului, kilometrajul, presiunea in anvelope si poti primi alerte de sanatate despre masina ta, direct pe telefon. Poti, de asemenea, sa iti programezi sistemul de navigatie de acasa, trimitand o destinatie direct de pe telefon, pe masina.

Afla mai multe

Ford Mondeo close crop of SYNC 3 screen
Ford Mondeo interior detail showing stowage space

Utilitatea intalneste eficienta

Din cauza bateriilor mai mari, majoritatea vehiculelor hibrid sacrifica spatiul de stocare pentru a oferi o eficienta imbunatatita. Dar, datorita ingineriei inteligente si designului inteligent, noul Mondeo este diferit: are tot spatiul de care ai nevoie. De fapt, doar in portbagaj exista pana la 1,508 litri de spatiu. Iar podeaua complet plana asigura incarcarea si descarcarea fara efort a bagajelor, pentru a oferi o masina hibrid, care este pe cat de adaptabila, pe atat de eficienta.

Preia comanda cu tehnologia avansata hands-free cu SYNC 3

SYNC 3 este cea mai avansata versiune de pana acum. Este mai rapida si mai usor de utilizat, cu comenzi vocale imbunatatite si mai multe functii. Noua interfata are butoane mai mari pentru o utilizare mai facila, iar ecranul tactil colorat recunoaste acum gesturi de strangere si glisare specifice smartphoneurilor si tabletelor pentru o navigare si mai intuitiva. SYNC 3 include, de asemenea, aplicatiile AppLink, CarPlay si Android AutoAndroid Auto, pentru a afisa informatiile smartphoneului tau pe ecranul tactil.

Ford Mondeo close crop of SYNC 3 screen
Ford Mondeo detail of power tailgate

Hayon electric pentru deschiderea si inchiderea fara efort

Acest sistem inteligent te ajuta sa incarci si sa descarci un Ford Mondeo cat mai usor posibil. Hayon-ul va fi deschis sau inchis automat, la apasarea unui buton. Aceasta functie iti permite chiar sa setezi inaltimea dorita a deschiderii hayon-ului.

Curata parbrizul rapid cu Quickclear

Aceasta dotare inteligenta e creata pentru a-ti permite sa pornesti rapid in diminetile geroase. Trebuie doar sa atingi un buton si filamente extrem de subtiri se supraincalzesc, pentru a curata parbrizul de gheata, ceata si abur, precum si pentru a ajuta la dezghetarea stergatoarelor. Sistemul actioneaza in cateva secunde, chiar si la temperaturi negative.

White Ford Mondeo with a little frost on the windshield
View of Ford Mondeo interior through open rooftop

Plafon panoramic pentru un spatiu mai luminos si mai aerisit

La apasarea unui buton, parasolarul din plafon, actionat electric, gliseaza, permitand luminii naturale sa treaca prin plafonul panoramic.

Muzica ta favorita

Alegeti un sistem de navigare avansata Sony DAB cu 12 difuzoare.

Ford Mondeo interior with close crop of Sony system panel
Ford MyKey detail of dashboard

Utilizarea in comun a masinii, fara probleme, cu ajutorul caracteristicii MyKey

MyKey iti permite sa setezi limita maxima de viteza, semnalul care sa atraga atentia asupra purtarii centurii de siguranta si chiar volumul sistemului audio. Aceasta tehnologie este conceputa pentru a-ti asigura linistea atunci cand imprumuti masina unui prieten sau unui membru al familiei, deoarece poti programa restrictiile dorite pentru cheia respectiva. Poti pastra personal cheia de „admin” si chiar sa ai mai multe exemplare din ambele chei, daca doresti.

 

Scaune care asigura sprijin suplimentar… si care iti pot oferi un masaj

Soferul si pasagerul din fata au la dispozitie scaune multi-contur, al caror design le face complet reglabile. Drept urmare, acestea pot asigura sprijin suplimentar unde ai nevoie si iti pot oferi chiar si un masaj, ajutandu-te sa ramai odihnit in timpul calatoriilor lungi.

Multi-Contour Seat
Ford Mondeo close crop of centre console

O consola centrala inovativa

O consola centrala avansata, multi-functionala, iti permite sa controlezi multe dintre sistemele autovehiculului dintr-un singur loc. Toate functiile sunt afisate clar pe ecran si le poti accesa si prin intermediul comenzilor de pe volan.

Regleaza iluminatul pe timp de noapte in functie de propria ta stare

Iluminarea ambientala iti permite sa adaugi nuante subtile si sofisticate de culoare in interiorul masinii pe timp de noapte.

Ford Mondeo close crop of central console with ambient lighting
Ford Mondeo interior detail of 230V power socket

Priza 230V

Pe langa cele doua prize de alimentare de 12V, poti alege, de asemenea, o priza optionala de 230V: ideala pentru incarcarea dispozitivelor, fara a fi nevoie de adatoare speciale.

Top