Home > Autoturisme > MONDEO > Promotii > Promotii persoane fizice

Promotii Ford Mondeo pentru persoane fizice

New Ford Mondeo

FORD MONDEO

Alege o promotie:

Alege alt model

 • Pret tranzactie: 21.700 € cu TVA*

   

   

  Ford Mondeo

  Mondeo Trend Hybrid 2.0L 187 CP S/S 4 Usi Automat vine la pachet cu:

  • Aer conditionat automat reglablil pe doua zone
  • Sistem audio cu 8 difuzoare si SYNC 3
  • Asistenta pre-coliziune cu detectarea pietonilor si a ciclistilor cu limita de viteza de 130km/h
  • Asistenta la pastrarea benzii de rulare
  • Sistem de recunoastere a semnelor de circulatie rutiera
  • Cruise Control cu ajustarea limitei de viteza
  • Faruri cu aprindere si stingere automata
  • Oglinzi laterale incalzite cu semnal integrat
  • Frana de mana electrica

  *Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Oferta este adresata exclusiv persoanelor fizice pentru modelul Mondeo Trend Hybrid 2.0L 187 CP S/S 4 Usi Automat, in valoare recomandata de 21700 Euro TVA inclus (104160 Lei la cursul exemplificativ de 4,8 Lei/Euro). TVA este calculat in acord cu legislatia in vigoare la data emiterii prezentei la un nivel de 19%. Foarte important inainte de a decide achizitia: Pretul modelului este obtinut dupa cumularea: i) contravalorii suportului acordat de Ford Romania; ii) contravalorii suportului recomandat, acordat de dealerii participanti in campanie; iii) contravalorii primei de casare prin programul Rabla (6500 lei conform Program Rabla si 1000 lei conform Program Rabla pentru autovehicule cu emisii maxime CO2 de 105 g/km NEDC pentru autovehiculele care au inscrise in COC emisiile conform WLTP + 2500 lei pentru autovehiculele care au tehnologie hybrid). Valoarea finala de achizitie poate varia in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie.

  Emisiile conform procedurii de testre nedc conform prevederilor programului rabla 2020 sunt 94/km NEDC., consum mixt 4.1L/100 km NEDC.

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Detalii pe ford.ro si in reteaua Ford. Consultati www.rarom.ro pentru detalii referitoare la procedura de testare si autoritatile relevante pentru determinare costuri cu impozite/taxe aferente detinerii unui autoturism.

  Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Oferta valabila in limita stocului disponibil pana la 31.10.2020 sau in limita disponibilitatii tichetelor Rabla.

Top