Home > Autoturisme > MONDEO > Promotii > Promotii persoane fizice

Promotii Ford Mondeo pentru persoane fiziceFord Important Information - Non Commercial Vehicles: Retail

mondeo

FORD MONDEO

Alege o promotie:

Alege alt model

 • FORD MONDEO HEV

  24.700 €** TVA inclus

  si garantie extinsa FordProtect

  (2+3 ani in limita a 100.000 km)

  mondeo st-line 2.0 tdci 150ps 5-door

  Apreciaza rafinamentul. Savureaza confortul. Admira performanța. Alege un alt fel de viitor.

  Bucura-te de toate atributele care au consacrat modelul Mondeo si descopera in plus satisfactia de a proteja mediul inconjurator, in timp ce reduci simtitor costurile de utilizare. Cu o putere totală de 187 CP, Mondeo Hybrid cu 4 usi e echipat cu un motor de 2 litri benzina, asortat cu doua motoare electrice. Acest set propulsor iti asigura puterea necesara in orice situatie, impreuna cu eliminarea consumului inutil.

  In plus, in cadrul ofertei speciale prin Programul Rabla, beneficiezi de:

  • Faruri adaptive cu LED/stingere automata cu senzori de lumina si senzor de ploaie;
  • Keyless entry/start;
  • Lumina ambientala (Multi-Color);

  **Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Aceasta campanie este supusa unor termeni si conditii iar pretul include TVA si este calculat la un curs exemplificativ de 4.7 RON/EUR. Foarte important inainte de a decide achizitia:1) Pretul modelului este obtinut dupa cumularea: i) contravalorii suportului acordat de Ford Romania; ii) contravalorii suportului acordat de dealerii participanti in campanie; iii) contravaloarea primei de casare (detalii mai jos) 2) Campania este adresata persoanelor fizice; 3) este valabila in limita stocului disponibil la dealerii participanti la program.

  Pretul afisat este rezultat dupa aplicarea reducerii cu contravaloarea primei de casare prevazuta de Ghidul de finanţare a programului de stimulare a înnoirii parcului auto naţional 2017-2019 (“Programul RABLA”) – valabil doar in cazul initierii de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto in perioada valabilitatii campaniei si in limita tichetelor disponibile. Valoarea finala poate varia in functie de valoarea primei de casare prevazuta de Programul RABLA dar si de cursul de schimb RON/EUR la data tranzactiei si/sau emiterii documentatiei de finantare. Pretul modelului este obtinut dupa includerea cumulativa a: 1. contravalorii suportului acordat de Ford Romania; 2. O contravaloare estimata a primei de casare de 9.200 lei conform Programului RABLA.

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila in limita stocului de vehicule disponibil la dealerii participanti in program. Consumul NEDC (CO2MPAS/BT – back translated) avut in vedere de Programul RABLA este de 4.5 l /100 km, emisii CO2 (g/km): 103, valoare masurata in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare va rugam consultati www.rarom.ro, sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

  Aceasta oferta include garantia extinsa (2 + 3 ani sau 100.000 kilometri). Garanția extinsă acoperă aceleași componente ca și garanția de bază, cu anumite excepții pe care va rugam sa le consultati pe www.ford.ro pentru a avea imaginea completa a acestui produs.

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie.

  Oferta valabila pana la 30.06.2019 - in limita stocului a tichetelor disponibile prin “Programul Rabla”.

Top