Home > Autoturisme > NOUL MONDEO > Promotii > Promotii persoane fizice

Promotii Ford Mondeo pentru persoane fizice

New Ford Mondeo

FORD MONDEO

Alege o promotie:

Alege alt model

 • FORD MONDEO Titanium Hybrid

  26.000 €**** TVA inclus

  cu pachet Titanium HEV inclus

  Ford Mondeo Hybrid

  Alege un alt fel de viitor si fa un progres cu tehnologia Hybrid. Mondeo Hybrid are doua surse de putere: un motor conventional, care foloseste combustibil, si un motor electric, actionat de baterie. Bucura-te de un mod rafinat de a conduce intr-un stil contemporan!

  Bucura-te de toate atributele care au consacrat modelul Mondeo si descopera in plus satisfactia de a proteja mediul inconjurator, in timp ce reduci simtitor costurile de utilizare. Cu o putere totala de 187 CP, Mondeo Hybrid cu 4 usi e echipat cu un motor de 2 litri benzina, asortat cu doua motoare electrice. Acest set propulsor  iti asigura puterea necesara in orice situatie, impreuna cu eliminarea consumului inutil.

  In plus, in cadrul ofertei speciale, beneficiezi de:

  Pachet Titanium HEV

  • Faruri adaptive cu LED/stingere automată cu senzori de lumină și senzor de ploaie
  • Geamuri fumurii;
  • Parbriz și duze încălzite;
  • Tapițerie integral piele;
  • Scaun șofer și pasager electric pe 10 direcții, scaune față cu reglaj lombar, cu funcție Memory, scaune față încălzite;
  • Oglinzi exterioare electrice, rabatabile, încăzite, cu semnalizarea incorporate, cu funcție de memorie, electrocroma pe partea șoferului.

  Termeni și condiții aplicabile promoției:

  **** Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Aceasta campanie este supusa unor termeni si conditii iar pretul include TVA si este calculat la un curs exemplificativ de 4.75 RON/EUR. Foarte important inainte de a decide achizitia: (1) Pretul afisat este un pret recomandat si este rezultat dupa aplicarea cumulativa a reducerii pretului de lista de 36.550 EURO cu (i) contravaloarea primei de casare (estimate 6.500 +1.700 lei) prevazuta de Ghidul de finanţare a programului de stimulare a innoirii parcului auto naţional 2017-2019 (“Programul RABLA”) dezvoltat de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu, in a doua parte a anului 2019, in limita tichetelor valorice disponibile in Programul Rabla, (ii) contravaloarea suportului acordat de Ford Romania; (iii) contravaloarea suportului acordat de dealerii participanti in campanie; (2) Campania este adresata persoanelor fizice; (3) Campania este valabila pana la 30 septembrie 2019 in limita stocului disponibil la dealerii participanti la program.

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila in limita stocului de vehicule disponibil la dealerii participanti in program. Consumul mixt NEDC (CO2MPAS/BT – back translated) avut in vedere de Programul RABLA este de 4.2 l /100 km, emisii mixte CO2 (g/km): 96, valori masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare. 

  Avand in vedere implementarea graduala, incepand cu 1 septembrie 2017, a noii Proceduri de Testare a Vehiculelor Usoare Armonizata la nivel Mondial (WLTP), care inlocuieste treptat Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), valorile de emisii si consum sunt prezentate in valori intermediare folosind procedura Co2mpass (CO2MPAS/BT – back translated). Dat fiind ca aceste noi conditii de testare sunt mai realiste, consumul de combustibil si emisiile de CO2 masurate conform procedurii WLTP sunt, in majoritatea situatiilor, mai mari decat valorile masurate conform NEDC. Anul 2019 este un an de tranzitie din perspectiva aplicarii ambelor proceduri de testare, valorile prezentate in acest document fiind valori tranzitorii in ceea ce priveste emisiile de CO2 si consumul de combustibil, valorile WLTP fiind transpuse in valori NEDC prin intermediul unui algoritm (procedura NEDC CO2MPAS) folosit in aceasta perioada de tranzitie. Aceste noi proceduri de masurare a valorilor de emisii si consum (NEDC CO2MPAS si WLTP) influenteaza taxarea/impozitarea autovehiculelor. Pentru mai multe informatii legate de nivelul emisiilor si consum, contactati reteaua noastra de dealeri autorizati Ford. Valori precum consumul de combustibil si/sau de curent electric sau distanta maxima parcursa in modul electric sunt masurate in prezent in conformitate cu procedura NEDC CO2MPAS si cu Regulamentul European 2017/1151. Aceste valori se pot modifica pe masura adaptarii la la procedurile de omologare in continua evolutie.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare va rugam consultati www.rarom.ro, sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie.

  Oferta este valabila pana la 10.10.2019 in limita stocului disponibil.

Top