Apasă aici pentru a conversa cu asistentul virtual și pentru mai multe informații

FORD MUSTANG MACH-E PROMOTII PERSOANE JURIDICE

PERSOANE FIZICE PERSOANE JURIDICE

 • Mach-E Base De la 38.500 € + TVA
  Ford Mustang Mach-E

  FORD MUSTANG MACH-E

  100% ELECTRIC. 100% SPIRIT.

  Pachetul Ford Protect Electric (garantie extinsa, revizii, uzura) – Gratuit in limita a 5 ani sau 100.000 km *

  Pret de la 38.500 € + TVA prin programul Rabla Plus**

  Rata lunara: 611 € + TVA***

  SPECIFICAȚII/ELEMENTE INCLUSE:

  • Autonomie cu baterie standard de pana la 470  km (WLTP) (600 km pentru versiunile echipate cu baterie cu autonomie extinsa)
  • Pilot automat auto adaptiv cu Stop & Go si asistenta la centrarea pe banda de rulare
  • Asistent Ford CO-PILOT 360
  • Navigatie
  • Camera spate digitala
  • Sistem de avertizare pentru unghiul mort cu alerta la intersectarea cu traficul
  • Aer conditionat automat reglabil pe doua zone
  • Instrumentar de bord digital, Display central cu touchscreen de 15.5"
  • Sistem Sync generatia 4
  • Scaune fata si parbriz incalzite
  • Culoare metalizata Grabber Blue

  Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Oferta este adresata exclusiv persoanelor juridice pentru modelul Mustang Mach-E Base, Baterie cu autonomie standard (LFP), 269 CP, Tractiune spate, transmisie automata. Pentru persoane fizice pretul este de 45.815 Euro TVA inclus

  *Pachetul Ford Protect Electric ofera urmatoarele beneficii:

  **Foarte important! Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program si a contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2020-2024 („Programul Rabla 2024”) nelansat, in masura in care acesta va intra in vigoare in 2024 in conditiile mentionate in acest paragraf, dupa cum urmeaza: contravaloarea ecotichetului pentru achiziționarea unui autovehicul nou pur electric, indiferent de numărul de autovehicule uzate predate spre casare,în valoare de 25.500 lei.

  Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile primului trimestru al anului 2024 si sunt valabile DACA PROGRAMUL RABLA 2024 ESTE APLICAT IN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2024 continand termenele si conditiile de la paragraful anterior SI IN MASURA IN CARE Administratia Fondului pentru Mediu valideaza atat participarea dealerului in cadrul programului cat si dosarul de finantare a clientului final. *Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie si de evaluarile Administratiei Fondului pentru Mediu referitor la cumulul ecobonusurilor.

  FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Mustang Mach-E, Baterie cu autonomie standard, 269 CP, Tractiune spate, transmisie automata, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 17.8 kWh /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 0. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program in limita stocului disponibil. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

  Toate datele, informaţiile, instrucţiunile, comunicatele şi alte documente relevante în legătură cu Programul Rabla  sunt publicate pe pagina de internet a institutiei competente, www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare – Rabla

  *** Pentru calculul ratei de leasing lunare s-a avut in vedere urmatorul exemplu reprezentativ: pret de achizitie de  38500 Euro+TVA (45815 Euro TVA inclus) si un avans in valoare 7700 Euro+TVA (9163 Euro TVA inclus), cu o perioada de leasing de 60 luni; Rata Dobanzii (variabila) anuala: Euribor 3M de 3.893 % (indicele este plafonat la zero in cazul valorilor negative) + Marja de 2.49 % p.p., Suma Finantata 30800 Euro + TVA, adica 36652 Euro TVA inclus (Valoare Achizitie minus Avans minus Ecotichet) , valoare reziduala 1%  (385 EUR fara TVA, 458.15 EUR TVA inclus), comision analiza dosar 2.5% din pretul de achizitie al autovehiculului adica o valoare de 962.50 Euro + TVA (1145.38 Euro TVA inclus), comision lunar de administrare 0.06% in valoare de 18.48 Euro + TVA ( 21.99 Euro, TVA inclus), taxa logistica in valoare de 190 Euro + TVA (226.10 Euro, TVA inclus), valoarea ratei lunare este de 610.82 Euro+TVA (726.87 Euro TVA inclus). Rata lunara contine prinicipal, dobanda si comision de administrare lunar. Pentru exemplul anterior s-a avut in vedere o metoda de rambusare prin rate de leasing egale. Valoarea in Euro a Ecotichetului variaza in functie de fluctuatia cursului de schimb Euro/Lei.  In calculul ratei lunare nu s-au inclus asigurarile CASCO si RCA, a caror achizitie va fi obligatorie conform contractului de leasing. TVA se va aplica in acord cu legislatia in vigoare. La data emiterii prezentei TVA aplicabil este de 19%. Informatiile de mai sus sunt oferite cu titlu indicativ, nu sunt opozabile pentru UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. si nu reprezinta un angajament al UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. cu privire la acordarea unei finantari.

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

  Oferta este valabila in perioada 03.01.2024-31.03.2024. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate

 • Mustang Mach-EBEV 98kwh 294hp Premium At Ext Range Avans 0%

  MUSTANG MACH-EBEV 98KWH 294HP PREMIUM AT EXT RANGE

  Beneficiati de avans 0% *

  SPECIFICAȚII/ELEMENTE INCLUSE:

  • Mentenanta autovehicul
  • Administrarea anvelopelor
  • Asigurari
  • Livrare si inmatriculare
  • Asistenta autovehicul si sofer
  Model,
  motorizare,
  echipare
  Durata
  contract (luni)
  Rulaj
  total contract (km)

  Rata totala lunara
  (€ fara TVA)

  MUSTANG
  MACH-EBEV 98KWH 294HP PREMIUM AT EXT RANGE
  57 71.250 895,00€
  MUSTANG
  MACH-EBEV 98KWH 294HP PREMIUM AT EXT RANGE
  48 60.000 950,00€
  MUSTANG
  MACH-EBEV 98KWH 294HP PREMIUM AT EXT RANGE
  36 45.000 1.095,00€
  next
  prev

  Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Mentionarea echipamentelor standard si a specificatiilor tehnice are caracter indicativ.

  *Oferta de leasing operational de mai sus nu include TVA si este adresata exclusiv persoanelor juridice si PFA-urilor si este realizata de ALD Automotive prin Programul Ford Business Partner pentru modelul MUSTANG MACH-EBEV 98KWH 294HP PREMIUM AT EXT RANGE. Serviciile incluse in cadrul contractului de leasing operational sunt urmatoarele: Costuri de înmatriculare, Vigneta, Asigurari CASCO si RCA, Mentenanta cu piese originale în reteaua autorizata Ford, Anvelope iarna-vara premium si administrarea acestora, Asistenta Vehicul si sofer valabila 24/7.

  La stabilirea ratei lunare s-au luat in considerare urmatorii parametrii: un kilometraj total de 71.250 km si o durata a contractului de 57 luni. Oferta de leasing operational este indicativa si poate fi supusa unor termene si condiii suplimentare in funcie de rezultatul analizei financiare a aplicantului. Oferta este valabila pentru contractele de leasing operational semnate pana la data de 31.03.2024, in limita stocului disponibil.

  Specificatii / elemente incluse: Sistem SYNC3 cu ecran 8" cu functia touch si Navigatie, Aer conditionat, Pilot automat, Senzori de parcare spate, Oglinzi reglabile electric cu incalzire, Pachet iarna (parbriz incalzit, scaune fata incalzite si volan incalzit)

  *- Foarte important! Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program.

  FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru MUSTANG MACH-EBEV 98KWH 294HP PREMIUM AT EXT RANGE, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 5.4 – 5.6 /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 121 – 127. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil.

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

  Oferta este valabila pana la 31.03.2024. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.

Top