CUM PUTEM AJUTA?

Home > Autoturisme > NOUL TOURNEO CUSTOM > Caracteristici > Confort si functionalitate

Confort si avantaje incluse in design

Beneficiind de scaune cu reglaje multiple, tehnologie hands-free, un sistem sofisticat de climatizare cu zona dubla, depozitare inteligenta si alte facilitati, va puteti bucura de calatorii clasa intai impreuna cu ceilalti pasageri. 

Caracteristicile indicate pe aceasta pagina pot fi disponibile numai la unele modele. Cand sunt disponibile, aceste caracteristici pot fi optiuni suplimentare care presupun costuri aditionale. Pentru informatii suplimentare, descarcati brosura si consultati specificatiile actuale.

New Ford Tourneo cup holder close up

Cheia catre o lume mai bine conectata

Noul Tourneo Custom este disponibil acum cu un modem FordPass Connect Modem 2020. Sistemul ofera o serie de beneficii importante, inclusiv WiFi 4G Wifi Hotspot 2020 pentru pana la 10 dispozitive si actualizari privind traficul in timp real Live Traffic 2020 direct pe sistemul de navigatie al masinii. In combinatie cu aplicatia FordPass de pe telefon, vei putea sa verifici daca ai incuiat usile, apoi sa le incui sau descui de la distanta. Vei putea pana sa vezi locatia vehiculului tau pe o harta – astfel, nu va mai trebui sa iti faci griji daca ai uitat unde ai parcat in locuri nefamiliare.

Ford Tourneo interior display

Scaune pentru confort si flexibilitate

Scaunul soferului e complet reglabil, impreuna cu volanul, ca tu sa iti gasesti usor pozitia de condus ideala. Exista si o cotiera incorporata, iar suportul reglabil pentru zona lombara, scaunele fata incalzite si scaunul soferului cu reglare electrica, sunt optionale. La acestea se adauga sistemul versatil de scaune pentru conferinta, ce permite rotirea randului al doilea cu fata spre spatele vehiculului. Astfel, sunt posibile numeroase configuratii pentru a crea spatiul ideal de transport sau pentru marirea zonei destinate bagajelor, fara a fi necesara scoaterea vreunui scaun.

Daca ai nevoie de mai mult spatiu de incarcare, scaunele de pe al doilea si al treilea rand pot fi scoase separat. Acest lucru iti permite sa configurezi vehiculul cum doresti, pentru a obtine exact spatiul de care ai nevoie.

Preia comanda cu tehnologia avansata hands-free cu SYNC 3

SYNC 3 este cea mai avansata versiune de pana acum. Este mai rapida si mai usor de utilizat, cu comenzi vocale imbunatatite si mai multe functii. Noua interfata are butoane mai mari pentru o utilizare mai facila, iar ecranul tactil colorat recunoaste acum gesturi de strangere si glisare specifice smartphoneurilor si tabletelor pentru o navigare si mai intuitiva. SYNC 3 include, de asemenea, aplicatiile AppLink, CarPlay si Android AutoMobile Data Charges, pentru a afisa informatiile smartphoneului tau pe ecranul tactil.

SYNC 3 display panel
New Ford Tourneo cup holder close up

Toate la locul lor si cate un loc pentru toate

Exista din belsug spatiu de depozitare acoperit, inclusiv in partea de sus a consolei de bord. Acest compartiment cu capac es prevazuta cu o priza electrica de 12V, o intrare auxiliara si un port USB standard. 
De asemenea, poti opta pentru montarea unei prize de 150 wati, 240 V, intre scaunul soferului si cel al pasagerului din fata.

Alte elemente ingenioase, precum suportul cu pleoapa pentru pahare, suporturile pentru sticle, cutiile pentru laptopuri si dosare, aflate sub scaune, compartimentele din usi si mesele rabatabile, te ajuta sa pastrezi spatiul ordonat si lucrurile de valoare ascunse vederii.

Usi duble glisante

Pentru flexibilitate sporita si facilitarea accesului, exista usi glisante pe ambele parti. S-a investit multa atentie in designul usilor, avand sina acoperita pentru a masca mecanismul si de asemenea pentru a imbunatati aerodinamicitatea si reduce zgomotul. Iar scarile de calitate premium de sub usi, sunt instalate standard.

Ford Tourneo with a lake at the background
Ford Tourneo roof rack close up

Portbagajul de plafon integrat imbunatateste confortul, economia si emisiile de zgomot

Roof rack-ul inovator se rabateaza complet cand nu este utilizat. Nu doar te scuteste de neplacerea de a insuruba si demonta un portbagaj conventional, dar te ajuta si sa economisesti combustibil, prin reducerea rezistentei aerului. Iti face si calatoria mai silentioasa, prin reducerea zgomotului produs de vant.

Curata parbrizul rapid cu Quickclear

Aceasta dotare inteligenta e creata pentru a-ti permite sa pornesti rapid in diminetile geroase. Trebuie doar sa atingi un buton si filamente extrem de subtiri se supraincalzesc, pentru a curata parbrizul de gheata, ceata si abur, precum si pentru a ajuta la dezghetarea stergatoarelor. Sistemul actioneaza in cateva secunde, chiar si la temperaturi negative.

Ford Tourneo close up of fogged-up window
Ford Tourneo display of four rows of Direct Access Seats

Tourneo Custom Shuttle Bus

Cu accent pe confortul pasagerilor, noul Tourneo Custom Shuttle Bus L2, ofera spatiu generos pe fiecare dintre cele patru randuri de scaune cu acces direct. Scaunele din spate sunt usor accesibile prin usile glisante laterale. Disponibil la toate seriile si avand optiunea cu tapiterie completa din piele, este modalitatea ideala de a pune confortul si mobilitatea pasagerilor mai presus de spatiul pentru bagaje.

Top