Test Drive Gaseste un dealer Programare service AskFord
Home > Autoturisme > NOUL TOURNEO CUSTOM > Versiuni > Active

NOUL FORD TOURNEO CUSTOM ACTIVE

Noua serie Ford Active vine cu o capacitate imbunatatita pentru Tourneo Custom. Exista spatiu pentru pana la opt persoane, astfel incat grupurile mari sau familiile active sa poata sta confortabil, avand spatiu suficient pentru bagaje sau echipamente. Iar scaunele flexibile si detasabile iti permit sa maximizezi spatiul de incarcare sau sa modifici dispunerea locurilor. Un diferential mecanic optional cu alunecare limitata creste capacitatea, ajutandu-te sa transporti pasagerii chiar si in cele mai indepartate locatii. Iar designul exterior nou si impunator transmite ideea ca Ford Tourneo Custom Active este o masina dedicata transportului de persoane in adevaratul sens al cuvantului, indiferent ca transporti persoane in oras sau familia intr-o aventura de weekend. 

Caracteristici principale

Design nou indraznet, scaune flexibile si manevrabilitate imbunatatita pe drumuri accidentate, cu un diferential mecanic optional cu alunecare limitata. Tourneo Custom Active te va ajuta sa calatoresti cu stil si usurinta pe drumuri dificile.

Designul care impresioneaza

Tourneo Custom Active a fost construit astfel incat sa ofere versatilitate si capacitate. Sinele de plafon pe toata lungimea iti permit sa maresti spatiul pentru bagaje atunci cand este necesar, in timp ce stilul in doua tonuri, jantele unice din aliaj de 17”, treptele laterale si grila Active distinctiva creeaza un nou aspect robust.   

Tourneo Custom Active pe marginea unui lac
Tourneo Custom Active interior

Evadeaza in confort

In interior, scaunele premium, partial din piele, cu cusatura unica „Nordic Blue” asigura confort si eleganta pentru pana la 8 persoane. Scaunele pot fi pliate pentru a maximiza spatiul de incarcare, iar al doilea rand poate fi inversat pentru a crea un aranjament de scaune in stil conferinta. FordPass Connect permite unui numar de pana la 10 dispozitive sa utilizeze conexiunea Wi-Fi integrata. Este modul perfect pentru familiile active sa ajunga de la A la B prin X, Y si Z.

Tehnologie avansata a motorului

Dispunand de o gama de motoare diesel Ford EcoBlue avansate, de 2 litri, Tourneo Custom Active este atat puternic, cat si eficient. Ofera posibilitatea de a alege intre doua grupuri motopropulsoare, asigurand o putere de pana la 185 CP si un cuplu de 415 Nm si o transmisie automata optionala. Indiferent de modelul pe care il alegeti, fiecare motor intruneste in mod strict si standardele de emisii Euro 6.2. Vehiculul este disponibil ca EcoBlue Hybrid pentru o economie si mai mare de combustibil si emisii reduse.

Prim-plan motor

Capacitate avansata

Tourneo Custom Active cu transmisie manuala este disponibil cu un sistem avansat, construit pentru a te ajuta sa te deplasezi cu usurinta pe teren accidentat. Diferentialul mecanic optional cu alunecare limitata reduce rotirea nedorita a rotii, in special pe suprafete necompacte sau neuniforme, prin directionarea energiei catre roata cu cea mai mare tractiune. Acest lucru te ajuta sa iti continui deplasarea si imbunatateste stabilitatea vehiculului atunci cand ai cea mai mare nevoie.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

NOUL TOURNEO CUSTOM - Toate versiunile

Top