Home > Autoturisme > NOUL EDGE > Caracteristici > Utilitate

Loc suficient pentru toate dorintele tale

Fie ca evadezi din oras intr-o binemeritata vacanta, fie ca ai nevoie de o „terapie” de cumparaturi sau vrei sa mergi la o runda de golf, noul Ford Edge are tot spatiul din lume pentru dorintele si pasiunile tale. Chiar si cei mai inalti pasageri de pe locurile din spate vor avea spatiu suficient sa-si intinda picioarele. Adaugarea unei bare de remorcare amovibile si a sinelor optionale pentru acoperis mareste capacitatea spatiului de incarcare, oricum impresionant, al vehiculului.

Ford Edge load space

Spatiu pentru orice

Portbagajul noului Edge este pe cat de impresionant, pe atat de flexibil. Peste 600 de litri de spatiu de depozitare se extind la peste 1800 de litri atunci cand scaunele din spate divizate 60:40 sunt rabatate. Este mai mult decat suficient spatiu pentru a se potrivi cu tot ce ai nevoie pentru o aventura de weekend, o vacanta de familie sau o calatorie de cumparaturi reusita.

Suport securizat pentru sarcini grele

Cand transporti obiecte grele sau delicate in portbagaj, este important sa le pastrezi in siguranta, pentru a le impiedica sa se miste si sa se deterioreze sau sa produca defectiuni SUV-ului. Ansamblurile de ancorare din portbagajul noului Edge te ajuta sa fii sigur ca incarcatura ramane in locul dorit.

Ford Edge tie-down rings close up
Ford Edge tow bar

Mare putere de remorcare, cu o bara de tractare optionala

Daca alegi sa montezi o bara de tractare, noul Edge are o capacitate de remorcare de peste 1500 kg.

Transporta mai multe, cu sinele pentru plafon optionale

Sinele optionale de acoperis pot imbunatati utilitatea autoturismului tau si ii pot imbunatati imaginea. Sunt, de asemenea, necesare pentru montarea de bare transversale aditionale.

Ford Edge roof racks and rails
Top