Test Drive Gaseste un dealer Programare service AskFord
Home > Autoturisme > NOUL EXPLORER

NOUL FORD EXPLORER PLUG-IN HYBRID

Ford Explorer reprezinta un simbol al excelentei SUV-urilor. Exteriorul sau elegant si impunator este conturat sa emane abilitate si rafinament.

Interiorul versatil frumos finisat ofera spatiu confortabil pentru pana la 7 persoane, in timp ce permite de asemenea spatiu generos pentru bagaje. Un sistem de propulsie Plug-in Hybrid avansat, combinat cu un sistem inteligent de tractiune integrala asigura putere deplina la cerere cu un nivel ridicat de eficienta.

Iar cu o serie de caracteristici aditionale si tehnologii inteligente, Noul Ford Explorer este construit meticulos pentru ca tu sa poti infrunta orice conditii de drum in confort si stil.

Ce culoare iti place?

Sa admiri culorile e simplu. Sa te decizi e mai greu.

Imagine cu titlu de prezentare ST-Line

Configurează propriul Explorer
Noul Ford Explorer video de prezentare 360

Conceput pentru excelenta

Instaleaza-te comod in cabina noului Ford Explorer si inconjoara-te de o serie de tehnologii de ultima generatie. Adapteaza performanta la drumuri urbane, trasee montane si tot ce se afla intre acestea cu ajutorul sistemului avansat de management al terenului. Iar in deplasarile lungi, relaxeaza-te prin activarea tempomatului adaptiv, cu functie de oprire-pornire. Poti selecta prioritatea energiei dintre motorul electric, cel pe benzina sau unei combinatii a celor doua. Toate aceste sisteme lucreaza impreuna unitar, facandu-ti experienta si mai buna, de fiecare data cand conduci.

Un mod mai bun de a calatori

Fiecare contur al bordului. Fiecare cusatura a scaunelor de piele opulente. Fiecare material folosit in interior. Niciun detaliu nu a fost neglijat atunci cand a fost proiectat interiorul versatil si frumos finisat al Noului Ford Explorer. Cu un sistem de sunet B&O de ultima generatie si un panou de instrumente de 12.3”, plus conectivitate sofisticata din mers cu aplicatia FordPass, vei profita de orice scuza sa il scoti la o tura.

Interior Ford Explorer, cu detaliu pe volan și ecranul SYNC

Capabil, fara niciun efort

Noul Ford Explorer este o combinatie eleganta de capacitate robusta si eficienta hibrida rafinata. Sistemul Plug-in Hybrid conceput cu precizie, cu motor pe benzina de 3,0 litri, V6 EcoBoost, te ajuta sa te aventurezi in necunoscut, mai eficient ca oricand. Iar transmisia automata avansata, cu 10 trepte si schimbator de viteze rotativ, sub forma de cadran, te asigura ca esti intotdeauna in viteza potrivita, la momentul potrivit. Acesta este un SUV construit special pentru a oferi o dinamica de conducere excelenta, control extraordinar si o stapanire puternica, de neegalat, a drumului.

Tehnologie de siguranta inteligenta

Noul Ford Explorer dispune de o serie de tehnologii avansate, concepute pentru a te mentine pe tine, pe familia ta si pe ceilalti participanti la trafic cat mai in siguranta posibil. Sistemele, cum ar fi asistenta la pre-coliziune, cu detectarea pietonilor si controlul stabilitatii la rasturnare, ajuta in mod activ la prevenirea accidentelor. Iar altele, cum ar fi franarea post impact, pot reduce gravitatea accidentului, in cazul in care acesta are loc.

Ford Explorer parcat lângă lac, vedere din laterală-spate

Creat pentru aventura

Noul Ford Explorer a fost proiectat de la zero, pentru fiabilitate si rafinament. Exista loc pentru confortul a sapte persoane in calatorii. Iar daca rabatezi scaunele, vei avea acces la un spatiu de incarcare adaptabil, de 2.274 litri. Cuplul de peste 800 Nm inseamna ca poti tracta pana la 2.500 kg. Asadar, fie ca planifici un weekend sportiv sau o calatorie lunga cu familia, niciodata nu vei ramane fara spatiu.

NOUL EXPLORER - Toate versiunile

Specificatii tehnice (PDF 1.9MB)
Ford Promotions

Promotii si oferte speciale

Profita acum

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Te-ar putea interesa si

Top