Home > Autoturisme > NOUL EXPLORER > Caracteristici > Confort si functionalitate

Un mod mai bun de a calatori

Fiecare linie de pe bord, fiecare cusatura a scaunelor luxuriante, din piele, fiecare material utilizat in cabina, niciun detaliu nu a fost prea mic atunci cand am realizat interiorul superb finisat si adaptabil al noului Explorer. Are un sistem de sunet B&O personalizat, o consola digitala de 12,3” si un modem sofisticat FordPass Connect. Te vei folosi de orice scuza ca sa iesi cu el la o plimbare.

Ford Explorer detaliu interior cu volanul și sistemul SYNC

Hands-free cu SYNC 3

Ford SYNC 3 se integreaza perfect cu telefonul tau, permitandu-ti sa controlezi totul, de la apeluri telefonice si mesaje text, pana la muzica si navigare prin satelit, toate prin intermediul ecranului tactil de 10.1” sau prin comenzi vocale remarcabil de simple. SYNC 3 dispune de AppLink, Apple CarPlay si Android Auto, permitandu-ti sa afisezi informatii de pe telefonul tau prin intermediul ecranului tactil, care utilizeaza, de asemenea, gesturi de tip „ciupire si glisare” pentru o navigare si mai intuitiva.

Cheia ta catre o lume mai bine conectata

Noul Ford Explorer este disponibil cu FordPass Connect. Acest modem puternic integrat* permite WiFi LTE de pana la 4G pentru pana la zece dispozitive si trimite actualizari de trafic in timp real direct catre sistemul tau de navigatie prin satelit. Cand conectezi modemul cu aplicatia FordPass de pe telefon, deblochezi o gama de functii noi, inovatoare. De exemplu, poti localiza vehiculul, apoi il poti inchide sau deschide de la distanta. Poti monitoriza nivelul combustibilului, kilometrajul si presiunea din anvelope si poti obtine alerte de sanatate a vehiculului direct pe telefon. Iar pentru a face detinerea unui Plug-In Hybrid si mai convenabila, poti verifica starea de incarcare a vehiculului si revizui setarile de incarcare, toate prin intermediul telefonului tau.

Aplicația FordPass pe un telefon mobil ținut în mână de o persoană
Ford Explorer prim plan cu sistemul audio B&O

Muzica, asa cum a fost menita a fi ascultata

Oricare ar fi gusturile tale, muzica merita sa sune asa cum a intentionat artistul. Cu sistemul de sunet personalizat de la B&O exact la asta te poti astepta in noul Ford Explorer. Configuratia avansata de 14 difuzoare, de 980 wati, a fost dezvoltata si reglata fin special pentru Explorer de catre inginerii de sunet ai B&O. Asadar, da volumul mai tare si bucura-te de trupele si melodiile preferate in propria ta sala de concerte.

Toate aspectele au fost luate in considerare

Noul suport de incarcare a telefonului wireless asigura incarcarea dispozitivelorTooltip tale astfel ca puteti porni la drum fara griji: un exemplu perfect al modului in care interiorul ordonat este conceput pentru a maximiza spatiul si confortul.

Ford Explorer prim plan cu încărcătorul Wireless
Ford Explorer prim plan cu frâna de parcare electronică

Inteligent, convenabil si cu economie de spatiu

Frana electrica are o serie de avantaje surprinzatoare. De exemplu, iti ofera mai mult spatiu in cabina, este usor de actionat si nu va trebui sa efectuezi service-ul franelor ca de obicei. Iar pentru a pune frana, tot ce trebuie sa faci este sa apesi un buton din consola centrala.

Acces al telefonului inteligent la incarcare

Am facut in asa fel incat incarcarea noului tau Ford Explorer Plug-In Hybrid sa fie cat mai simpla posibil. Ford lucreaza cu NewMotion, cea mai mare retea publica de incarcare din Europa. Acest parteneriat iti permite sa accesezi o serie de solutii suplimentare de incarcare prin intermediul telefonului tau. Poti localiza si te poti deplasa catre cele mai apropiate puncte publice de incarcare si poti chiar si sa platesti pentru incarcare din aplicatie.

O femeie care își verifică telefonul în timp ce se încarcă un Ford.
Top