Home > Autoturisme > NOUL EXPLORER > Caracteristici > Confort si functionalitate

Un mod mai bun de a calatori

Fiecare linie de pe bord, fiecare cusatura a scaunelor luxuriante, din piele, fiecare material utilizat in cabina, niciun detaliu nu a fost prea mic atunci cand am realizat interiorul superb finisat si adaptabil al noului Explorer. Are un sistem de sunet B&O personalizat, o consola digitala de 12,3” si un modem sofisticat FordPass Connect. Te vei folosi de orice scuza ca sa iesi cu el la o plimbare.

Aplicația FordPass pe un telefon mobil ținut în mână de o persoană

Deblocheaza-i latura inteligenta

Aplicatia FordPass te conecteaza eficient cu Explorer, mentinandu-te in miscare intr-un mod inteligent. Urmareste locatia vehiculului tau si incuie-l de la distanta, oriunde ai fi. Evita intarzierile cu actualizarile privind traficul in timp realDeblocheaza-i latura inteligenta si primeste alerte privind starea vehiculului tau trimise direct pe telefon pentru indicatori precum: nivelul de combustibil si al bateriei, presiunea in pneuri si multe altele. In plus, pentru a face detinerea unui Plug-In Hybrid si mai convenabila, poti verifica statusul incarcarii si revizui setarile de incarcare, totul prin intermediul smartphone-ului tau.

Hands-free cu SYNC 3

Ford SYNC 3 te ajuta sa ramai conectat. Iti poti controla telefonul, muzica si navigatia cu comenzi vocale naturale. Poti chiar trimite destinatii de la aplicatia FordPass de pe telefonul tau direct la navigatia SYNC 3. Sistemul are un touchscreen color de 8” cu gesturi de ciupire si glisare pentru control intuitiv. SYNC 3 se poate totodata conecta la Apple CarPlay si Android Auto, iar cu AppLink iti poti accesa unele dintre aplicatiile tale preferate de pe telefon.

Ford Explorer detaliu interior cu volanul și sistemul SYNC
Ford Explorer prim plan cu sistemul audio B&O

Muzica, asa cum a fost menita a fi ascultata

Oricare ar fi gusturile tale, muzica merita sa sune asa cum a intentionat artistul. Cu sistemul de sunet personalizat de la B&O exact la asta te poti astepta in noul Ford Explorer. Configuratia avansata de 14 difuzoare, de 980 wati, a fost dezvoltata si reglata fin special pentru Explorer de catre inginerii de sunet ai B&O. Asadar, da volumul mai tare si bucura-te de trupele si melodiile preferate in propria ta sala de concerte.

Toate aspectele au fost luate in considerare

Noul suport de incarcare a telefonului wireless asigura incarcarea dispozitivelorTooltip tale astfel ca puteti porni la drum fara griji: un exemplu perfect al modului in care interiorul ordonat este conceput pentru a maximiza spatiul si confortul.

Ford Explorer prim plan cu încărcătorul Wireless
Ford Explorer prim plan cu frâna de parcare electronică

Inteligent, convenabil si cu economie de spatiu

Frana electrica are o serie de avantaje surprinzatoare. De exemplu, iti ofera mai mult spatiu in cabina, este usor de actionat si nu va trebui sa efectuezi service-ul franelor ca de obicei. Iar pentru a pune frana, tot ce trebuie sa faci este sa apesi un buton din consola centrala.

Acces al telefonului inteligent la incarcare

Am facut in asa fel incat incarcarea noului tau Ford Explorer Plug-In Hybrid sa fie cat mai simpla posibil. Ford lucreaza cu NewMotion, cea mai mare retea publica de incarcare din Europa. Acest parteneriat iti permite sa accesezi o serie de solutii suplimentare de incarcare prin intermediul telefonului tau. Poti localiza si te poti deplasa catre cele mai apropiate puncte publice de incarcare si poti chiar si sa platesti pentru incarcare din aplicatie.

Man walking towards Explorer
Top