Home > Autoturisme > NOUL EXPLORER > Caracteristici > Utilitate

Creat pentru aventura

Noul Ford Explorer a fost proiectat de la zero, pentru fiabilitate si rafinament. Exista loc pentru confortul a sapte persoane in calatorii. Iar daca rabatezi scaunele, vei avea acces la un spatiu de incarcare adaptabil, de 2.274 litri. Cuplul de peste 800 Nm inseamna ca poti tracta pana la 2.500 kg. Asadar, fie ca planifici un weekend sportiv sau o calatorie lunga cu familia, niciodata nu vei ramane fara spatiu.

Ford Explorer văzut de sus, prezentând 7 scaune / rabatare

Experimenteaza luxul spatiului

Interiorul adaptabil al noului Ford Explorer a fost realizat pentru a transporta pana la sapte persoane, in conditii de lux si confort. Scaunele din al doilea rand au actionare electrica pentru acces facil la al treilea rand. Tehnologia Power Fold pentru scaunele de pe al treilea rand iti permite sa maresti spatiul pentru bagaje, rabatand scaunele complet, prin apasarea unui buton.

Spatiu pentru orice

Chiar si cu fiecare scaun ocupat, noul Ford Explorer are inca suficient spatiu in portbagaj pentru doua seturi complete de crose de golf. Toate scaunele din spate pot fi rabatate independent, ceea ce permite o varietate de configuratii pentru un interior complet personalizabil. Avand toate scaunele din spate rabatate, se creeaza un spatiu de depozitare generos, de 2.274 litri. Iar pentru a utiliza cat mai bine spatiul din portbagaj, podeaua are setari reglabile ale inaltimii. Acest lucru inseamna ca poti ridica podeaua pentru a crea un compartiment ascuns sau poti cobori podeaua, pentru a maximiza spatiul portbagajului.

Ford Explorer detaliu interior cu capacitatea de încărcare cu bagaje a portbagajului
Ford Explorer cu barcă remorcată parcat lângă lac

Putere serioasa de tractare

Daca alegi sa montezi bara de remorcare optionala, noul Ford Explorer isi poate utiliza cuplul de 840 Nm pentru a oferi o capacitate de remorcare impresionanta, de 2.500 kg. Asadar, poti tracta cu usurinta rulota, barca sau aproape orice altceva ai nevoie pentru un weekend departe de oras.

Ai nevoie sa transporti mai multe?

Daca vrei sa transporti obiecte mai mari sau mai voluminoase, poti opta pentru sinele de acoperis si/sau pentru o bara de tractare detasabila, extrem de utila.

Ford Explorer, vedere de sus pentru a prezenta șinele de pe acoperiș
Ford Explorer detaliu interior cu o persoană care rabatează scaunele

Mentine-ti dispozitivele electronice incarcate

Cu un incarcator USB in cabina si prize de 12 V peste tot, oriunde te-ai aseza in Explorer, nu trebuie sa-ti faci griji ca gadgeturile raman fara baterie. Exista chiar si o priza de 220 V in spatele vehiculului, astfel incat sa poti utiliza si incarca cu usurinta si echipamente mai puternice.

Top