Home > Autoturisme > NOUL EXPLORER > Promotii > Promotii persoane fizice

Promotii Noul Ford Explorer pentru persoane fiziceFord Important Information - Non Commercial Vehicles: Retail

Explorer

NOUL FORD EXPLORER

Alege o promotie:

Alege alt model

 • Explorer Platinum 3.0T PHEV 450 CP, Transmisie Automata, Tractiune Integrala

  62.200 € TVA inclus prin Programul Rabla*

  Garantie complexa 8 ani in limita a 160.000 km*

  Black Ford Explorer Platinum

  Ford Explorer reprezinta un simbol al excelentei SUV-urilor. Exteriorul sau elegant si impunator este conturat sa emane abilitate si rafinament. Interiorul versatil frumos finisat ofera spatiu confortabil pentru pana la 7 persoane, in timp ce permite de asemenea spatiu generos pentru bagaje. Un sistem de propulsie Plug-in Hybrid avansat, combinat cu un sistem inteligent de tractiune integrala asigura putere deplina la cerere cu un nivel ridicat de eficienta. Iar cu o serie de caracteristici aditionale si tehnologii inteligente, Noul Ford Explorer este construit meticulos pentru ca tu sa poti infrunta orice conditii de drum in confort si stil.

  Dotari incluse:

  • Aer conditionat tri-zona cu reglare automata
  • Scaun sofer cu reglare electrica si functie de masaj (8 pozitii- include reglare lombara si inclinare)
  • Sistem de asistenta la parcare (paralel si perpendicular)
  • Sistem de asistenta Ford Co-Pilot 360, Cruise Control Adaptiv  Inteligent cu Stop & Go si Trafic Jam Assist
  • Scaune fata cu Active Motion
  • Ecran touchscreen 10.1” (vertical)
  • Sistem B&O 14 difuzoare (980 Wati)

  *Termeni si conditii:

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Oferta este adresata exclusiv persoanelor fizice pentru modelul : EXPLORER PLATINUM  3.0T PHEV 450 CP

  Foarte important! Aceasta oferta contine o valoarea de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania SA,  a unui suport financiar recomandat, informativ, oferit de distribuitorul autorizat Ford si a valorii primei de casare prin programul Rabla 2021. Aceasta valoare de pret este APLICABILA DOAR SUB REZERVA aplicării de catre distribuitorul autorizat Ford relevant a discountului/suportului recomandat a fi acordat de catre distribuitorul in discutie. Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie si de evaluarile Administratiei Fondului pentru Mediu referitor la incadrarea autoturismului pe reglementarile legale referitoare la cumulul ecobonusurilor.

  Foarte important! Plaja de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru EXPLORER PLATINUM 3.0T PHEV 450 CP, transmisie automata, tractiune integrala, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: 3.1l / 100 km – 10.4l / 100km; nivel emisii CO2 (g/km): 71 g/km – 237 g/km. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  EXPLORER PLATINUM 3.0T PHEV 450 CP beneficiaza de 2 ani garantie legala + 6 ani garantie conventionala in limita a 160.000 km cumulat la finalul intregii perioade.

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati www.rarom.ro, sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus. Toate datele, informaţiile, instrucţiunile, comunicatele şi alte documente relevante în legătură cu Programul Rabla se publică pe pagina de internet a institutiei competente, www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare - Rabla.

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

  Oferta este valabila in perioada 01.07-30.09.2021. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate

Top