Apasă aici pentru a conversa cu asistentul virtual și pentru mai multe informații

FORD FOCUS PROMOTII PERSOANE FIZICE

Persoane Fizice Persoane Juridice

 • Focus Titanium mHEV

  OFERTĂ FORD ECOBONUS

  Focus Titanium 1.0l mHEV Benzină 125 CP manual caroserie în 5 uși

  Reducere de la 3.050 €TVA inclus

  Prin Ford Ecobonus

  Credit auto cu dobandă fixă în lei* 4.99%

  Ford Focus

  SPECIFICAȚII/ELEMENTE INCLUSE:

  • Sistem multimedia SYNC4 cu touchscreen de 13.2”
  • Navigatie, DAB, Apple CarPlay si Android Auto
  • Faruri cu tehnologie LED
  • Aer conditionat automat
  • Oglinzi incalzite si ajustabile electric
  • Geamuri cu actionare electrica
  • Pilot automat
  • Sistem de avertizare la parasirea benzii de rulare
  • Sistem de asistență la păstrarea benzii de rulare
  • Sistem de asistență pre-coliziune
  • Senzori de parcare față și spate
  • Pachet de iarna (parbriz incalzit, scaune fata incalzite si volan incalzit)

  Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Oferta este adresata exclusiv persoanelor fizice pentru modelul Focus Titanium, 1.0 mHEV Benzina 125 CP, cutie manuala, caroserie 5 usi 

  *Foarte important! Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program.

  FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Focus Titanium , 1.0 mHEV Benzina 125 CP, manual, caroserie 5 usi, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 5.2 – 5.3 /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 117-119. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice. 

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

  **Exemplu reprezentativ de calcul pentru Focus Titanium , 1.0 mHEV Benzina 125 CP, cutie manuala, caroserie 5 usi – 22.500  Euro TVA inclus (avans 20%,  perioada 60 luni), oferta credit auto, prin Unicredit Consumer Financing  IFN SA

  **Exemplu reprezentativ de calcul, produs cu asigurare: În cazul Creditului Creditului „Auto Ford” oferit de Unicredit Consumer Financing IFN SA (ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate) in valoare de 90.000,00 Lei  cu asigurare de viață cu prima de asigurare unică finanțată* ( de, 5.400 Lei adăugată la valoarea creditului rezultând o valoare totală împrumutată de 95.400 Lei) pe  60 luni: rata dobânzii anuale fixă este de 4.99% , comision de analiză dosar 900 Lei (perceput doar în cazul acordării), comision lunar de administrare credit 90 Lei, valoarea ratei lunare 1.912,08 Lei (pentru rate egale, rata incluzând și costul asigurării de viață cu prima finanțată de 0,1% din suma imprumutată înmulțită cu perioada de creditare), valoarea totală plătibilă va fi 114.725,03 Lei, DAE 7,77% (calculat la valoarea totală împrumutată de 95.400 Lei.

  *Prima unică de asigurare de viață finanțată de Împrumutator este calculată ca procent de 0,1% din valoarea creditului de 90,000.00 Lei ( si înmulțită cu perioada de creditare de 60 luni. Costul finanțării de catre Împrumutator a primei unice de asigurare de viață este 737,19 Lei, calculat prin aplicarea ratei anuale a dobânzii de 4.99%, la valoarea din credit reprezentând prima unică de asigurare de 5.400 Lei finanțată de Împrumutator, rezultând o valoare împrumutată de 95.400 Lei.

  Asigurarea de viață este oferită de Generali România Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN S.A., în calitate de Agent Auxiliar înregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiară cu numărul RAJ-502078. Obținerea produsului de credit nu este condiționată de încheierea asigurării: produsul de asigurare este opțional, creditul putând fi achiziționat fără asigurare, în condițiile de costuri prezentate conform schemei de mai sus. Detalii privind oferta de asigurare pot fi regăsite pe www.ucfin.ro/asigurari.

  Exemplu reprezentativ de calcul, produs fără asigurare: În cazul Creditului Creditului „Auto Ford” oferit de Unicredit Consumer Financing IFN SA (ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate) pentru o valoare totală a creditului de 90,000.00 Lei pe 60 luni: rata dobânzii fixă/an  6,99%, comision de analiză dosar 900 Lei (perceput doar în cazul acordării creditului, comision lunar de administrare credit 90 Lei, valoarea ratei lunare (pentru rate egale) 1.896,66 Lei, valoarea totală plătibilă 113.799,42 Lei, DAE  10,09%.

  Prezenta nu valorează, conform legii, oferta de a contracta produse/servicii financiare din partea UniCredit Consumer Financing IFN S.A., putând fi modificată sau revocată în orice moment. Conform legii, ferta de produs sau serviciu financiar este cea valabilă la momentul înregistrării solicitării produsului/serviciului și independent de elementele respectivei oferte, contractul se consideră încheiat numai la data semnării sale formale sau, după caz, conform prevederilor legale aplicabile încheierii contractului la distanta.

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

  Oferta este valabila pana la 31.12.2023. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii

Top