Apasă aici pentru a conversa cu asistentul virtual și pentru mai multe informații

FORD FOCUS PROMOTII PERSOANE FIZICE

Persoane Fizice Persoane Juridice

 • Focus Titanium mHEV Reducere de la 3 900 EUR TVA inclus

  Focus Titanium, 1.0 mHEV Benzina 125 CP, cutie manuala, caroserie 5 usi

  Reducere de la 3 900 EUR TVA inclus

  Credit auto cu dobanda fixa in lei 4.99 %

  Ford Focus

  SPECIFICAȚII/ELEMENTE INCLUSE:

  • Faruri cu tehnologie LED
  • Sistem multimedia SYNC4, touchscreen 13.2"
  • Navigatie, DAB, Apple Car Play & Android Auto
  • Aer conditionat automat, 
  • Oglinzi laterale incalzite si ajustabille electric
  • Geamuri cu actionare electrica
  • Pilot automat
  • Sistem de avertizare la parasirea benzii de rulare
  • Sistem de asistenta la pastrarea benzii de rulare
  • Sistem de asistenta pre-coliziune
  • Senzori de parcare fata si spate

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Oferta este adresata exclusiv persoanelor fizice pentru modelul Focus Titanium, 1.0 mHEV Benzina 125 CP, cutie manuala, caroserie 5 usi

  *- Foarte important! Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program.

  FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Focus Titanium , 1.0 mHEV Benzina 125 CP, manual, caroserie 5 usi, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 5.2 – 5.3 /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 117-119. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

  ** Exemplu reprezentativ de calcul pentru Focus Titanium , 1.0 mHEV Benzina 125 CP, cutie manuala, caroserie 5 usi in conditiile 60 luni, avans 25%, dobanda 4.99% (cu asigurare) comision analiza 900 lei, commission administrare 90 lei, asigurare 0.12%.

  Model Pret lei cu TVA Avans % Avans lei cu TVA Suma finantata Total Dobanda Durata (luni)
  Focus 5d Titanium 1.0 mHEv 105.000 25% 26.250 83.475 4.99% 60
  next
  prev

  "Asigurarea de viață este oferită de Generali România Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN S.A., în calitate de Agent Auxiliar înregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiară cu numărul RAJ-502078. Obținerea produsului de credit nu este condiționată de încheierea asigurării: produsul de asigurare este opțional, creditul putând fi achiziționat fără asigurare, în condiții de costuri diferite, prezentate conform schemei de mai sus. Detalii privind oferta de asigurare de viață pot fi regăsite pe https://clicktime.symantec.com/15tStd62siGpWmwi4ao1W?h=V7bTYk0eNkeXZ-bsuQDPOPCiB47nhHjv4SxVFGE8ikM=&u=www.ucfin.ro/asigurari

   Exemplu reprezentativ de calcul, produs cu Asigurare: În cazul creditului “Focus 5d Titanium 1.0 mHEv”  (ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate) în valoare de 83.475 Lei pe 60 luni, cu asigurare de viață cu primă de asigurare unică finanțată* (adăugată la valoarea creditului, rezultând o valoare împrumutată de 89.485,20 Lei ) dobândă anuală fixă este de 4,99% comision de analiză dosar 900 Lei (se percepe eșalonat pe durata creditului, în plați lunare, doar în cazul acordării creditului), comision lunar de administrare credit 90 Lei, valoarea ratei lunare 1.800,04 Lei (pentru rate egale, rata incluzând și costul asigurării de viață cu prima finanțată, de 0,12% din suma împrumutată înmulțită cu perioada de creditare) valoarea totală plătibilă 108.002,65 Lei, DAE 7,94% (calculat la valoarea totală împrumutată de 89.485,20 Lei). În calcul ratei a fost inclusă prima de Asigurare de viaţă finanțată.

  *Prima unică de asigurare de viață finanțată de Împrumutator este calculată ca procent de 0,12% din valoarea creditului de 83.475 Lei și înmulțită cu perioada de creditare de 60 luni. Costul finanțării de către Împrumutator a primei unice de asigurare de viață este 820,53 Lei, calculat prin aplicarea ratei dobânzii de 4,99% la valoarea din credit reprezentând prima unică de asigurare de 6.010,20 Lei finanțată de Împrumutator, rezultând o valoare împrumutată de 89.485,20 Lei.

  Prezenta nu valoreaza, conform legii, oferta de a contracta produse/servicii financiare din partea UniCredit Consumer Financing IFN S.A., putand fi modificată sau revocată în orice moment. Conform legii, oferta de produs sau serviciu financiar este cea valabilă la momentul înregistrării solicitării produsului/serviciului și, independent de elementele respectivei oferte, contractul se considera încheiat numai la data semnării sale formale sau, după caz, conform prevederilor legale aplicabile încheierii contractului la distanță”

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

  Oferta este valabila pana la 30.06.2024. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii

Top