Home > Autoturisme > NOUL KA+ > Promotii > Promotii persoane fizice

Promotii Noul Ford KA+ pentru persoane fizicePromotti Ford

ka+

NOUL FORD KA+

Alege o promotie:

Alege alt model

 • NOUL FORD KA+ ACTIVE

  doar 9.600 €** + TVA

  Mare, dar la un pret mic – aceasta este una din definitiile posibile pentru noul Ford KA+. Oferindu-ti spatiu si confort la care nu te-ai astepta, dar pastrand mobilitatea si functionalitatea specifice unei masini din aceasta clasa, noul KA+ este disponibil, acum, si in versiunea Active, oferindu-ti eleganta specifica SUV-urilor intr-o forma compacta. 

  Profita de pretul special pentru noul Ford KA+ Active, cu motor 1.2l 85 CP, cu dotarile esentiale pentru functionalitate si confort:

  Ford KA+ Active
  • Aer conditionat manual
  • Computer de bord
  • Sine longitudinale pe acoperis
  • Tapiterie Sienna Brown

  Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  ** Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Aceasta campanie este supusa unor termeni si conditii iar pretul nu include TVA. Foarte important inainte de a decide achizitia:1) Pretul modelului este obtinut dupa cumularea: i) contravalorii suportului acordat de Ford Romania (inclusiv, in cazul pretului promovat pentru persoane fizice, prin adaugarea suportului ECOBONUS) ; ii) contravalorii suportului acordat de dealerii participanti in campanie;  2) Campania este adresata atat persoanelor fizice cat celor juridice; 3) este valabila in limita stocului disponibil la dealerii participanti la program, cu valabilitate pana la 31.12.2018;

  Oferta nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale suplimentare celor mentionate mai sus.

  Foarte important in ceea ce priveste masurarea valorilor de emisii si consum:

  Incepand cu data de 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi vor fi omologate folosind Procedura de Testare a Vehiculelor Ușoare Armonizata la nivel Mondial (WLTP), care este o procedura de testare noua pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2, într-o maniera mai realistă. De la 1 septembrie 2018, in ceea ce priveste modelele noi de autovehicule, WLTP va înlocui integral Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), care reprezinta procedura actuala de testare folosita acum.

  Dat fiind ca aceste noi conditii de testare sunt mai realiste, consumul de combustibil și emisiile de CO2 masurate conform procedurii WLTP sunt, in majoritatea situatiilor, mai mari decat valorile masurate conform NEDC.

  Avand in vedere ca anul 2018 este un an de tranzitie din perspectiva aplicarii ambelor proceduri de testare, valorile prezentate in acest document sunt valori tranzitorii in ceea ce priveste emisiile de CO2 si consumul de combustibil, avand in vedere ca valorile WLTP sunt transpuse in valori NEDC prin intermediul unui algoritm (procedura NEDC CO2MPAS) folosit in aceasta perioada de tranzitie. Aceste noi proceduri de masurare a valorilor de emisii si consum (NEDC CO2MPAS si WLTP) influenteaza taxarea/impozitarea autovehiculelor. Pentru mai multe informatii legate de nivelul emisiilor si consum, contactati reteaua noastra de dealeri autorizati Ford.

  Valori precum consumul de combustibil si/sau de curent electric sau distanta maxima parcursa in modul electric sunt masurate in prezent in conformitate cu procedura NEDC CO2MPAS si cu Regulamentul European 2017/1151. Aceste valori se pot modifica pe masura adaptarii la procedurile de omologare in continua evolutie.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare va rugam consultati www.rarom.ro, sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

Top