Home > Autoturisme > NOUL MONDEO > Promotii > Promotii persoane juridice

Promotii Ford Mondeo pentru persoane juridice

New Ford Mondeo

FORD MONDEO

Alege o promotie:

Alege alt model

 • Noul Ford Mondeo Hybrid

  de la 22.000 €** + TVA

  și rată lunară 430 €** + TVA prin Ford Business Partner (avans 0% , asigurări, mentenanță si anvelope de iarnă incluse)
  mondeo st-line 2.0 tdci 150ps 5-door

  În afaceri, cauți mereu să salvezi costuri și să fii cu un pas înaintea tuturor. Poate e momentul să îți extinzi echipa cu un leader al eficienței de combustibil și al tehnologiilor inovatoare.

  Fă acum trecerea de la motorul pe benzină, la cel electric și du-ți afacerea la următorul nivel.

  Ford Mondeo Titanium Hybrid, 2.0 187 CP, transmisie automată este dotat cu un motor de 2 l benzină, cu două motoare electrice și include dotări precum:

  • Faruri autoadaptive LED cu aprindere/stingere automată cu senzori de lumina și senzor de ploaie;
  • Lumină ambientală (Multi-Color).

   

  Vino în showroom-urile Ford la Business Weeks și profită de oferta specială pentru Mondeo Titanium Hybrid:

  de la 22.000  €**+ TVA

  rată lunară de la 430 €** + TVA prin Ford Business Partner (avans 0%, asigurări, mentenanță si anvelope de iarnă incluse)

  **Imaginea este cu titlu de prezentare și nu creează obligații contractuale.

  Oferta de leasing operațional de mai jos este adresată exclusiv persoanelor juridice și asimilate și este realizată de ALD Automotive SRL pentru modelul Mondeo Titanium Hybrid  4 uși,  2.0 187 CP transmisie automata, CO2: 108 g/km având consum mediu de 4.8 l/100km calculat conform normelor europene în vigoare, detaliate mai jos. 

  Prețul propus este un preț special rezultat în urmă aplicării simultane a discounturilor Ford și ALD Automotive la care se adaugă TVA conform reglementărilor în vigoare și poate diferi de alte campanii promoționale desfășurate de Ford prin distribuitorii sau de ALD Automotive prin colaboratorii săi.

  Serviciile incluse în cadrul contractului de leasing operațional sunt următoarele: costuri de înmatriculare, vigneta aplicabilă circulației pe drumurile publice din România, asigurări CASCO și RCA, mentenanţă cu piese de origine în rețeaua autorizată Ford, anvelope iarnă-vara premium și administrarea acestora, asistenţă vehicul şi șofer valabilă 24/7. La stabilirea ratei lunare s-au luat în considerare următorii parametri: un kilometraj maxim de 95.000km/ contract și o durata a contractului de 57 luni.

  Oferta de leasing operațional este indicativă și poate fi supusă unor termene și condiții suplimentare în funcție de rezultatul analizei financiare a aplicantului.

   Oferta specială este valabilă doar pentru contractele de leasing operațional semnate până la dată de 30.06.2019, în limita stocului disponibil.

  Oferta nu include contravaloarea unor echipamente, accesorii sau dotări opționale, suplimentare celor de mai sus și este supusă unor termene și condiții fiind valabilă în limita stocului dealerilor participanți în acest program până la 30.06.2019.

  Foarte important în ceea ce privește măsurarea valorilor de emisii și consum (afișate mai sus): în perioada septembrie 2017-decembrie 2019, anumite vehicule noi vor fi omologate folosind Procedura de Testare a Vehiculelor Ușoare Armonizată la nivel Mondial (WLTP), care este o procedură de testare nouă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2, într-o manieră mai realistă. De la 1 septembrie 2018, în ceea ce privește modelele noi de autovehicule, WLTP înlocuieste integral Noul Ciclu de Conducere European (NEDC).Dat fiind că aceste noi condiții de testare sunt mai realiste, consumul de combustibil și emisiile de CO2 măsurate conform procedurii WLTP sunt, în majoritatea situațiilor, mai mari decât valorile măsurate conform NEDC.

  Având în vedere că perioada de mai sus este o perioada de tranziție din perspectiva aplicării ambelor proceduri de testare, valorile prezentate în acest document sunt valori tranzitorii în ceea ce privește emisiile de CO2 și consumul de combustibil, având în vedere că valorile WLTP sunt transpuse în valori NEDC prin intermediul unui algoritm (procedura NEDC-CO2MPAS) folosit în această perioada de tranziție. Aceste noi proceduri de măsurare a valorilor de emisii și consum (NEDC CO2MPAS și WLTP) influențează taxarea/impozitarea autovehiculelor. Pentru mai multe informații legate de nivelul emisiilor și consum, contactați rețeaua noastră de dealeri autorizați Ford.

  Valori precum consumul de combustibil și/sau de curent electric sau distanță maximă parcursă în modul electric sunt măsurate în prezent în conformitate cu procedura NEDC CO2MPAS și cu Regulamentul European 2017/1151. Aceste valori se pot modifică pe măsură adaptării la la procedurile de omologare în continuă evoluție.

   Pentru informații de ordin legal suplimentare va rugăm consultați www.rarom.ro , secțiunea dedicată acestei teme și autoritățile/legislațiafiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculează pe baza valorilor indicate mai sus. Detalii și explicații suplimentare despre campanie - la dealerii autorizați Ford participanți la campanie.

Top