Home > Autoturisme > NOUL MUSTANG > Caracteristici > Confort si functionalitate

Relaxeaza-te si savureaza fiecare moment

Noul Mustang e conceput sa te poti relaxa si sa te lasi sedus de experienta de condus, indiferent ca e vorba de o plimbare pe strazile din oras, sau o excursie in afara lui.

Ford Mustang rear view camera

Cheia catre o lume mai bine conectata

Pentru prima data, Noul Ford Mustang este disponibil cu modemul integrat FordPass ConnectModem 2020. Sistemul ofera o serie de beneficia indispensabile, incluzand WiFi pana la 4GWifi Hotspot 2020 si update-uri de trafic in timp realMobile Data Charges direct pe sistemul tau de navigatie prin satelit, care iti vor permite sa eviti traficul aglomerat si sa te bucuri de drum.

Acceseaza mai multe functionalitati cu aplicatia FordPass

Sistemul FordPass Connect devine si mai puternic dupa ce a fost sincronizat cu smartphone-ul tau prin intermediul aplicatiei FordPass. Odata conectat, vei accesa o serie de noi functionalitati innovative. De exemplu, iti vei putea folosi telefonul pentru a-ti localiza vehiculul, apoi il vei putea incuia sau descuia de la distanta. Vei putea monitoriza nivelul de combustibil, kilometrii parcursi si presiunea pneurilor si vei primi alerte privind starea de sanatate a vehiculului direct pe telefonul tau. In plus, chiar iti vei putea porni masina (caracteristica numai pentru transmisie automata) astfel incat va fi dezghetata, dezaburita si gata de drum. De asemenea, iti vei putea programa sistemul de navigatie de acasa prin transmiterea unei destinatii direct de pe telefon.

Ford Mustang rear view camera
Ford SYNC interior display

Hands-free cu SYNC 3

SYNC 3 e cea mai avansata versiune a noastra de pana acum. Este mai rapida si mai usor de utilizat, cu comenzi vocale imbunatatite si functii mai numeroase. Noua interfata are butoane mai mari, pentru utilitate sporita, iar ecranul tactil color de 8”, recunoaste acum gesturile de apropiere si glisare a degetelor, specifice smartphone-urilor si tabletelor, pentru navigare si mai intuitiva. Sistemul SYNC 3 e de asemenea prevazut cu AppLink, CarPlay de la Apple si Android AutoMobile Data Charges, pentru a afisa informatiile de pe smartphone-ul tau, pe ecranul tactil.

Da culoare condusului

Alege o nuanta potrivita starii tale, pentru sofat pe timp de noapte, cu iluminatul ambiental. Personalizeaza culoarea indicatoarelor de bord, alegand din cele sapte culori de iluminat ambiental sau creeaza trei combinatii preferate de culori, cu ajutorul caracteristicii MyColour.

MyColour display panel
Ford Mustang My Mode switch close up

Mustangul tau. Regulile tale.

Cu ajutorul „MyMode”, programezi propriul tau mod de deplasare si salvezi setarile preferate.
Acesta include efortul de miscare a volanului, reactia clapetei de acceleratie, controlul schimbatorului de viteze (doar automat), setarile sistemului de control electronic al stabilitatii si chiar intensitatea esapamentului cu supape active al masinii.

Un plus de confort cu scaune incalzite ajustabile

Indiferent cum e afara, te vei simti confortabil in noul tau Ford Mustang, cu ajutorul sistemului de ajustare electronica. Poti alege scaune frontale incalzite, optionale, pentru a-ti tine de cald si iarna.

New Ford Mustang front interior
Ford Mustang rear view camera

Marsarier mai simplu

Stalpi opritori, biciclete, ziduri joase… camera video pentru vizualizare spate iti arata tot ce e in spatele masinii tale, pe un afisaj integrat in ecranul de 8” al sistemului SYNC 3. Sistemul iti arata obiecte pe care le poti omite si in plus, afiseaza linii virtuale pentru a te ajuta sa parchezi si in cele mai inguste spatii. Camera se activeaza automat cand selectezi treapta de marsarier.

Oglinzi laterale si lampi Mustang

De cate ori deschizi usa, solul este iluminat de o lampa de insotire in forma calului Mustang.

Mustang pony image being reflected by light
Top