Home > Autoturisme > NOUL MUSTANG > Caracteristici > Confort si functionalitate

Relaxeaza-te si savureaza fiecare moment

Noul Mustang e conceput sa te poti relaxa si sa te lasi sedus de experienta de condus, indiferent ca e vorba de o plimbare pe strazile din oras, sau o excursie in afara lui.

Ford SYNC interior display

Hands-free cu SYNC 3

SYNC 3 e cea mai avansata versiune a noastra de pana acum. Este mai rapida si mai usor de utilizat, cu comenzi vocale imbunatatite si functii mai numeroase. Noua interfata are butoane mai mari, pentru utilitate sporita, iar ecranul tactil color de 8”, recunoaste acum gesturile de apropiere si glisare a degetelor, specifice smartphone-urilor si tabletelor, pentru navigare si mai intuitiva. Sistemul SYNC 3 e de asemenea prevazut cu AppLink, CarPlay de la Apple si Android AutoMobile Data Charges, pentru a afisa informatiile de pe smartphone-ul tau, pe ecranul tactil.

Da culoare condusului

Alege o nuanta potrivita starii tale, pentru sofat pe timp de noapte, cu iluminatul ambiental. Personalizeaza culoarea indicatoarelor de bord, alegand din cele sapte culori de iluminat ambiental sau creeaza trei combinatii preferate de culori, cu ajutorul caracteristicii MyColour.

MyColour display panel
New Ford Mustang front interior

Mustangul tau. Regulile tale.

Cu ajutorul „MyMode”, programezi propriul tau mod de deplasare si salvezi setarile preferate.

Acesta include efortul de miscare a volanului, reactia clapetei de acceleratie, controlul schimbatorului de viteze (doar automat), setarile sistemului de control electronic al stabilitatii si chiar intensitatea esapamentului cu supape active al masinii.

Un plus de confort cu scaune incalzite ajustabile

Indiferent cum e afara, te vei simti confortabil in Mustangul tau, cu ajutorul sistemului de ajustare electronica. Poti alege scaune frontale incalzite, optionale, pentru a-ti tine de cald si iarna.

SYNC 3 display showing Michelin Guide
Shaker Pro Audio System

Un sistem de sunet epic

Sistemul audio Shaker e prevazut cu radio DAB+ si cu un player CD/MP3, cu capacitate pentru un singur CD. 12 boxe, inclusiv un subwoofer de 8’’, montat In portbagaj, se combina perfect, pentru a-ti oferi un sunet stereo puternic si extrem de clar.

Porneste masina prin simpla atingere a unui buton

Mustang detecteaza automat cheia cu telecomanda unica, chiar daca o ai in buzunar sau in geanta. Trebuie doar sa apesi butonul de pornire Ford Power si motorul prinde viata.

Ford Power starter button
Ford Mustang rear view camera

Marsarier mai simplu

Stalpi opritori, biciclete, ziduri joase… camera video pentru vizualizare spate iti arata tot ce e in spatele masinii tale, pe un afisaj integrat in ecranul de 8” al sistemului SYNC 3. Sistemul iti arata obiecte pe care le poti omite si in plus, afiseaza linii virtuale pentru a te ajuta sa parchezi si in cele mai inguste spatii. Camera se activeaza automat cand selectezi treapta de marsarier.

Oglinzi laterale si lampi Mustang

De cate ori deschizi usa, solul este iluminat de o lampa de insotire in forma calului Mustang.

Mustang pony image being reflected by light
Top