Home > Autoturisme > NOUL MUSTANG > Caracteristici > Experienta la volan

Mai multa putere. Mai mult rafinament. Mai mult Mustang.

Un sistem de suspensii controlat magnetic, o noua consola de bord digitala de 12’’, ce se poate personaliza si tehnologiile de condus avansate, precum Modurile de Condus Selectabile si Tempomatul Adaptiv, transforma fiecare deplasare cu Mustang, intr- o experienta de neuitat.

New Ford Mustang transparent model with visible suspension system

Va prezentam suspensia MagneRide™ Damping System

Noul sistem avansat de suspensie ofera incredere la volan si confort remarcabil. Sistemul monitorizeaza permanent conditiile de drum si intentia soferului, verificand si ajustand amortizoarele de pana la o mie de ori pe secunda. Selectarea unui mod de condus diferit, duce la ajustarea automata a calibrarii sistemului pentru stabilitate, confort si control de exceptie, in toate conditiile.

Calibreaza-ti performanta

Aplicatiile pentru pista masoara multiple aspecte ale performantei si le afiseaza in afisajul de bord, pentru ca tu sa profiti la maxim de noul tau Ford Mustang.
Utilizand aplicatiile pentru pista, poti vizualiza un temporizator al acceleratiei, performanta de franare, timpii de efectuare a unui tur de pista si altele. Toate aceste informatii te ajuta sa amplifici posibilitatile Mustangului si placerea ta, la fiecare cursa.

A person sitting behind driving wheel in Ford Mustang for driving test
New Ford Mustang LED lights close-up

Noile lumini de zi si faruri cu LED

Mustang e acum dotat cu faruri cu trei bare din LED-uri, pentru un iluminat precis si intens. O functie utila pentru deplasarile de noapte, faza lunga automata comuta, de asemenea, temporar la faza scurta cand detecteaza trafic din sens opus, sau un alt autovehicul in fata, pentru a nu-i orbi pe ceilalti soferi. Apoi sistemul revine automat la faza lunga, oferindu-ti vizibilitate maxima. In plus, luminile de zi nu doar arata excelent, ci sunt de asemenea proiectate pentru a-ti spori vizibilitatea.

Directie servoasistata care reactioneaza in orice situatie

Directia servoasistata electric (EPAS) se ajusteaza automat la viteza de rulare si la conditiile de drum. La viteze reduse, sistemul face ca rotirea volanului sa fie mai usoara, imbunatatind manevrabilitatea. La viteze mari, cand ai nevoie de mai mult control, directia devine mai rigida. Acum, cu ajutorul controlului asupra devierii de la cursul normal, EPAS ia de asemenea in calcul si vantul din fata si alte conditii de drum, in vreme ce controlul activ al vibratiilor reduce vibratiile nedorite, resimtite la nivelul volanului.

New Ford Mustang leather steering wheel

Un sistem avansat care te ajuta sa pastrezi banda

Sistemul de Mentinere a Benzii de Rulare utilizeaza o camera orientata in fata, pentru a detecta daca ai iesit accidental de pe banda ta de deplasare. Sistemul de Avertizare la Parasirea Benzii te avertizeaza apoi printr-o vibratie a volanului si printr-un indicator de alerta vizuala. Daca reactionezi mai greu sau deloc, Sistemul de Asistenta la Pastrarea Benzii te poate ajuta cu cuplul de directie, sa revii pe banda corecta. Aceasta tehnologie e conceputa pentru suprafete rutiere cu mai multe benzi (precum autostrazile), prin urmare se va dezactiva automat la viteze mai mici de 70 km/h, putand fi dezactivata si manual.

New Ford Mustang side-view on coastal road
Ford SYNC logo

Ford SYNC cu Asistenta de Urgenta

Un aspect important al tehnologiei Ford SYNC este Asistenta de Urgenta. In caz de accident, cand se activeaza airbagul sau se dezactiveaza pompa de carburant, tehnologia poate utiliza un telefon mobil imperecheat si conectat prin Bluetooth®, pentru a te ajuta sa contactezi Serviciile de UrgentaMobile Data Charges. Poti alege sa intrerupi apelul sau sa discuti cu personalul serviciului de urgenta, daca e cazul. Un aspect extrem de important e ca sistemul a fost proiectat sa furnizeze informatii vitale, precum coordonatele tale GPS.

 

Top