Home > Autoturisme > NOUL MUSTANG > Caracteristici > Performanta si eficienta

Putere insotita de rafinament pe masura

Mustangul se remarca prin cateva trasaturi distincte, pe care le vei observa imediat. Pe altele le vei auzi, le vei simti si le vei percepe, mai ales cu motorul V8 de 5,0 litri, modificat si o gama larga de tehnologii inovatoare.

Mustang 5 litre engine

Doua motoare puternice. Un singur Mustang

Am adaugat injectie directa de combustibil, duala, de inalta presiune si injectie de combustibil de joasa presiune in port, la renumitul motor V8 de 5,0 litri de pe Mustang. De asemenea, am crescut supraalimentarea pe motorul EcoBoost® de 2,3 litri, reducand in acelasi timp emisiile si mai mult.

Esapament cu supape active

Cu ajutorul noii tehnologii, poti prelua controlul asupra sunetului pe care il scoate Mustangul tau. E suficient sa alegi esapamentul cu supape active din meniul instrumentarului digital de bord si poti regla intensitatea sunetului scos de esapament, in patru setari: „Silentios”, „Normal”, „Sport” sau „Pista”. La modul „Silentios” poti seta si un temporizator, sa stii exact cand va functiona.

Active Valve Exhaust
Close-up of New Ford Mustang rear alloy wheel

Putere de oprire remarcabila

Sistemul de Franare de Inalta Performanta include etriere de frana fata, cu patru pistoane si discuri ventilate, a caror performanta e legata de o serie de tehnologii electronice avansate de siguranta si asistare a soferului. Modelul GT cu motor V8 de 5,0 litri include caracteristici superioare: Etriere frontale Brembo™ cu 6 pistoane, care musca din rotoarele de 15" ventilate.

O cutie de viteze manuala, cu 6 viteze, reactiva, care merge ca unsa

Atat motorul V8 de 5,0 litri, cat si motorul EcoBoost de 2,3 litri, sunt disponibile cu transmisii manuale cu 6 trepte de viteza. Raportul scurt al primei trepte de viteza asigura accelerare excelenta de pe loc, In timp ce raportul de supraturatie al celei de-a 6-a trepte de viteza reduce rpm-ul motorului la viteze mai mari pentru a ajuta la Imbunatatirea economiei de carburant. Avand un schimbator de viteze suplu si precis, cursa scurta Intre trepte si opriri pozitive la schimbarea vitezei, cutia de viteze este conceputa pentru condus de performanta.

New Ford Mustang gear stick
Top