Home > Autoturisme > NOUL MUSTANG > Caracteristici > Siguranta si securitate

Tehnologii sofisticate, concepute pentru siguranta ta.

Proiectat pentru protejarea ta, a pasagerilor, pietonilor si masinii, Mustang incorporeaza o serie de caracteristici de siguranta avansate.

Ford Mustang aerial view of interior with inflated airbags

Un sistem care protejeaza pietonii

Sistemul de Asistenta Pre-Coliziune, cu detectare a pietonilor utilizeaza un radar si o camera pentru a scana drumul din fata. In cazul pericolului de coliziune cu un vehicul sau un pieton, sistemul emite un sunet de avertizare. Daca nu reactionezi la timp, sistemul aplica automat forta totala de franare, pentru reducerea riscului unei coliziuni frontale, sau pentru evitarea ei.

Controlul electronic al stabilitatii

Sistemul de Control Electronic al Stabilitatii (ESC) e conceput pentru a-ti oferi un control mai mare asupra masinii tale. Senzorii monitorizeaza constant viteza fiecarei roti in parte, precum si directia vehiculului si unghiul directiei. Sistemul ESC echilibreaza precis puterea de franare intre roti si reduce, de asemenea, puterea primita de la motor. Acest lucru contribuie la contracararea subvirarii si supravirarii, masina fiind mai stabila si mai usor de controlat. ESC si Controlul Tractiunii pot contribui de asemenea, la reducerea riscului de invartire in gol a rotilor in conditii de carosabil umed sau inghetat.

Rear view of Ford EcoSport in city street
Disc brake and rotor electronic brake prefill

Opriri de urgenta mai rapide si mai scurte

Atunci cand detecteaza o situatie de oprire de urgenta, Controlul Electronic al Stabilitatii pre-incarca sistemul de franare, inchizand orice gol de aer dintre placutele si discurile de frana. Cunoscuta drept pre-activare electronica a franelor, aceasta tehnologie ajuta la reducerea distantei de franare a masinii.

Securitate suplimentara pentru o masina extra-speciala

Sistemul activ anti-furt avansat Thatcham de categoria 1 e proiectat pentru a contribui la protejarea noului tau Mustang, avertizandu-te daca cineva incearca sa forteze patrunderea In masina. De asemenea, impiedica remorcarea nedorita. Prin armarea sistemului in moduri diferite, pot alege sa monitorizezi usile, capota si portbagajul.

Rear view of Ford Mustang
Top