Home > Autoturisme > NOUA PUMA > Promotii > Promotii persoane fizice

Promotii Ford Puma pentru persoane fizice

puma

NOUL FORD PUMA

Alege o promotie:

Alege alt model

 • FORD PUMA

  O AVENTURĂ ȘI MAI MINUNATĂ

  Preț de la: 17.700 €* (TVA inclus)

  Ofertă prin Programul Rabla*

  Model: Puma Titanium 1.0l Benzină mHEV 125 CP manuală


  Red Ford Kuga PHEV

  Specificații/Elemente incluse:

  Aer condiționat automat, încărcare wireless smartphone, Senzori ploaie, Sistem SYNC 3 cu ecran 8" cu funcția touch și Navigație, Oglinzi reglabile electric cu încălzire, Pilot automat, Senzori de parcare spate.

  Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  *Oferta este adresata exclusiv persoanelor fizice pentru modelul Puma Titanium 1.0 Benzina mHEV 125 CP, cutie manuala;

  *Foarte important! Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program si a contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2020-2024 („Programul Rabla 2023”) nefinalizat, supus dezbaterii publice in luna februarie 2023, in masura in care acesta va intra in vigoare in 2023 in conditiile mentionate in acest paragraf, dupa cum urmeaza: (i) contravaloarea primei de casare pentru achiziționarea unui autovehicul nou în schimbul casării a două autovehicule uzate (10.000 lei), contravaloarea ecobonusului pentru casarea fiecărui autovehicul uzat cu o vechime de cel puțin 15 ani de la data fabricației și care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară (2X1.500 lei),  contravaloarea ecobonusului care se acordă pentru autovehiculul nou, exceptând motocicletele, echipat cu sistem de propulsie hybrid (3.000 lei) si 1.500 lei, pentru autovehiculul nou, exceptând motocicletele, al cărui sistem de propulsie generează maximum 119 g CO2/km în sistem WLTP.

  Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile primului trimestru al anului 2023 si sunt valabile DACA PROGRAMUL RABLA 2023 ESTE APLICAT IN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2023 continand termenele si conditiile de la paragraful anterior SI IN MASURA IN CARE Administratia Fondului pentru Mediu valideaza atat participarea dealerului in cadrul programului cat si dosarul de finantare a clientului final. *Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie si de evaluarile Administratiei Fondului pentru Mediu referitor la cumulul ecobonusurilor.

  FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Puma Titanium 1.0 Benzina mHEV 125 CP, cutie manuala, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 5.4 – 5.6 /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 121 – 127. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

  Toate datele, informaţiile, instrucţiunile, comunicatele şi alte documente relevante în legătură cu Programul Rabla se publică pe pagina de internet a institutiei competente, www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare - Rabla.

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

  *Oferta este valabila in perioada 1.02. 2023-31.03.2023 sau pana la publicarea ghidurilor Rabla in alta forma si continut fata de cele prezentate la paragrafele anterioare.  Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.

Top