Home > Autoturisme > NOUA PUMA > Promotii > Promotii persoane juridice

Promotii Ford Puma pentru persoane juridice

focus

NOUL FORD PUMA

Alege o promotie:

Alege alt model

 • Puma Titanium 1.0l mHEV 125CP MT

  6 luni amanarea ratelor*

  Dobanda 0%*

  garantie de producator 2+5 ani in limita a 100.000 km*

  puma titanium

  Conceput pentru a te ajuta sa profiti la maximum de viata moderna de astazi. Cu un design inovator „centrat pe om”, un design exterior indraznet, de SUV, si un motor hibrid sofisticat: Noul Ford Puma nu incearca sa iti atraga atentia – o face pur si simplu.

  Puma este primul model  hybrid produs in Romania. Este creat special cu un design inovator si tehnologii de ultima generatie pentru ca tu sa iti duci afacerea mai departe si sa te poti deplasa oriunde ai nevoie. O masina ideala pentru orice antreprenor.

  Dotari incluse pentru Puma Titanium 1.0l mHEV 125CP MT:

  • Faruri cu tehnologie LED
  • Scaune fata cu masaj lombar
  • Navigatie
  • Modem incorporat
  • Incarcare telefon wiereless
  • Selector mod de conducere
  • Sistem detectare oboseala sofer
  • Jante aliaj de 17”

  *Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Campania este adresata exclusiv persoanelor juridice si este oferita de UniCredit Leasing Corporation IFN SA pentru finantarea modelului Puma Titanium 1.0 mHEV 125 CP MT aflat in stocul distribuitorilor participanti. Valoarea recomandata a autovehiculului este de 14682 Euro+TVA (17471.58 Euro TVA inclus).

  Exemplu reprezentativ pentru principalele elemente de cost ale finantarii in regim de leasing financiar, pentru un autovehicul cu un pret de achizitie de 14682 Euro+TVA (17471.58 Euro TVA inclus) si un avans de 25% in valoare de 3670.5 Euro+TVA (4367.90 Euro TVA inclus) cu o perioada de leasing de 60 luni si primele 6 luni perioada de gratie (scadenta aferenta primei rate de leasing va fi dupa 6 luni de la acordarea finantarii); rata anuala a dobanzii 0% fixa, valoare reziduala 1%  (146.82 EUR fara TVA, 174.72 EUR TVA inclus), comision analiza dosar 2.5% din pretul de achizitie al autovehiculului adica o valoare de 367.05 Euro + TVA (436.79 Euro TVA inclus), comision lunar de administrare 0.16% in valoare de 17.62 Euro + TVA (20.97 Euro, TVA inclus), valoarea ratei lunare este de 219 Euro+TVA (260.4 Euro TVA inclus). Rata lunara contine prinicipal, dobanda si comision de administrare lunar. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea CASCO. TVA se va aplica in acord cu legislatia in vigoare. La data emiterii prezentei TVA aplicabil este de 19%. Informatiile de mai sus sunt oferite cu titlu indicativ, nu sunt opozabile pentru UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. si nu reprezinta un angajament al UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. cu privire la acordarea unei finantari.

  Pentru autovehiculele dotate cu motoare termice si mild hibrid, acestea beneficiaza de 2 ani garantie legala + 5 ani garantie conventionala in limita a 100.000 km cumulat la finalul intregii perioade.

  Pretul autovehiculului nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program in limita stocului disponibil. Valoarea de pret afisata este rezultata in urma aplicarii cumulative a unui suport financiar din partea Ford Romania SA si a unui suport financiar recomandat, informativ, oferit de distribuitorul autorizat Ford. Valoarea finala de achizitie pe baza careia se va calcula nivelul finantarii variaza in functie de cursul de schimb agreat cu distribuitorul si/sau finantatorul. Ambele suporturi financiare se scad din pretul de lista al autovehiculului.

  IMPORTANT: Plaja de valori de consum in sistemul WLTP, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: 4.6-6.6 l /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km):105-149. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Detalii pe ford.ro si in reteaua Ford. Consultati www.rarom.ro pentru detalii referitoare la procedura de testare si autoritatile relevante pentru determinare costuri cu impozite/taxe aferente detinerii unui autoturism.

  Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Valabilitate: 01.07 - 30.09.2020

Top